Friend In Need 2

niv_204

New member
תני לזה קצת זמן.. זה יסתדר בסוף..

ואולי מתישהו בעתיד אפילו תוכלי להנות מהפרקים..

עוד עצה

מה שעזר לי בזמנו זה לקרוא את הפרק הראשון של העונות הוירטואליות. בכולן הם מצאו דרך לעקוף את הסוף של הסדרה, כל עונה בדרכה. את יכולה לאמץ אחד מהפתרונות האלה ולהאמין בו כמה שהולך לקרות אחרי שהסדרה נגמרה.

gabrielle

New member
אהמ... נישמע נחמד..

ראיתי את זה כמה פעמים אבל הכללללללל היה מלא בסאב טקסט... אולי לא ראיתי את הדברים הנכונים?

כנראה שראית

את העונה הוירטואלית של הסבטקסט. יש גם עונה שיפרית ועונה רגילה (שמנסה לשמור על הסטטוס קוו שהיה בסדרה).

Candle Girl

New member
אפשר לקבל קצת אינפורמציה

אני לא ממש הבנתי למה אתם כוויכול לא יכולים לחייך. מה היה בפרקים האחרונים שהיה כל-כך עצוב? גם אני רוצה להתעדכן! אם מישהו יכול לעזור למעריצת זינה קבועה (שהצטלמה אתה! אולי בביקור הבא אני אשלח לכם תמונה מהוליווד שהיא ביקרה שמה עם כפילה של גבריאל) מה קרה בפרקים האחרונים אני נורא אשמח!

korinalir

New member
אוקיי בחרתי למקם את התגובה כאן

לא יודעת למה אולי כי זאת ההודעה הכי מסודרת..
1. קשה אבל יפה ממש ממש עצוב אבל באותה מידה נוגע ללב. אני כבר מחכה לראות אותו לא מצונזר. זה פרק ממש חזק וככה סוף של סדרה צריך להיות להשאיר רושם חזק וכואב. אני חושבת שזה בסדר שהם בחרו לסיים את הסדרה במוות של זינה, הגיבורה הראשית. (נא לא לסקול אותי ...עדיין...אני מפרטת) אני מאוד מעריכה סדרות כאלה שמסיימות בסיום. (רק דוגמא מי שזוכר היתה סדרה רחובות ניו יורק או משהו שבסופה כל הגיבורים של הסדרה נרצחו ע"י המאפיה זה היה סיום חזק.) וחזרה לעניינו התירוץ לעומת זאת ממש ממש גרוע התסריטאים לא יכלו לחשוב על משהו יותר טוב מסיפור ה40 אלף המופרך הזה? וממתי צריך לנקום נשמות לא סיימנו עם זה? יכלו למצוא לה מוות יותר טוב. 2. גבריאל- עוד נדבר עליה הרבה אני בטוחה. העובדה שהיא נשארה לבד ועם הצאקראם עוד חיזוק לעובדה שזינה מתה אבל המורשת שלה חיה בדמות גבריאל. כל העונה השישית בעצם עסקה באיזה "חניכה" של גבריאל לקחת את מקומה של זינה והדגישו את כל התתפתחות שהיא עברה במהלך העונות. למרות זאת- זינה תמיד תהיה איתה כמו שהראו בסוף. הסיום לדעתי היה ממש יפה גבריאל על הספינה, ויש לי נקודה למחשבה זה בסך הכל היה החלק הכי משמעותי בחיים שלה (הזמן עם זינה) אבל לא הכי ארוך. עם לא סופרים את התרדמה בקרח הרי אלה היו בערך שמונה שנים מחייה. זמן קצר מאוד ויש לה עוד שנים ארוכות לחיות, לחוות, לעשות אגדות מעצמה. לדעתי זאת גם נקודה חשובה בהמשכיות שלה, אולי בעצם על המסע הארוך בדמות הסדרה סבב סביב גבריאל אפילו יותר מעל זינה? כי הרי זינה חיה חיים מלאים עוד לפני המפגש בין שתיהן אמנם הוא שינה אותה לחלוטין ובסוף גרם לה לקבל את הגורל שהיא חייבת לעצמה (וזה נתון לוויכוח!) שהוא מוות. אבל גבריאל תמשיך לחיות ותשתמש בשמונה שנים האלה כנקודת פתיחה לחיים שלה לא נקודת סיום. 3. מסכימה גם אני הייתי פשוט זורקת את האפר למים בלי להתחשב בבקשה עם זאת היתה חברה הכי טובה שלי לא הייתי יכולה לחיות עם זה שלא הצלתי אותה
4. בשתיים כתבתי גם על זה...

