fly&love

SkyEye

New member
אני רק טרמפיסט, רוכב על הקוואסאקי

של החבר האופנוען

CB500

New member
ומה עם טיולי אופנועים?

יוצא לך מדי פעם לצאת לטייל עם האופנוע? אפשר לארגן איזו קבוצה של רוכבים\צלמים....יכול להיות נחמד......

Photo Ganim

New member
רעיון מצויין

הבעיה היחידה זמןןןןןןןן אין מספיק ממנו אבל אם תתארגן קבוצה שכזו אשמח להצטרף

iklein

New member
ממש אידיליה...........

עורי מצטמרר פורום אופנועים ופורום צילום אוחדו להם אילן אופנוען CBR600 וצלם גם כן מבכה את מר גורלו על עלות שני התחביבים הנ"ל

SkyEye

New member
ותגידו תודה כולכם על כך שאתם לא ../images/Emo7.gif ../images/Emo41.gif

צריכים לשלם: מאות שקלים בשנה דמי חבר לאיגוד הצניחה הישראלי, מאות שקלים בשנה דמי רענון ובדיקת מצנח רזרבי, מאות שקלים בשנה דמי בדיקות רפואיות, מאות שקלים בשנה דמי ביטוח תאונות אישיות, מאות שקלים בשנה דמי שיפוץ ותיקון הציוד ("מה, אתה בטוח שאתה רוצה לצנוח עם כ ז ה חור ענקי (2 מ"מ) במצנח
") מאות שקלים בשנה עבור בירה וחומוס אחרי הצניחה, ועוד כמה מאות שקלים בחודש עבור הצניחות עצמן...

ilan_k

New member
המממממממ..........

יכול להיות שאתה צודק אבל בכל זאת אני מרשה לעצמי לילל........... וחוצמזה הלכה לי עדשת 28-200 בעקבות האופנועים התנגשות תחביבים ולצערי זה היה די תרתי משמע.......... ואם בבכיות עסקינן אשמח אם מישהו יודע על איזה עדשת 28-200 או אפילו משהו צנוע יותר ששוכבת איפושהו וממתינה רק לי בעלות מזערית עד אפסית כי כרגע אני נטול עדשה "רגילה" וללם עם 170-500 זה לא כל כך פרקטי ויכול לעייף לפעמים
עבור ניקון AF אם שכחתי לציין ולמרחפת -- לרחף בשעות כאלה ????? שתהיי לי בריאה........

המרחפת

New member
יצאתי לבלות ../images/Emo29.gif

אז זו השעה שחזרתי בה.... וגם הלכתי לישון דקה אחרי שליחת ההודעה הסתובבתי עם ידיד אחרי הסרט (שרק- מומלץ, מומלץ, מומלץ!!!), והחיפאי היה בהלם מהעובדה שבשלוש בלילה הרחובות שוקקים, רועשים ומלאי אנשים.

ilan_k

New member
אני שמח בשמחת המבלים........

ובנוגע לידיד ככה זה כשמגיעים מהפרובינציה לעיר הגדולה..
ויסלח לי ידידי SKYEYE.............

eligrt

New member
ואצל נויה ורוי חומוס ושתיה זה באמת

מאות שקלים.....

SkyEye

New member
שווים כל אגורה, למרות שהם על הפנים ../images/Emo31.gif ../images/Emo6.gif

רק בגלל כל מה שמסביב... (יותר נכון "מעל")

למעלה