FOABP יצא היום!!

handlessman

New member
הלו, לא לדחוף, יש מספיק לכולם...

לכל אלפי המעריצים של PT בארץ... טוב ת'אמת בטח יש הרבה אבל לא יחסית לאמנים או להקות אחרות, שאחת הסיבות שהן יותר פופולאריות זה בגלל שהן פשוט ממוסחרות...

Benn Is Kane

New member
אבל אתה מסכים איתי...

שמביאים לארץ פחות אלבומים של פורקיופיין טרי מאשר אלבומים של להקות אחרות, שמפורסמות כמוהם או קצת יותר? כמות הדיסקים של PTREE שיש בארץ הוא לא גבוה במיוחד. אף פעם לא ראיתי יותר מ-3-4 אלובים של PTREE בחנות דיסקים בארץ, שהיא לא חנות של 3 קומות/חנות ענקית שמביאה המון עותקים גם של אלבומים שאף אחד לא קונה.

handlessman

New member
גם אני...

בכלל יש אלבומים שנראה לי שלא הגיעו לארץ, או שאם הגיעו אז ירדו מהמדפים מהר מאוד... פשוט כמו שכבר אמרו פה, שכמו שהפרוגרים (בנגינה) הם די בלתי נראים, אז גם האלה ששומעים (שהם כמובן חלק מהם) הם די בלתי נראים... בכלל פרוגרסיב זה אחד הסגנונות שפחות שומעים בארץ, יחסית לז'אנרים אחרים כמובן... בכל מקרה באתר של מוסיקה נטו רשום שיש להם במלאי כמעט את כל האלבומים... חוץ מכמה גרסאות מיוחדות כמו של In Absentia שרשום שאין. אבל אם אתה מזמין אז זה בטח מאמאזון או משהו לא? בוא נגיד שאם הייתי יכול להזמין מהאינטרנט אלבומים, בדוק לא הייתי מזמין מחו"ל וזה כבר לא קשור לאם ירשו לי או לא, פשוט... כבר הסברתי את הסיבות שלי עם קניות באינטרנט, אז עוד חו"ל... מה שאני מנסה להגיד זה שבטח הרבה אנשים, הם מוגבלים במה שהם יכולים לקנות בגלל שבארץ זאת האופציה היחידה שלהם

LightbuIb sun

New member
אני אחכה עד שזה יהיה בטאואר רקורדס

כי יש לי כרטיס 200 ש"ח מתנה לשם, ואני מתכוון לקנות את המהדורה המיוחדת.

LightbuIb sun

New member
בנוסף,

אני מאמין שמוזיקהנטו זה המקום היחיד שבו הדיסק יצא בינתיים, לקראת יום ראשון\ שני\ שלישי זה יגיע לשאר המקומות בעזרת ה'

handlessman

New member
טוב אז אני בדוק הולך לשם היום...

Wish me luck (שזה יהיה שם...) בעזרת השם (ואני אף פעם לא אומר את זה) אני אוכל מחר לכתוב סיקור על האלבום...

handlessman

New member
טוב הייתי, ו... [תנחשו]

כמובן, לא היה!! באתי ושאלתי אם יש להם ואמרו לי שאין... אמרתי להם אבל רשום באתר שאמור להגיע היום! ואז התחילו להתנצל ולהגיד שזה באמת היה אמור להגיע היום ושגם הם מחכים לזה, בלה בלה בלה... זה היה בדרך למפגש פורום שהיה בכיכר המדינה, והיה לי אוטובוס ממש עד לשם, אבל מה, ירדתי בלונדון מיניסטור כדי לעבור במוסיקה נטו, אבל זה היה לחינם... אז הלכתי שני קילומטר ברגל לאורך וייצמן, שטויות... וזה אחרי 3 ימים רצופים של שעות אפס לקראת בגרות... טוב למה לעזאזל אני עוד לא חורפ?! אוקי דבר אחרון, חושבים שראיתם פעם אוטובוס מלא? אתם לא ראיתם באמת! חושבים שחיכיתם מלא זמן עד שהנהג ייעלה את כולם? לא חיכיתם כל כך הרבה! חשבתם שראיתם הרבה אנשים ברחוב? אתה טועים, בחיים, אבל בחיים שלכם לא ראיתם כזה דבר... הרעיון לעשות מפגש פורום ביום של כזאת הפגנה הוא טיפשי ברמות!!! רק שהמפגש שלנו יצא מוצלח...

LightbuIb sun

New member
אה

כנראה שצריך להתקשר ולשאול ולא להסתמך על אתר האינטרנט שלהם.

handlessman

New member
ופה יש לי בעיה קטנה...

אני לא סובל, אבל פשוט לא סובל לעשות בירורים בטלפון! זה אחד הדברים השנואים עלי, אבל כשחייבים אז אין מה לעשות... בסדר אז עשיתי סיבוב קטן, עוד קצת כושר לא מזיק לאף אחד

handlessman

New member
הנה עדכנו שוב... ה-10.5

לא יודע למה, נראה לי שהפעם כן יהיה, זה נשמע לי תאריך מבטיח... אולי זה כי זה מספר המזל שלי 15

חזרתי אתמול מאיטליה

וראיתי אותו שם בכמה חנויות.. הוא עלה 21.60 יורו.. זה היה נראה לי יקר אז אבל עכשיו אני מתחרטת שלא קניתי.. נראה לכם שבישראל יעלה פחות?

handlessman

New member
בטח שפחות!

אפילו אם את מדברת על הגירסה המיוחדת, בהמרה לשקלים זה יוצא מעל 100, בארץ היא אמורה לעלות 80 בערך, והגירסה הרגילה בערך 60.

כן? איזה כיף!

אני כמעט בטוחה שזאת הייתה הגירסה הרגילה.. תודה

למעלה