niv_204

New member
תגובות

אני מסכימה איתך לגבי הסוף - סוף דרמטי משאיר הרבה יותר רושם מסתם סוף נחמד שמעלה חיוך על הפרצוף ואחרי יומיים כולם שוכחים ממנו. אני עוד יותר מסכימה איתך על ה-40,000 וזה דבר שממש ממש מרגיז אותי וירגיז אותי גם אחרי הפעם ה-100. אני מעריצה אותך על האופטימיות לגבי גבריאל והמשך הדרך שלה. אני עד היום מתלבטת לגבי זינה על הספינה. האם גבריאל באמת רואה רוח שקיימת שם או שסתם היא מדברת ורוב שם שם את זינה כדי שנחשוב שכאילו היא מלווה אותה, או אני לא יודעת מה. לגבי זריקת האפר למים.. המשפט הכי הכי בפרק הזה לדעתי הוא המבט של גבריאל (יופי של ניסוח) כשהיא אומרת לה I Don´t Care. זה הורס אותי כל פעם מחדש. זאת רק אני שקיבלה את ההרגשה שאם גבריאל היתה לוחצת עוד קצת - משפט אחד או שניים - לא יותר, זינה היתה מוכנה לחיות עם בעיות מצפוניות אבל לחיות!! שמתם לב בפרק של היום - TH&B - איך זינה אומרת לואריה משהו בסגנון - היא היתה מוכנה להציל את האמזונות על חשבון האומללות של זינה (אני גרועה בציטוטים) - אז למה כשזה הפוך זה בסדר??? וישר הייתי זורקת את האפר למים - בלי מחשבה - עדיף לי "זינה כועסת עלי אבל חיה" מאשר - "זינה שלמה, מרוצה ומלווה אותי בתור רוח רפאים". Sorry, אולי זה אגואיסטי מצדי (בטוח) אבל במקרה הזה, ככה אני מרגישה.

shiri_b

New member
אני עדיין

לא ראיתי את הפרק אבל אני יודעת מה קורה בערך......... בגלל זה עיצבנה אותי השיחה של זינה וגבריאל בlegacy שזינה אמרה שגבריאל מעל טובת הכלל והיא לא תיתן לה למות ואז גבריאל שאלה "אבל מה אם זאת הבחירה שלי?" וזינה ענתה "במיוחד אם זאת הבחירה שלך". זה כל כך עיצבן אותי כי בFIN זאת הבחירה של זינה ופתאום גבריאל מקשיבה לה???

shiRan WP

New member
את צודקת 100%

למה גבריאל, למה הקשבת לה, ברגע זה בא לי להרוג את רוב! אוף

shiRan WP

New member
אני מתתתתתתתתה

יש פה עוד מישהו שמת?! אני מתההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין יותר זינה אני חשובת שכרגע נפל לי האסימון!!!!!!!!!!!!!! זהו גוד דמאיט!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף סליחה על ההתפרצות/ההתפרקות היייתי חייבת

Charmed Gal

New member
זה לא ייתכן!!!!!!!!

אחרי כל הסדרה כל הזמן הזה שהן היו ביחד ככה זה נגמר? אני לא מתמודד עם זה! אני בכיתי! אני לא בוכה בסדרות!!! אבל כל החיים שלהם היו ביחד ועכשיו *בוכה* ועכשיו גבריאל תמשיך לבד עם הצ´קראם!? זהו ככה נגמר סיפורם של זינה וגבריאל? אני לא מקבל את זה! כבר היה עדיף שגבריאל גם היתה מתה! לפחות ככה הן היו ביחד! זינה חייבת לחזור! חייב להיות עוד פרק!!!!!! לא מקובל עלי!!! אני כועס! ודרך אגב היה אני גל אני רואה זינה כבר המון שנים נראה לי מהעונה ה-2...

korinalir

New member
אני בוכה הרבה בסדרות ../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

וגם פה
איזה פרק עצוב אבל סיום יפה גבריאל על הספינה זה היה כ"כ יפה. זה טוב שהשאירו אותה בחיים להמשיך את דרכה של זינה. ואני אכתוב עוד על הפרק שאני ארגע קצת...וואו...אין זינה יותר....

למעלה