FROM HELL

דם דם

New member
בטח שתראי את הסרט

אני אהבתי את הסרט, הוא סרט באמת יפה ומרתק,חוצמזה אם כבר קנית את הסרט אז אין לך ממש ברירה אחרת חוץ מלראות אותו,לא?

Chandler Bing

New member
דבר ראשון, אני בן! ודבר שני....

יש לי אפשרות להחליף אותו! אבל עכשיו, אבל אחריי כול מה שאמרתם זה מאווד מסקרן אותי!!

דם דם

New member
אופס מצטער

שכחתי שאת בת...בכול מקרה תראי את הסרט הוא סרט נורא יפה, רק אני מודיע לך מראש על דבר אחד, זה לא סרט אימה, אין איברים כרותים וגופות מדממות, אבל העלילה והביצוע שלו הם ממש יפים-לפחות זה לפי דעתי...תהני לך מהסרט

Chandler Bing

New member
אני אומר לך שאני בן לא בת!!!!

חחח.... לא קראת מה אמרתי...! ולא חשבתי שזה יהיה סרט אימה כמו צעקה והמנסרים מטקסס... יש שם דם פה ושם.. וקצת סכינים וכאלה + מתח ועוד... אבל הוא עדיין נכנס לז'אנר אימה/מתח... הוא יותר אימה קלאסי...

דם דם

New member
יוו איזה דבע אני

אני ממש מצטער לא יודע מה נכנס בי, משום מה עשיתי לך שינוי מין והחלטתי שאתה בת, סורי באמת, פשוט התבלבלתי עם מישהי אחרת שנתקעה לי בראש והתחלתי לקרוא לכולם בלשון נקבה...בכול מקרה זה בהחלט סרט כזה כמו שאמרת זה נחשב לסרט אימה אבל הוא באמת אימה קלאסי כי זה עם עלילה ממש יפה,מקווה שאתה תואהב את הסרט

sefa

New member
ספרי מתח ואימה- לדם דם

תגיד, קראת את הספר "זה" ?? יש גם מיני סדרה כזאת, אבל הספר פי הרבה יותר טוב...

דם דם

New member
לא קראתי

מי כתב את הספר "זה"...ועל מה מדובר אולי יצא לי לראות את הסדרה באיזה פעם.אבל תהיי בטוחה אני ישיג את הספר לקרוא אותו, אגב קראתי את הספר "הניצוץ" של סטיבן קינג נדמה לי,אחלה ספר וגם הסרט עשוי ממש מעולה. יש לך המלצות לעוד ספרים טובים כאלה???

sefa

New member
ספר אימה

טוב, אז ככה.. מי שכתב את "זה" כתב גם את "הניצוץ", "בית כברות לחיות שעשועים", "מיזרי", "נידודי שינה" ועוד ועוד ועוד.. הלא הוא סטיבן קינג המלך של ספרי האימה הגדולים מכולם... אני ממליצה בחום על הספרים האלה.. רוב הספרים שלו גם נהיו סרטים, כמובן.. ד"א הספר "זה" מדבר על חבורת ילדים שחוזרת לעיר מגוריהם לאחר 30 שנה כדי להילחם בדמות הליצן, פניוויז... לא רוצה לגלות עוד כי זה יהרוס.. אבל כדאי מאוד !!!!

דם דם

New member
אוקיי נשמע קצת מוכר

השם של הספר "זה"...אני חושב שאולי ראיתי פעם סרט כזה כי משהו עם ליצן מוכר לי...וואי וקראתי את הספר מיזרי פעם מזמן,אחלה ספר. תודה על ההמלצות.

דם דם

New member
חחח...נראה לי שהשרשור הזה

הוא רק שלושתנו כתבנו בו...אני,אתה(chandler bing)וגם sefa

למעלה