G.P.S

אתה משהו לא מהעולם הזה...../images/Emo151.gif

אתה אורז ציוד כאילו אתה הולך לטוס לחללית של חייזר. אני פשוט דואגת לטוס עם אנשים שיש להם כבר את כל הציוד כך שאני לא צריכה לדאוג לשום דבר.

laronpilot

New member
התמונה הזו מוקדשת ליעל רוזן../images/Emo108.gif

זהו המתקן שבניתי נוח מאד ויעיל

לפחות...../images/Emo132.gif

תשים תוכנית טיסה יותר מתוחכמת, באמאמה שלי מה זה החרטה הזה ????

ציוד חסר....

חסרות דפיות SID של חיפה ו- STAR של הרצליה,,,,,,,(סתאאאם) אני מקפיד לבדוק שישנן במטוס שקיות הקאה מאז אותה טיסה שמישהוא היה צריך להקיא ובמטוס השכור לא היתה שקית מאז הם שמים בכל המטוסים...

גדי הבר

New member
יפתח, איפה אתה מניח את התיק בזמן

הטיסה ב-152 או 172 כדי לשלוף משהו מהתיק בעת הצורך ?

laronpilot

New member
אני רואה שאתם מה זה מסתדרים בלעדי../images/Emo108.gif

אין לי מילים

יפתח-אין לי שיניים..

הן נשארו אצל צור בנר חוץ מזה,יעל מכירה אותי ויודעת שאין לי מה להגיד

רז בג

New member
GPS לאופיר../images/Emo110.gif

כנס לקישורים בקהילה ותמצא שם סקר מקיף על מכשירי GPS לי יש גרמין PILOT 3 קטן זול-מפה נעה, עושה את העבודה.

GPS - דעה נוספת

לי יש את ה- GARMIN-92 שזהו הגי.פי.אס. אוירי המינימליסטי. עושה הכל חוץ מקפה. היום לצורך כף ופינוק הייתי קונה כמינימום את הגרמין-3 אבל לפי דעתי אחרי שטסטי לא פעם עם הגרמין-295 אז פשוט חבל על הזמן. עוד "קווץ" קטן בכיס ויש לך מכשיר מדהים, תצוגה צבעונית ענקית ומדהימה. יתרון לבעלי משקפי ראיה מרחוק/מקרוב. מפות נעות, אפשרות לחלק את המסך לשליש נתוני טיסה ושני שליש מפה נעה. בנוסף, אפשרות להטעין דטה של ארצות שונות שכולל כל מפות הדרכים, מוטלים, מסעדות, בתי חולים ועוד ועוד ועוד. מי שקרא את הטיול שסיפרתי עליו לפני שנה באיטליה, בלי הגרמין-295 היה לנו קשה מאוד מאוד מאוד למצוא את המנחתים ודרכי העפר. (כוונתי לאלא שנסעו ברכב אחרי המטוסים. נכון - חסרונו במשקלו !! אבל אחרי שהורדתי השבוע 2 קילו אז יש לי מקום במטוס גם לגרמין-295 וגם לעוד ליטר וחצי דלק................. אני בעד הגרמין-295 ללא כל פיקפוק. אורי

עודהערה אחת ודיי

לגבי ה 295 - סיפור קצר. יום אחד אבי מתקשר ושואל אותי אם אני יודע איזה אוטו כדאי לקנות. המטרות הן שיהיה טוב ואמין, קטן, ונוח לנהיגה לאישה. אמרתי לו שהפורשה בוקסטר עם גיר אוטומטי מצוין! משום מה הוא לא אהב את התשובה ... מוסר ההשכל: אין ספק שה 295 הוא הכי הכי הכי (תעופתי כללי צבעוני). אבל הוא גם הכי הכי הכי (יקר גדול כבד). נ.ב. אורי אם הרזת 2 ק"ג אז יחסית למשקל גופך יותר קשה לך לסחוב את ה 295 עכשיו!

Wisper

New member
יש לך אולקוס בקיבה? :)

זה לא בריא.. חברה שלי ניסתה ואני יודעת שזה גרוע מאוד מה שעשית

למעלה