FREE ATLAST FREE ATLAST

Maladict

New member
FREE ATLAST FREE ATLAST

Im Free!!!!!!!!!!!!!!!! no more F***** army!!!! אני מרגיש את זה חוזר אלי הכוח!!!! העוצמה!!!!!! i feel it in my Vains!!!!! או כמו שאומרים אצלנו Everyone is here The feast can soon begin Vanity we celebrate My favourite of sins Chandeliers so grand That heaven sees the shine And my friend declares Everything I look at could be mine Come with me my little ones Let's revel for the free Raise your glass and praise the fact How easy life can be In the splendour of the night I've found company Once again I feel that life's begun All the wrongs seem to be right Drowned in ecstasy Every star is like a newborn sun

Athaclena

New member
veins זה עם E. מה שכתבת זה גאוה...

לא יכולה בלי לתקן שגיאות כתיב, sorry. מזל טוב! ברוך הבא לאזרחות! מה תעשה עכשיו? ללמוד/לעבוד/לטייל בהודו/כלום? ומאיפה השיר הזה?...

Maladict

New member
הלימודים קוראים לי ../images/Emo70.gif

אני הולך ללמוד באוניברסיטת חיפה עכשיו אז אני מחפש דירת חדר בחיפה קרוב לאוניברסיטה אולי בקיץ אני אטייל לי לארה"ב ולאנגליה ואירלנד (חייב לבקר בסטונהדג' ובכל הטירות שם). והשיר הזה של KAMELOT הוא נקרא Feast of Vain אני ממליץ לך לפני שאת שומעת אותו לשמוע קודם את השיר Descent of the Archangel זה מהאלבום האחרון שלהם שנקרא Epica הוא מספר את הסיפור של פאוסט אם את מכירה. מין מד"ב של המאה ה-19.

Athaclena

New member
לא מכירה את פאוסט.

אני יודעת שאריק זה בכלל eric:faust עם X גדול על הפאוסט, ואני לא יודעת למה. אף פעם לא שמעתי על kamelot. אולי אני אחפש. אנגליה זה יוםי של מקום, באירלנד לא הייתי אלא רק בסקוטלנד. הייתי שם עם המשפחה ועשינו צימרים בטירה/ארמון קטן שקוראים לו skelmorlie והיה ממש כיף... גם יש שם אחלה חנויות ספרים (foyles
) ומלא ספרים של טרי פראצ'ט!

Athaclena

New member
סליחה, פרץ בלתי נשלט של נוסטלגיה

גרם לי לחפש את הסקלמורלי הזה באינטרנט ומצאתי תמונות פה. לא חושבת שהיינו ממש בדירה הזאת אבל במקום בכלליות - בהחלט.

ויימס

New member
ובכן, טוב,תראי,

לא שקראתי את פאוסט, אבל שמעתי עליו. איזה אחד עושה עסקה עם השטן שכל משאלותיו יתגשמו, ואז כשהוא ידע סוף סוף מה זה להיות מאושר, השטן יוכל לקחת את נשמתו. ולכן עניין ה-X.

Maladict

New member
פאוסט

זה פחות או יותר ככה אבל זה לא הקטע של האושר הבן אדם ההוא רצה תשובות והשטן הבטיח לו תשובות (כל הדיאלוג הזה מתבצע בשיר דסקנט אוף ארקאנג'ל) ובשיר feast of vain מכנס השטן את כולם לסעודה ושם אריאל עובד על השטן 8( שני שירים ממש יפים

Athaclena

New member
אם הוא רצה תשובות

הוא היה צריך לקרוא את המדריך לטרמפיסט, כתוב שם במירוש שהתשובה היא 42 וזה היה צריך לספק אותו. איזה בזבוז משווע של נשמה...

ויימס

New member
../images/Emo6.gif

אני הייתי די בטוחה שהוא רצה להיות מאושר. טוב, נו. אבל זה בסדר, בסוף איזה מלאכית אחת מצילה אותו, כי הוא התאהב בה (זה הרגע שבו הוא מאושר), אז הנשמה אינה מבוזבזת.

Maladict

New member
נשמות שמשמות

עזבו אותכם מנשמות. עדיף כסף כוח וסקס. אני מוכן לתת את הנשמה שלי (ברגע שאני אמצא אותה למה היא ברחה מהבית) תמורת זה. :)

ויימס

New member
../images/Emo8.gif או רק כסף.

1 מ-3 זה לא כזה גרוע... בעצם, זה 33 אחוז, אבל זה יותר טוב מכלום! (מאיפה זה?
)

Athaclena

New member
soul music, לא?

sex and drugs and rock'n'roll/music with rocks in... לא זוכרת אם כתוב רוקנרול או את השני ואין לי כח לבדוק וזה ממשיך כמו שכתבת.

Athaclena

New member
money, power, sex... and elephants

מתוך ספר שאני אוהבת, ולא של טרי פראצ'ט (אבל מתאים לו) לא יודעת מה זה כל הביג-דיל עם סקס... הכי הרבה כח יש לשליט היקום מהמדריך לטרמפיסט, והוא לא כל כך אוהב את זה. וכסף זה נחמד אבל אני לא רואה את עצמי זוכה בלוטו בזמן הקרוב. אני אוהבת את הנשמה שלי איפה שהיא

Athaclena

New member
מה פתאום <נעלבת>

זה הוא שמחליט הכל. שואלים אותו אם להרוס פלנטה קטנה כדי שאף אחד לא יידע מה השאלה של החיים היקום וכל השאר, והוא מחליט. וככה עם כל השאר גם.

Maladict

New member
עזבי אותך משטויות

הכי חשוב שיש לך זוג עכברים מעבדה לבנים

ויימס

New member
חברה שלי סיפרה לי.

לא שהיא קראה, אבל מישהו סיפר לה (אוי, זה כמו המיקום של השוק הנודד ב-Neverwhere).

limilu

New member
פאוסט../images/Emo187.gif|סאם||ארוון|

זה שמכר את נשמתו לשטן תמורת כל מה שירצה.

למעלה