Game news - exclusive for smartphone.

Game news - exclusive for smartphone.

בקצרה... הלך לי האינוורטר במחשב הנייד שלי ולמרות שיש לי כאן אינוורטרים להחלפה אני עצלן.. כרגע.. זה אומר שאת כל הכתיבה של השרשור אני הולך לעשות מהפוו אז אין לינקים.. אייקונים.. או תיקון שגיאות הקלדה.. בקיצור הגרסה המשונמכת. .. סורי מראש

טומב ריידר יגיע לPS4 רק בסוף 2016? יעלה 151 שקלים כשיגיע.

שמועה חדשה טוענת שהמשחק המצופה (מצופה שוקולד כמובן) יגיע לPS4 לכל המוקדם באוקטובר 2016 ולכל המאוחר בדצמבר 2016.
כפיצוי נקבל הוזלה במחיר....

חחח אני לא יכול להבטיח לסקוור שיהיה לי זמן לשחק במשחק הזה ב2016 בעיה שלהם... בכלל בואו לא נשכח שזה משחק PS360
שקיבל הקפצה לPS4/ONE וב2016 הוא ירגיש מכנית out of place ושום ליטוש והגברה גרפית לא יצליחו להסתיר את זה.

evilplate

New member
קודם כל שיגיע

ואם זה יהיה עם מחיר מוזל, אז בתכל'ס יש מצב שכל הדחייה הזו בסוף תהיה לטובה, יש יותר מדי משחקים לשחק, איפה הייתי אמור לשלב את TR השנה כשיש את MGS5 בספטמבר ואת פולאאוט 4 בנובמבר (ולך יש את היטמן בדצמבר) ועדיין אני לא קרוב לסיים את הוויצ'ר ובאטמן?
&nbsp
גם תחילת שנה הבאה עמוסה, נראה לי דווקא יסתדר טוב לשחק אותו בסוף שנה הבאה במחיר מוזל.

נכון.. אבל יש לי הרבה יותר מהיטמן

בקיץ יש את wasteland 2 בפס4 . אולי אתה זוכר שממש רציתי אותו.. בספטמבר יש לי את היורש הרוחני של מגה מן. באוקטובר יש לי דרגוו קווסט הירוז.. יש גם את פרסונה 5 מתישהו החורף.. וכמובן פולאוט 4 אני בכנות לא יודע איך אשחק בכל אלה ב2015 .. בטח אצטרך לדחות כמה ל2016 שהיא גם ככה מפוצצת. נ.ב ניסיתי לשחק באטמן והמכשף 3 במקביל לא כזה הלך לי חחח מתתי לחזור לבאטמן

הדמו המלא של uncharted 4 ישודר ביום רביעי הבא.

אנשים שראו את הדמו אמרו שהחלק היותר יפה ומדהים שלו זה חלקים שבכלל לא ראינו, כנל עם TLG.
בנתיים נוטי דוג נותנים לנו טעימה....
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CIdBXONVEAAYZqG.mp4
מי מתכוון לצפות? ומי כאן הולך לעשות לעצמו בלאקאאוט עד שהמשחק יוצא?

אני לא יודע מה להחליט! אני רוצה לראות עוד מהמשחק אבל לא רוצה לראות יותר מדי...

evilplate

New member
אני לא יודע מה לעשות

לפי התיאורים של האנשים שראו אותו מדובר ב set piece הכי מדהים בסדרה ובכלל, קטע הפעולה הכי גדול שראו במשחקים, זה מרגיש לי כמו הקטע הגדול העיקרי מהמשחק וחבל לי להרוס אותו.
&nbsp
מצד שני מה הסיכוי שאני לא אתקל בו עד ההשקה?
חבל שהם משחררים כל פעם קטעים אפיים כאלה לפני היציאה, הם עשו את זה גם עם הקודמים ובאנצ'רטד 3 בכלל ראינו את כל הקטעים המגניבים לפני.
בקיצור, זה הולך להיות קשה להמנע מזה.

