תראי להם מזה.
D darklighter New member 22/1/08 #33 ../images/Emo6.gifולמי תרביצי קודם?../images/Emo8.gif../images/Emo190.gif
P Pretty V a c a n t New member 19/1/08 #15 שאלה טיפשית.../images/Emo18.gif סטרונגר של כריסטינה אגילרה? [חחחחח, חחחחחחחח, או חחחחחחחחחחחחחח לא יתקבלו בברכה. >>]
שאלה טיפשית.../images/Emo18.gif סטרונגר של כריסטינה אגילרה? [חחחחח, חחחחחחחח, או חחחחחחחחחחחחחח לא יתקבלו בברכה. >>]
P Pretty V a c a n t New member 19/1/08 #18 אוקיי אז לגמריי, חחחחח, חחחחחחחח, ו- חחחחחחחחחחחחחח טחח. XD
B BuddhaForScarlett New member 19/1/08 #20 הרשי לי לתקן ../images/Emo3.gif קנייה ווסט עשה קאבר לדאפט פאנק, אז זה לקאבר של קניה ווסט
D DemolitionLovers New member 19/1/08 #19 ../images/Emo41.gif למישהו יש על המחשב את../images/Emo55.gif הגירסא שלהם לסטרונגר?
B BuddhaForScarlett New member 19/1/08 #21 אם תיכנסי לרישמי לפורום הרישמי ולPantheon תוכלי למצוא את זה שם. יש לי את זה עך המחשב אבל אסור להעלות את זה על גבי הפורום.
אם תיכנסי לרישמי לפורום הרישמי ולPantheon תוכלי למצוא את זה שם. יש לי את זה עך המחשב אבל אסור להעלות את זה על גבי הפורום.
L LoveYourHate New member 20/1/08 #24 אוח הם מציקים כ"כ כמו שענבלירוני אמרה למה למחזר הכל?! כאילו פאק במקום לשים שירים ישנים במיליון ואחת דיסקים שיעשו דיסק אחד עם חומרים חדשים ! זה מעצבן!
אוח הם מציקים כ"כ כמו שענבלירוני אמרה למה למחזר הכל?! כאילו פאק במקום לשים שירים ישנים במיליון ואחת דיסקים שיעשו דיסק אחד עם חומרים חדשים ! זה מעצבן!
B BuddhaForScarlett New member 21/1/08 #26 היי אופק.. אני יכולה להגיד את אותו הדבר על להקה אחרת הימ *שיעול* הימ.
L LoveYourHate New member 22/1/08 #32 בדיוק הימ אפילו יותר גרועים מהם הם עושו 1001 דיסקים של אוספים.. זה מעצבן [חה חה זה מוציא לי הרבה כסף! ]
בדיוק הימ אפילו יותר גרועים מהם הם עושו 1001 דיסקים של אוספים.. זה מעצבן [חה חה זה מוציא לי הרבה כסף! ]
D darklighter New member 22/1/08 #34 ומקום באייפוד...ומקום במחשב...../images/Emo190.gif אבל אין לך לב למחוק ואת רוצה את כל הגירסאותXDD ושיצא הרבה JOIN ME בSHUFFLE חחח....
ומקום באייפוד...ומקום במחשב...../images/Emo190.gif אבל אין לך לב למחוק ואת רוצה את כל הגירסאותXDD ושיצא הרבה JOIN ME בSHUFFLE חחח....