FINISHED: guards of the hidden city

zman3d

New member
FINISHED: guards of the hidden city

לא היה מקום בכותרת להוסיף ALLMOST ... זה כמעט גמור עכשיו חוץ מכמה תיקונים קטנים ופרטים שאני יוסיף בחלק הקידמי. בפעם הקודמת קיבלתי הרבה הערות על הקומפוזיציה, לדעתי זה בגלל שלא הבהרתי מספיק שאני יוסיף את החלק הקידמי. בכל מקרה, מה אתם חושבים על זה עכשיו ?

izackv

New member
הכל מדהים ואז מגיעים לראש של האישה

ושם יש נפילה די גדולה. נראה כאילו רמה אחרת לגמרי. אולי זאת התאורה, אולי סתם הרגשה שלי... בכל מקרה מדהים.

טל33

New member
עדיין הדרקון ממורכז מדי. אם אתה

עוקב אחרי הצוק שעליו הוא עומד, יש מעין תנועה ימינה שנעצרת בדרקון. נסה להזיז את החלק הזה קצת שמאלה.

שד יאן

New member
יפה מאוד

הכל מאוד מרשים למעט השיער של הבחורה כפי שציין הבחור לפני, באותה הזדמנות הייתי מוסיף לה חזיה (לשם ההגינות), ומניע את היד מעט ימינה, כפי שהיא נראית עכשיו - החץ שלה מחמיץ את הדרקון הזה במטר וחצי והיא מסיימת את חייה בתור חטיף ליילי. נ.ב. הייתי גם זורק איזו טקסטורה רנדומלית על הארמונות מאחור בכדי לשוות להם מראה מעט יותר מפורט, אבל אולי זה רק כי אני פסיכי. בכל אופן יפה מאוד ובבירור גם מושקע

Katarzis

New member
עבודה יפה אבל אני עדיין נשארתי

באותה דיעה לגבי הCROPPING.

zman3d

New member
מעניין...

אני מדבר עם אנשים בעוד כמה פורומים חוץ מתפוז ובשום מקום אחר לא מזכירים את הקומפוזיציה כל כך הרבה כמו פה. סתם מעניין אותי לדעת אם אתם חושבים ש2 תמונות נפרדות במקום תמונה אחת זה יותר טוב. צירפתי אותן ביחד כי אי אפשר להעלות יותר מתמונה אחת במכה בפורום הזה אז תדמיינו אותן נפרדות... בקשר לבחורה, היא לא גמורה עדיין אבל יעזור לדעת מה אתם מוצאים בה כלכך גרוע בינתיים...

izackv

New member
כמו שכתבתי, העבודה מדהימה

בקשר לאישה... 1. השיער (אבל כנראה עדיין לא עשית אותו) 2. הטקסטורות שלה... 4 רמות מתחת לטקסטור של הנוף! 3. משהו נראה קצת לא טבעי בצורה שהיא מחזיקה את הקשת. 4. נראה לי שעוד משהו מפריע לי בגוף שלה, אבל עדיין לא הצלחתי להבין מה. בכל מקרה - זה שאני מדבר על דברים שלדעתי צריך/אפשר לשפר לא אומר שאני יכול יותר טוב, או שהעבודה גרועה. העבודה יפה מאוד ומושקעת מאוד. דווקא בגלל זה הדברים האלה קצת צורמים.

izackv

New member
במבט שני...

יכול להיות שמה שהפריע לי בגוף שלה הוא העדר עמוד שידרה. באזור של הישבן יש הפרדה יפה בין שני החלקים של הגוף. משם הגב הופך לשטוח לחלוטין. זה היה הרבה פחות משמעותי אם הדמות לא הייתה מפותלת (מסובבת - מותניים כמעט ב 90 מעלות לכתפיים) אבל במצב כזה - הגב לא יכול להשאר חלק כל כך בלי סימנים של פיתול עמוד השידרה ובלי שום קפל או זרימה...

BUNNY LD

New member
מדהים.

ראיתי את העבודה הזו ב CGT לא היה לי מוסג שאתה ישראלי מאוד מוכשר התרשמתי מאוד אין לי הערות לגבי העבודה, אני לא חושב שאני ממצבי יכול לתת עצות לשיפור.

עגיב

New member
ביקורת

כייף לראות שהתלת מימד מתקדם (בצעדי חילזון..אך..) בארץ... העבודה שלך יפה ומושקעת, כמה דברים - באופן כללי חשוך מידי, ויש הבדלי צבע וקונטרס שונים מידיי בין האזורים, ז"א עבודת POST בפוטושופ תעזור לך פלאים (שים לב לגוון השחור של הסלע למשל ואייך הוא שונה מהשחור של הצללים ושל הטירה ברקע).. הגוף של הדמות טיפה בעייתי מעל המותניים...שים לב ליחס בין התוסיק לכתפיים הערפל יפה אבל הסקייל הכללי שלו קטן.. אולי ערפל ענקי (מתמשך ארוך,ופחות קטוע) יעצים את התחושה של הגובה והמרחק.. משהו חסר בטירה שבאופק ולא ברור לי עדיין מה (אולי היא יותר מידיי מונוכרומטית (פחות מידי גוונים וסולידית מידיי בצבע?) אני מאידך מאוד אוהב את המודל שלה.. הצבע הסגלגל שמאיר את הכנפיים של הדרקון שאיליו היא מכוונת טיפה מטאלי מידיי ונותן הרגשה של משהו לא אורגני טבעי.. לסיכום - הייתי מתחיל עם נושא התאורה והצבעים והצללים - גם ברמת רנדר וגם בפוטושופ (חלק טבעי מכל עבודה) זה יכול להרים את העבודה גבוהה ורואים שאתה משקיע שם... בהצלחה..

enriquex

New member
אחלה עבודה

מאוד אהבתי את העבודה שלך... ואני רק מתחיל להתעסק עם גרפיקה ועם מאיה במיוחד... ורציתי לשאול כמה זמן לוקח כדי להגיע לעבודות ברמה זו? (אם בכלל). אני גם מצטרף לביקורת לגבי האישה... ולדעתי הבעיה שהגב שלה חלק מדי, כי היא מסובבת את הגוף אבל לא רואים את זה בגב שלה וזה נותן תחושה שהיא צרה יותר מדי מלמעלה... בכל מקרה כל הכבוד !!!

zman3d

New member
סיימתי

הגעתי למצב שאני מרגיש שהשקעתי מספיק בתמונה הזאת ואני מעדיף להתקדם הלאה. מה שכן, הצלחתם לשכנע אותי לעשות עוד 2 גרסאות של החלק התחתון והעליון כתמונות נפרדות אבל לדעתי (וזאת רק דעתי) זה עובד יפה גם ביחד. הנה הגרסא הסופית לכל המעוניין.

zman3d

New member
חשבתי שאולי גם

יעניין פה אנשים לראות איך זה נראה בVIEWPORT (בקישורים למטה). ומה דעתכם על ה OCCLUSION PASS עם טיפה hue.

talshani9

New member
מעוניינת לראות עוד עבודות

יש עוד? העבודה הזאת מקסימה... אמנם אני לא מנוסה מספיק בתלת מימד אבל למדתי הרבה בתחום הציור.

למעלה