fight a fire with fire

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך
הי דאוד... ../images/Emo39.gif

אתה יודע וישאר ביננו בשלב זה מה אני עושה בעניין... בנתיים שום דבר אחר לא עזר לי,גם לא פעילות גופנית.... אבל כל אחד הוא אחר וצריך למצוא את דרכו. להגיד לך שקל לי עכשיו? ממש לא... אבל אני מקוה שאחרי יהיה יותר טוב... (אני שובר שיא קודם כרגע..) ובאמת כמו שאתה אומר כל הדברים מסביב לא מעניינים אותי כרגע - נפגש ב 6 אחרי ההחלמה
כמה עולה ארוחה ביקימונו?
שנהיה בריאים.. בועז.

daud

New member
דבר ראשון מה שטוב בשבירת שיא...

היא העובדה שאם שברת שיא זה אומר שכל יום וכל שעה וכל דקה אתה שובר אותו שוב
מממ בסוף לא יצאתי החברה שלי יצאו בשעה 2 בלילה והחלטתי שזה מאוחר מדיי בשבילי אבל בגלל הקפה לא הצלחתי לישון הד שבע וחצי בבוקר לגבי ארוחה ביקימונו מממ אני הייתי אוכל שם ב330ש"ח בערך אבל זה היה לפני 3 שנים
לגבי ארוחה צמחונית אני לא יודע
) ולגבי הלהיפגש, אפשר גם לפני 6 אחרי ההחלמה
חוץ מזה מה העניינים? מה שלום הילדים?? המיץ פטל מחזיק מעמד בגשם ???

כממ.. כממ... נוותר על יקימונו? ../images/Emo9.gif

זה... כממ... קצת יקר... מדי בשבילי.... אני חושב שאף פעם בחיים שלי לא אכלתי במסעדה בסכומים כאלה! כולל מסעדות סיניות בלונדון... (שאגב מצויינות!) אז... נבריא ונתפשר על משהו אוקי?
ומיץ פטל זה של מישהי אחרת אצלי זה מולאן ואריה... אז נתראה... אני ממשיך לשבור שיא.. לא קל. בועז.

daud

New member
כל הכבוד על שבירת השיא ../images/Emo13.gif

ו אין בעייה אתה תבריא ואז תתעשר ותזמין את כולנו ואם אתה תתעשר כאשר תבריא אז על תדאג אני אעשה את זה ואני עדיין נמצא במצב של להיות "כוח קנייה גדול" בתחום הבזבזנות, אני רווק ללא המחוייבויות שנובעות ממשפחה נישואים משכנתה או שכ"ד וכאלו.

my last sony0

New member
שכחת משהו - ה.ל.../images/Emo41.gif

הם יסדרו לך 3 ארוחות ביום על חשבונם - עד שתשלם. זה נקרא בעגה המקצועית - צ.מ.

yifatic

New member
|בועז- אני מוותרת לך בשם סייב ובשמי

ובהתחשב בעובדה שדוד מכין סושי שיביא את השף אליו הביתה ושניהם יכינו לנו סושי צמחוני! javascript:InsertIcon('
')

daud

New member
את שף פופ אני לא אוכל להביא אבל...

אני אשמח לערב סושי שנכין בינינו ביחד

mira ker

New member
בועז, יש מסעדות גורמה בתל אביב

שנותנים ארוחה עיסקית ב60 שקל פלוס מינוס. שזה ממש לא הרבה.

daud

New member
גם ליקימונו יש עסקית ../images/Emo13.gif

אני לא מכיר אותה אף פעם לא אכלתי אותה אבל אם אני לא טועה יש להם עסקית בצהרים

אפרופו ארוחות שאחרי.. ../images/Emo13.gif

אתם גם חושבים מה תעשו אחרי שתבריאו? אני מתכנן כמובן קודם כל ארוחה חגיגית עם דאוד ומי שירצה להצתרף, את הפרטים נעבד אחר כך: מסעדה מזרחית,סינית,יפנית,דרום אמריקאית,איטלקית, או בישול ביתי ממוצרים איכותיים (אני די יצירתי בבישול אם כי לא מלומד) + קינוח איכותי (אישתי מומחית ומלומדת אתם מזמינים משהו?)
אחרי שנרגע, אני מתכנן טיול עם המשפחה אני די נוטה כרגע לשכור קראוון
גדול ולטייל איפה שבא:
איטליה
,צרפת,אירופה, או אולי שייט ביאכטה באיים,מסע סביב העולם בקווין אליזבט ,אולי קודם נקח את דאוד לצלילה בסיני או בגרייט בריאר ריף,נראה... זו בעיה רצינית להחליט אבל נתגבר
אחר כך.. השמיים הם הגבול - לחיות קצת בחו"ל,לנסוע להודו,לעבור לישוב פסטורלי, להקים חווה אורגנית - הכל פתוח
אז שנהיה בריאים - כמו שסייב אומרת לאט אבל בטוח...
ביי בועז.

