Fusion היכן להתחיל

yoss!

New member
זד אוף עד היום לא הסברת שום דבר

אני מרגיש ממש טמבל שבכלל עניתי לך. תעשה סיבוב תחזור שתתבגר(בלי קשר לגיל) או שלפחות תקשיב לאלה שמבינים יותר ממך אולי תלמד משהו.

Sir Humphrey

New member
על Uzeb והמלצות

Uzeb להקה מדהימה, עם מורכבות אדירה. אין מה לדבר. ההרמוניות נהדרות, האקורדים בלתי אפשריים, הסולואים ענקיים. בקשר להמלצות, אני אישית לא חולא על מיילס. לא יודע למה, הוא לא עושה לי את זה. RTF של קוריאה ע-נ-ק. האלבום וההרכב בכל ה- RTFים למיניהם דגולים. מתיני טוב, ומחקים אותו יותר מדי לדעתי. שמע, Zed, אני מכיר את הטיפוס שלך. מטאל-הד (לא דבר רע, אבל אני אישית לא סובל מטאל) שמנגן על באס או שחבר שלו או אח שלו מנגנים על באס ושומעים ג´אז ופיוז´ן, והשמיעו לו Uzeb וקרון, והוא לא האמין איך הטכניקה של קרון גדולה. אתה בטח הכי אוהב את So What... זכותך. רק על תזבל את המוח עם הגדרות למוסיקה שאתה לא מכיר.

Zed off

New member
האמת...קלעת (כמעט) בול!

רק תוסיף שאני מנגן גם בגיטרה חשמלית...(לבאס עברתי רק לא מזמן) שמע תמיד אהבתי וירטואוזים בגיטרה כמו ואי,סטריאני,מלמסטין,בקר וכו... אז מישהו (דווקא לא אח שלי) אמר לי שאם אני אוהב וירטואוזים בגיטרה למה שאני לא אנסה וירטואוזים בבאס, ומאז קרון הוא גם אחד מהנגנים האהובים עלי, אני לא כלכך חזק בסצנה של הג´אז\פיוז´ן. אני פשוט אוהב לשמוע ביצועים טובים! (ובג´אז הישן אין כלכך כאלה...)

Sir Humphrey

New member
וואו...

אני לא מאמין. אני ה- John Fitzgerald הבא. The Cracker בכבודו ובעצמו. גרמת לי להרגיש טוב כל כך, שאני סולח לך על זה שאתה שומע מלמסטין.

למעלה