חחחח הכנת לעצמך ארסנל של תירוצים...

למה לא להתאפק חחחחח. ברור שאתה יכול להימנע מהסצינה נוטי דוג לא אשמים שהם שמים לך פיתיון בדלת.. השאלה אם אתה לוקח אותו :)

evilplate

New member
אתה יודע איך זה

גולשים קצת באתרים מחו"ל והדבר הזה צץ בכל מקום כולל gifim, ננסה להמנע, לא מבטיח שנצליח P:

PlayGirl3

New member
אני אראה

שמעתי כבר את התיאור המפורט של אנשים שראו אותו.
חלק אומרים שזאת סצנת האקשן הכי טובה שהם ראו בחיים, לא רק במשחק וידאו.
בסוף הדמו אגב יש cutscence עלילתי שכנראה רק מי ששיחק בכל הסדרה ידע להעריך.

טוב שאמרתי לי, יש לי עוד את 2 ו3 שמחכים ם לי

כן, אני יודע שזה מטורף שעוד לא שיחקתי בהם..נראה לי שאפילו שרוני שיחק בהם.... נראה לי שכדאי שאשחק בהם בקרוב. אני אסתפק בתיאורי הwow שלך מהטריילר... אבל די מוזר לי שאת לא רוצה לחוות את קטע האקשן הזה כהפתעה גמורה ... כאחת שדי רגישה לספוילרים ונמנעת מדמואים... בשביל לשמר את החוויה הראשונית...

voguemaster

New member
אני חושב שאפשר אבל לא חובה לראות את הקטע

בוא נגדיר את זה כך - הטריילר של U2 היה כ"כ משכנע שלא הייתי צריך לראות שום פיסת GAMEPLAY כדי לדעת שזה פאקינג משחק מרשים. עכשיו ראיתי אותו שוב ולמרות שיש קטעים שבהם הדמויות נראות פחות טוב, אפילו קצת מצחיק בהשוואה להיום, האקשן מדהים. אגב, יש גם קטעים שהדמויות נראות טוב יותר אבל לא ניכנס לזה. הפואנטה היא שהטריילר מציג אקשן מדהים ומרשים מאוד. והקטע של הקרון של הרכבת בסוף הטריילר הוא נקודת עצירה אדירה.

בינתיים עוד לא ראיתי כזה טריילר ל-U4 אז יש למה לצפות.

evilplate

New member
אני חושב שכבר הדמו שהוצג מ U4 יותר מרשים מהקטע של U2

כן ברור שזה לא איזה בניין שמתמוטט אבל כל ההרס והפיזיקה ובסקייל כזה גדול, הוא נוהג בג'יפ איזה 5 דקות בלי שהמפה נגמרת, זה כמעט עולם פתוח בגודל ועם ערכי הפקה וליטוש של משחק אנצ'רטד, יש פה פוטנציאל מטורף.

voguemaster

New member
זה לא מה שיקנה את מרבית האנשים

זה יקנה אותנו, אנשים שקצת יותר מבינים בנושא וקצת אכפת להם שהמשחקים יהיו מתוחכמים יותר. טריילר סינמטי שמראה קטעי אקשן מרהיבים נבחרים מהמשחק זה א' ב'. אני מניח שיש במשחק מספיק כאלה אבל לא ראיתי כזה טריילר עדיין.. כזה שמשאיר אותך עם "וואו" בסוף.

evilplate

New member
אני חושב שגם לרוב האנשים

תראה את הדמו גיימפליי הזה עם קצת הקשר של סיפור לפני והם יהנו ממנו כמו סרט פעולה באנימציה, הוא עשוי עד כדי כך טוב לדעתי והוא יפהיפה מספיק גראפית בשביל שיהיה מהנה לצפייה עבור כולם ולא רק עבור גיקים של משחקים.
&nbsp
בכל מקרה אם ההמשך באמת מדהים כמו שאומרים אז הוא יסגור לך גם את הנקודה הזו שאתה מבקש.

