FREE ATLAST FREE ATLAST

Maladict

New member
עסקה טובה ../images/Emo35.gif

גם אני ניסיתי למכור את נשמתי לשטן, הוא לא רצה אמר שאני יותר מדי אכזר בשבילו. אבוי אבוי אז סיכמנו שפשוט נמשיך לשחק ש"ח מט. הבחור הזה לא יודע להפסיד

ויימס

New member
ההערה של מוות על איך שהוא אף פעם

לא מצליח לזכור איך פרש הולך (תרועת מוות, נדמה לי) כל כך נכונה... ז'תומרת, עכשיו אני כבר די טובה בשחמט, אבל תמיד כשמתחילים ללמוד את הכללים, לוקח הכי הרבה זמן לזכור איך הפרש הולך. אם אני הייתי מוות, הייתי רוצה שיזמינו אותי למשחק טאקי לשם שינוי.

Athaclena

New member
זה לא כשהוא משחק נגד גראני?

במכשפות בחו"ל אאל"ט. מתי עוד הוא משחק בשח-מט? בתרועת מוות יש את הקטע על ברידג', זה כן. לפחות נראה לי... טאקי? לא רוצה טאקי, אני מעדיפה jenga! או race או סיכון (או שלא סיכון, אני גרועה)

limilu

New member
חיחי../images/Emo187.gif|סאם||ארוון|

אני תמיד זוכרת איך הוא הולך (הפרש) הוא הולך שלוש משבצות קדימה ואחת הצדה, אם אני לא טועה...

The Mad Hatter

New member
נגד גראני,

אני חושבת שהוא שיחק קריפל מיסטר אוניון (רגע, על מה מדברים פה? על לורדס&ליידיס? שם, נראה לי, מוות שיחק את המשחק נגד גראני. ובמכשפות בחו"ל היא גם שחקה את זה...הא, איבדתי אתכם. >_<). וב"אור מופלא" זוגפרח מלמד את מוות וחבריו ברידג'. אני זוכרת את זה בזכות התרגום הקלוקל לעברית שאפילו לא טרח לציין בכוכבית למטה את פשר התרגום והייתי צריכה לבהות בספר במשך כמה דקות עד שקלטתי שמדובר בברידג'. ריבת תפוזים. בלע. :/

ויימס

New member
סליחה, התבלבלתי במסמכים.

הוא אומר את זה במעשי קסמים, כשאיפסלור נעלם, נדמה לי, הוא אומר שזה יותר מעניין ממשחק השחמט שתמיד מזמינים אותו לשחק. ובאור מופלא זה אכן ברידג' וסבתא משחקת בקריפל מיסטר אוניון במכשפות בחו"ל אחרי שנני איבדה את כל הכסף והמטאטאים (ואומרים שהיא נעשתה שחקנית מאוד טובה אחרי שבמשך שבועות היא שיחקה עם דיסמס), ועם מוות במסקרייד.

Athaclena

New member
אני בקושי קלטתי זה ברידג'

ואני עוד קראתי באנגלית... אצלי זה היה בגלל ההצתה המאוחרת שלי.

Maladict

New member
ואני חשבתי...

שזה איזה משחק מיוחד לעולם הדיסק נההה לא שווה

ויימס

New member
אני זוכרת שישבתי וחשבתי:

"מה שמים על נהר? סכר? מעבורת? מה...? מה זה כבר יכול להיות???"

למעלה