שריק 7

New member
בועז- אני מוכנה להיות הבשלנית

מיד אחרי שאבריא. אני אוהבת להאכיל הרבה אנשים... מקסימום נבקש מכל אחד שיעזור באיזהשהו תחום! רשמתי לפני את העוגות של זוגתך.... ואל תשכח שיש גם בנות פיין-שמקריות בפורום הזה
ובעניין טיולים- אני מוכנה להסתפק במועט בתור התחלה, ובלבד שאוכל להסתובב יום שלם באיזור מקסים בעולם!!!!!!!! שרי

daud

New member
קראונים יותר שווה לקנות.....

קונים אחד משומש באיזה מדינה זולה באירופה ששם מתחילים את הטיול ו מוכרים אח"כ במדינה יותר יקרה
גם חוסך המון כסף ו גם חוסך כמה יורו

mira ker

New member
בועז, בהודו הקיצבה של בט"ל מספיקה

לחיות חיים של עשירים. יש לבתי חברה שגרה בגואה חצי שנה, וחצי שנה בארץ. היא גרה בוילה מושכרת ויש לה עוזרת הודית כל יום 12 שעות ביום שעושה לה הכל. כל יום היא הולכת לשחות במפרץ ליד הבית. וחוזאת הבייתה לעצב בגדי ים. בארץ היא מוסרת את העיצובים לתפירה ומוכרת בארץ. ומה שנשאר היא מוכרת בגואה. ויש לה גם אופנוע. החיים האלה בגואה עולים לה 3000 שקל. וכמובן שאפשר לחיות ביותר בזול. הרפואה טיבעית. כל התרופות טיבעיות, וגם כל הטיפולים הם אלטרנטיבים......הכל בגרושים. יש גם רפואה מערבית. וכן, יש שם המון ישראלים. והם גם טובים במחשבים ההודים האלה. ותחשבו על זה. יהיה טוף מירה

הממ... מעניין מאוד... ../images/Emo66.gif

שמעתי סיפורים דומים... נראה הכל פתוח... אני מכיר עוד ארץ חביבה שיצא לי לחיות בה תקופה... ניו זילנד.. אבל - קודם להבריא זו המשימה.

daud

New member
אפרופו הודו ורפואה זולה

אני יודע על מישהיא שהיתה צריכהסידרה של טיפולי שיניים יקרים עם שתלים וברגים בלסתות ושיחזור שיניים ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין בהם בקיצור כל העניין היה אמור לקחת משהוא כמו שנה או חצי שנה בארץ עם ניתוחים מספר והמתנות להחלמה וכאלו ו מאחר והיה מדובר בהמון כסף אז היא פשוט נסעה להודו לכל הזמן הזה ובמחיר של פחות מהטיפול בארץ היא גם חייתה וטיילה שם ופשוט השתדלה לשרוף את הכסף ו עדיין לא הגיע למחיר שזה היה עולה לה שם אם כי אני חייב לאמר שמנסיוני עם מדינות עולם שלישי לא רק שהרפואה הקונוונציאונאלית שם פחות טובה, אם אתה רוצה את הטיפול הטוב ביותר אז זה יכול לעלות לך אפילו יותר מאשר בארץ ועדיין להיות יקר יותר ו כמובן שנראה לי שכל הרעיון הוא קצת יותר מדיי לחולה בתסמונת!!! אני לא חושב שאוכל לעמוד ביום רגיל המדינת עולם שלישי במצבי הנוכחי!!! ו מעבר לכך מירה תתפלאי אבל ה"טיפולים האלטרנטיווים" שאת מקבלת במדינה כמו שלנו תתפלאי כמה אנשים במדינות עולם שלישי חולים רק בגלל כל מיני טיפולים אלטרנטיווים ומסורתיים לדוגמא רפואה סינית ש כולם מהללים אותה אם היית פעם בחנות של רפואה סינית במזרח אז מעבר לכל מיני תרופות שהן פלסיבו כמו לדוגמא אברי מין מיובשים של נמרים, קרניים של קרנפים, כוכבי ים, שלדים של קיפודי ים, סוסוני ים מיובשים, דם נחשים ויינות עם נחשים מוטבעים בתוכם. אז יש גם תרופות מסוכנות כגון תמציות שונות המכילות אופיום וחומרים אחרים שפוגעים בבריאות לא מזמן היה מקרה של נשים שמתו ביפאן בגלל נטילת תרופה סינית להרזיה!!! ומלבד זאת יצא לי לראות אנשים עם מחלות חמורות במיוחד כמו סרטן העור (שרואים) כל מיני כיבים ופצעים ומחלות ש טופלו ע"י כל מיני טיפולים עממים. ו פשוט מצבם הוחמר!!! אני אישית יודע על בדואי שטופל ע"י כל מיני צמחים עד שלבסוף אחרי שהיה כבר מאוחר מדיי הוא אובחן כסובל מסרטן מתקדם בקיבה או משהוא כזה והיום הוא מת.
אז לסיכום מדינת עולם שלישי היא לא מקום להחלים ממשהוא

למעלה