Friend In Need 2

crusher

New member
ככה זה נגמר../images/Emo35.gif הפרק ב-../images/Emo41.gif

ככה כל הסידרה נגמרת? זינה מתה? זהו? אין יותר זינה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

OrphanOfWar

New member
Friend In Need 2

קצת הפריע לי שגבריאל בכתה פחות ממני בגלל המוות של זינה........לא יודעת, נראה לי שההשלמה שלה עם המוות של הדבר הכי חשוב בחייה היתה מהירה מדי. ואיזה צנזורה עצבנית בסטאר, כצפוי.

shiRan WP

New member
ספוויייייייייילר../images/Emo58.gif עצבני ../images/Emo46.gif

הם צנזרו את הנשיקה או מה שזה לא היה????

stephanie w:p

New member
כן ../images/Emo58.gif

הם צנזרו את ספוילר
את הנשיקה של זינה וגבריאל מי שרוצה אני יכולה לנסות לשלוח לו לאימייל כי יש לי את החלק הזה במחשב. 3.4 מגה בייט

הם צנזרו עוד משהו

בעקרון, ראו את גופתה כרותת הראש של זינה בצילום קדמי מזעזע וגם אחר כך, ראו את הראש הכרות שלה בנפרד, גם בצילום קרוב מקדימה. חשבתי שהיה עדיף שלא היו מכניסים את זה לפרק, וכמה שאני שונאת צנזורה, במקרה הזה דווקא קצת שמחתי.

niv_204

New member
עוד צינזור דווקא מ-FIN1 ../images/Emo58.gif

הם הורידו את הקטע של "איך זינה קיבלה את הצלקת..". כנראה שלא אהבו את ה-close-up ...

hilabg

New member
ד"א מאיפה גבי פתאום יודעת להשתמש

בחרב בגודל מלא? כלומר, היו לה את הסייס והכל, אבל זה בכלל לא אותו דבר. אף פעם לא הראו שהיא הוכשרה לכך בשום צורה, ופתאום ב-FIN היא משתמשת בחרב הקטנה חופשי. או שאולי אתם יודעים משהו שאני לא.

ברודי

New member
שאלה חשובה../images/Emo12.gif

עוד כמה זמן מגיעים הפרקים האחרונים של זינה לערוץ 10 כי נכנסתי לאתר של הפורום ולא הבנתי מי משודר איפה ובכלל באתרים של זינה היה כתוב משהוא אחר ואני דיי מבולבלת... אז, עכשיו בערוץ 10 אנחנו בעונה האחרונה?! ואם כן, עוד כמה פרקים הסוף?

*neta*

New member
כן

עכשיו משודרת בערוץ 10 העונה השישית והאחרונה, היום שודר הפרק ה-15 (מתוך 22). ביום שני ושלישי (הבא) ישודרו פרקי הסיום של העונה והסדרה. השרשור הזה עוסק בפרקי הסיום, ששודרו בשבת שעברה והקודמת לה בערוץ סטאר.

niv_204

New member
היום בפרק TH&B ראינו אותה משתמשת

או יותר נכון סוחבת חרב..

ברודי

New member
באמת ראו אותה היום משתמשת בחרב

לקראת הסוף היה לה חרב ביד עם דם... זה תחושה שזינה מכינה את גבריאל לסוף. אגב, אני שמחה שלא ראיתי בסטאר את הפרק האחרון כי צינזרו ולא שווה *מקווה שערוץ 10 לא יצנזרו* תודה על התשובות.

LLRO

New member
נגמר...

יום אחרי זה ואני עדיין לא מאמינה (טוב זאת לא חוכמה, אני עדיין לא עקלתי את המוות של קווין סמית´) זה נגמר... היא מתה, אין יותר זינה. וזאת עוד הייתה בחירה שלה, בערך. אני בעד להרוג את רוב! רעדתי למעלה משלוש שעות אחר כך... טוב כמה הערות על הפרק 1. הוא היו הרבה יותר מדי קשה, וזה עוד אחרי צנזורה... אני יודעת שהם אמורים להיות קשים אבל יש צופים עם מעיים חלשות... 2. ככה מסיימים שש עונות??? דבר ראשון אני חושבת שהם היו צריכים להרוג גם אני גבריאל, הרי כל מהות הסידרה היא שהן תמיד ישארו ביחד, שש עונות שבהן המסר היה שזינה וגבריאל תמיד ביחד, לטוב ולרע ואז בפרק באחרון הם מפרידים בניהן לנצח??? דבר שני, למה זינה הייתה חייבת למות? הם לא היו יכולים לעשות סיום נחמד כמו כל סידרה אחרת שבה שתי בגיבורת היו מטיילות להן בין העצים וצוחקות ואתה פשוט יודע שהן ישארו ביחד לנצח? 3. אני רוצה לרצוח את גבריאל!! מי שם זי** על מה שזינה אומרת? למי איכפת מה יקרה? אני יודעת שאני לא מדברת בהגיון עכשיו ועוד כמה ימים אני יבין שהיא צדקה אבל עכשיו אני פשוט רוצה להרוג אותה! 4. שמתם לב כמה הם הדגישו את זה שזינה הולכת וגבריאל נשארת? שלוש פעמים הן היו ביחד אחרי שזינה מתה ואז פתאום זינה נעלמה ורק גבי נשארת.

