FROM HELL

Chandler Bing

New member
FROM HELL

מישהו מכיר את הסרט "FROM HELL" ?? הוא סרט מעניין? מפחיד? מותח משעמם?? תודה מראש!!

FrecCo

Active member
אגב ג'וני..מישהו ראה "השער התשיעי"?

שהיה היום בערוץ הסרטים של הוט? סרט טוב, מותח, אבל לגמרי בלי פואנטה... התסריטאי בנה מתח בלי לדעת על מה הסרט ובעיקר לא איך הוא יגמר איזה בחירות תמוהות יש לג'וני דפ בסרטים... מישהו ראה?

צודת אין פואנטה וסיבה להכל

חוץ מכסף חחחח

Chandler Bing

New member
....!

בטוחים שזה סרט עד כדי כך נורא....כי סתם ביזבזתי כסף...אני דווקא לפי הטריילר נראה שזה סרטמשגע ובדקתי ביקורות ולא היתה שוםביקורת לא טובה... רק מעולות!

Chandler Bing

New member
אנלא יודע, עוד לא ראיתי את הסרט...

יש לי אותו בדיויודי עד שאקנה דיוידי חדש. מזה ג'ק המרטש???

R y a n O

New member
../images/Emo58.gif

ג'ק המרטש זה סיפור על רוצח שריטש (רצח) 5 זונות או יותר בלונדון לפני הרבה הרבה שנים במאה ה-17, 18 או 19 ועד היום לא יודעים אם אותו אדם רוצח ת'זונות האלה או כמה אנשים ברוב הגופות כל האיברים הפנימיים היו בחוץ כשמצאו ת'גופות ג'וני דפ בסרט הזה הוא אחד השוטרים שהתפקיד שלהם לחקור מי רוצח ת'זונות שג'ק המרטש רצח עשו על סיפור ג'ק המרטש הרבה סרטים וגם מוזיאון האימה (הצינוק) בלונדון רובו מוקדש לסיפור של ג'ק המרטש

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif למה אמרו שלא?

יש לו אופוריה אפלה מסתורית, לאו דווקא במובן החיובי

Chandler Bing

New member
מה זה...??

מה זה אופוריה מסתורית??? ומה זה לאו דווקא במובן הטוב??? בלי משחקי מילים...חחח... תגידו מה אתם חושבים על הסרט??

uriya1

New member
סרט איכותי.

מזעזע פלוס בחלק מקטעיו [דבר שלפעמים מתחיל להעיק], אבל אני אישית נורא אהבתי.

sefa

New member
ממעמקי הגיהנום

הסרט הזה מביא גרסה נוספת לסיפור הנודע של ג'ק המרטש. ומי שלא יודע או שכח, ג'ק המרטש היה הרוצח הסדרתי הראשון בעולם במאה ה-19 (אם אני לא טועה). ג'ק אהב לרצוח זונות (מוכות גורל..) ולכרות להם את האיברים הפנימיים.. בסרט הז אומרים כי ג'ק הינו רופא בעל תואר אצולה ואני לא אמשיך לפרט כי זה סתם יהרוס.. אבל אם אתם רוצים לדעת עוד דברים על הרוצח ג'ק המרטש.. תקראו את הספר ג'ק המרטש- דיוקן של רוצח.. ששם איזשהי סופרת חושבת שהיא גילתה מי זה..

דם דם

New member
יואוו קראתי את הספר

כן כן, מסתבר שחוץ מטלוויזיה וסרטי אימה יש גם ספרים ממש מעולים ששווה לקרוא,קראתי את הספר גק המרטש-דיוקנו של רוצח, היא באמת מביאה שם טענות מעמיקות וחדשות לגבי זהותו של הרוצח,מי יודע אולי היא צודקת...בכול אופן גם הסרט עצמו הוא סרט נורא יפה,בעיקר איך שלאחד הפרוצות הוא שם ענבים במקום הרחם שהוא כורת לה...תראו את הסרט אני נהנתי ממנו

sefa

New member
אתה מאמין בתיאוריה שלה?

תגיד, אתה מאמין לתיאוריה שלה !?!?!? כי אם כן.. הרוצח הזה נולד בדיוק ביום הולדת שלי וזה די מגניב.... דרך אגב, אתה אוהב ספרי מתח/ אימה ?

דם דם

New member
התיאוריה שלה נורא מענינת

היא אומרת שם דברים חדשים למדי בספר דברים שלא בדקו אותם בעבר, והאמת מה שדיי משכנע שם זה הכתב יד של הרוצח שהיא השוותה בינו לבין הכתב יד של ****(זה שהיא טוענת שהוא הרוצח) ואם תשימי לב הכתבי יד מאוד דומים, ככה שיש סיכוי מאוד גדול שהיא צודקת,ואולי באמת היא גילתה מי הרוצח, אם ככה מי יודע אולי את גילגול נשמה של הרוצח,חחח,ובקשר לספרים אני בהחלט אוהב ספרי מתח\אימה טובים...ובעיקר ספרים עם מזימות ותככים

Chandler Bing

New member
תודה רבה! אז בגדול...

לסיכום?? זה שקניתי תסרט דבר טוב ?? ולראות את הסרט שווה??

למעלה