מישהו 2

New member
זה לא באמת עולם פתוח

זאת רק אשליה של מרחב, זה היה ככה בכל המשחקים רק שעכשיו הלכו עם זה אפילו רחוק יותר.
זאת אומרת, שבסופו של דבר אתה כל הזמן תגיד מנקודה A לנקודה B כמו שהמשחק מתוכנן ובנוי מראש, רק שבין הנקודות האלו יש לך כל מיני דרכים מפוצלות/מסתעפות. כל אחת מהן בנפרד תוביל אותך לאותה נקודה B.

אפשר להסתכל על זה ככה:

--------->-------------| \ \
|--------> \ \
| \ \A ----------------------> B \ / -------

ככל שעושים את זה מורכב יותר, זה אכן יתן תחושה גדולה יותר של עולם פתוח

evilplate

New member
ברור שזה לא עולם פתוח

אבל הסקופ ענק, מה זאת אומרת אשליה של מרחב? אפשר לאמר את זה על כל משחק גדול בערך.
אתה מודע לזה שהג'יפ נשלט בצורה מלאה על ידך, זה לא איזה קטע מסילה שה AI נוהג בו אוטומטית, אם תיאורתית לא היו רודפים אחריך יכלת לנסוע לאן שאתה רוצה שם, הוא נוהג במשך כמה דקות טובות בשטח עצום, ככה שמבחינה טכנית הסקופ יותר קרוב לעולם פתוח מאשר ל ORDER בוא נגיד, זה לא משנה שיש מסלולים שמתפצלים ומגיעים לאותה נקודה, תיאורתית יכלו להרוס את כל המסלולים ולאפשר לך להסתובב בכל המרחב אם היו רוצים, ומה שהיה יוצא זה שטח ענק יחסי.

חוץ מזה לידיעתך בקטעים אחרים שלא ירדפו אחריך אתה יכול גם לרדת בחופשיות מהג'יפ וללכת באיזור רגלית/ לחזור לג'יפ, הרכבים זו מכניקה חדשה שהם הכניסו, זה לא איזה קישוט במסלול ישר כמו במשחקים הקודמים, אז ברור שמדובר פה במשחק ענק ביחס לאנצ'רטדים הקודמים, זה שהכל מגיע לאותה נקודה זה ברור וזה בגלל שהעיצוב של הגיימפליי עדיין לניארי במהותו, אבל מבחינה טכנית הסקופ פה גדול יחסית.

מישהו 2

New member
חזק, לא ידעתי את זה

חשבתי שהקטע הזה עם הג'יפ הוא אולי חלק קטן ויחיד מסוגו במשחק. ואם תשאל אותי כשהוא נוסע בשטח הענק שראו בסרטון, אני מאמין שאם היית סוטה מהדרך המתוכננת אפילו קצת , אני מתאר לעצמי שהמשחק היה מתקן אותך חזרה לנתיב ואומר לך שזה לא נכון מה שאתה עושה או משהו בסגנון

evilplate

New member
אין דרך נכונה או לא בסרטון

כמו שאמרת כולם מובילים לאותה הנקודה, לקחת פנייה לא נכונה זה אומר לקחת את הפנייה שהג'יפ המשוריין חוסם כל פעם כשיש התפצלויות, ובמקרה כזה המשחק בטח "יתקן" אותך בזה שאתה פשוט תמות :)

מישהו 2

New member
זה כשהם עוד בתוך העיר

אבל בשלב מסוים בסרטון, כשהם יוצאים מהעיר אחרי הקטע עם הבוץ, עושה רושם שהם באמת נוסעים בשטח פתוח ענק, שהוא פשוט שטח פתוח בלי פיתולים

למעלה