gabrielle

New member
חזרתי...../images/Emo58.gif

טוב, ראיתי את זה. זהו, נגמר, סיימתי,עברתי את זה. ביום חמישי- ראיתי את שני הפרקים בדי וי די ועד עכשיו הדמעות זולגות, העיניים נפוחות, הידים רועדות, והמצב רוח.... נעלם. רייקנות כזאת לא הרגשתי מעולם. בכי כזה לא בכיתי אף פעם. היה לי קשה לחזור לפה. לא ידעתי אם אני אוכל להתמודד אם זה- אבל כנראה שההרגשה הרעה שיש לי לא תעבור לעולם, היא תמיד תיהיה שם,בתוכי, אני רק צריכה להתעלם ממנה אם אני רוצה לחזור להיות מי שהייתי, האם אני יכולה? להתעלם? אני לא חושבת.. אני לא טובה בביקרות על פרקים אף פעם לא הייתי ואני אף פעם לא אהיה- אבל הפרקים האלה.. גרמו לי להרגיש משהו שלא הרגשתי אף פעם- ואני אפילו לא יכולה לתאר לכם את ההרגשה.. אולי זאת הרגשה של אובדן? גבי אמרה פעם שאי אפשר להרגיש אובדן עד שחווים אותו באמת- אז חשבתי שהבנתי אותה, עכשיו אני יודעת שהבנתי אותה. לא חייכתי כבר 4 ימים ברצף.. החיוך פשוט לא שם. חוש ההומור המפותח שלי ( מפותח יותר מידי) -נעלם כלא היה. אומרים שהזמן יעשה את שלו.. אני מאוד מקווה.. כי להתעלם מהעובדה שזינה מתה ושגבי ממשיכה עכשיו בלעדיה, לא יהיה לי יותר זינה בחיים.. EVER.. אז בבקשה, מי שאמר לי את המשפט הזה- אין דבר שאני רוצה עכשיו יותר מיזה שהזמן יעבור, שהתחושה הרעה תעבור, כי אני לא עצמי עכשיו ואני פוחדת לאבד אותי. אני לא בטוחה שיש פה אנשים שמרגישים כמוני, מי שכן מרגיש ככה... בואו נחזיק אצבעות- שהזמן , באמת , יעשה את שלו..

niv_204

New member
../images/Emo58.gifלגבריאל ולכולם-עצה לגבי FIN

ההודעה מכילה ספוילרים לגבי FIN ולגבי FATES!!! אני יודעת שזה לא הפתרון אבל בזמנו, כשהפרק שודר בארה"ב והמון אנשים לקחו את זה ממש ממש קשה, חלק החליטו להתעלם משני הפרקים האלה ולהתייחס ל-FATES כאל הפרק האחרון - ואל תשכחו שבסוף הפרק ההוא הן בעולם חדש לגמרי. אפשר אפילו לא להתעלם מ-FIN, כי הרי FATES כולו מתרחש בעולם אחר לחלוטין.. ולפחות בסופו יש התחלה חדשה והן ביחד..

gabrielle

New member
תודה על העצה../images/Emo13.gif

אבל יהיה לי מאוד מאוד מאוד- קשה להתעלם מהפרקים לא חושבת שאני מסוגלת.. אני גם לא יודעת אם אני כל כך רוצה.. אוף- בכזה בילבול לא הייתי בחיים

niv_204

New member
תשמעי../images/Emo58.gif(גם למנהלי הפורום)|ספו

אחרי כמה זמן, כשמתרגלים לרעיון, והכי חשוב (לפחות מבחינתי) פשוט לומדים להתעלם מהעובדה שהסיבה היתה כ"כ מטומטמת ולא מוצדקת, הפרקים עצמם ממש יפים, מבחינת ההשקעה, העיצוב, המוסיקה, הכל (כמעט). בחיי, עם הזמן זה נעשה יותר קל. תאמיני לי. ראיתי את הפרקים האלה בכל צורה שהיא ולמעלה מ-10 פעמים. כשלא מתרכזים בדברים המרגיזים זה ממש יפה. ובבקשה לא להרוג אותי אבל הסצנה שהיא מתה בה - עם המוסיקה שלפני ובמהלך, פשוט מדהימה. כואבת אבל מדהימה..

gabrielle

New member
את צודקת... כמה שזה קשה ../images/Emo58.gif

לי להגיד את זה... המוסיקה, הפרק, פשוט מדהים.. הפרק עשוי בצורה הטובה ביותר... באמת.. פרקים אדירים... אבל קשה לי להתרכז בכל זה... יש משהו אחר שמעסיק אותי... כתבתי בהודעה למעלה..אהמ... את הרוב..

למעלה