Game news - exclusive for smartphone.

evilplate

New member
אתה מדבר על השדה בסוף

עם כל המאגרי מים?
&nbsp
זה נראה שיש שם דרך אחת לנסוע בה בכל מקרה, חוץ מזה מדובר ב ND אין מצב שהם לא ימצאו פתרון אלגנטי יותר מלאמר לך על המסך שהדרך לא נכונה או גרוע יותר, לעשות למכונית שלך RESTART כמו במשחקי נהיגה, אם אפשר לנסוע לשם מלחתכילה אז גם הדרך ההיא בסופו של דבר תוביל לחלק הבא אני משער.
&nbsp
אבל כן די מסקרן לשחק את הקטע כמה פעמים ולראות איך הוא עובד, יש לי תחושה שכשאנחנו נשחק זה יראה "קצת" פחות אלגנטי מהסרטון שלהם.

PlayGirl3

New member
את הראשון סיימת?

בעקרון אלה משחקים של 10-15 שעות, תלוי על איזו רמה אתה משחק. אז אם אתה ממש רוצה אתה יכול לסיים את כל השלושה עד שיגיע הסרטון.

לא, העלילה נהדרת.

מערכת הקרבות זוועת עולם, הייתי חייב לקחת הפסקה וזה ביאס אותי כי ממש נקשרתי לדמויות, אני לא יודע איך הצלחת לשחק בזה כשקנית PS3 ב2013.... מת להגיע כבר למשחק השני והשלישי שאפילו חשבתי לדלג עליהם אני פשוט לא יכול להפסיד את הסיפור של הראשון זה מציק לי.

voguemaster

New member
אגב, מה נסגר עם ה-Clickers האלה ב-TLOU?

הם מכוערים בטירוף. ולא בגלל שהם עיצובית מבהילים או משהו. הגרפיקה שלהם פשוט נראית רע על ה-PS3. הם שיפרו את זה ב-PS4? מישהו יודע? (לא שאני אקנה את המשחק שוב אבל סתם לידע כללי).
המשחק נראה, בגדול, פנומנלי. באמת סביבות מדהימות, הכל IMMERSIVE, משכנע והסאונד מצטרף גם כן לחוויה מדהימה. מדי פעם יש קטעים פחות יפים אבל זה מובן מן הסתם. הדמויות נראות טוב (בד"כ, לא תמיד).
ולגבי המשחקיות - בלי STEALTH אין אפשרות, הא?

evilplate

New member
ככה הם אמורים להראות באידיאל

https://www.youtube.com/watch?v=qLGxubfC1Ik
&nbsp
מפה ועד לאיך שהפס3 הצליחה לרנדר את החזון של האומן יש דרך ארוכה :)
אין לי את גרסת ה PS4, הבנתי ששיפרו שם את המודלים בצורה יפה אבל קשה להאמין שזה יהיה ברמה של הסרטון שצירפתי, בטח נראה משהו כזה ב TLOU 2 על הפס4 כשיצא.
&nbsp
אני בתכל'ס קצת התאכזבתי בזמנו מהגראפיקה של המשחק על הפס3, התמונה לא היתה נקייה כל כך, הרבה ג'אגיז וטקסטורות מרוחות, זה הרגיש לי שהמשחק גדול על הפס3.
אנצ'רטד 3 לטעמי המשחק הכי יפה של ND ובין היפים בכלל, על הדור הקודם

voguemaster

New member
אני מכיר את הטריילר הזה, כמובן

אבל הוא לקוח מתוך PS3. קיויתי שזה יהיה טיפה דומה אבל בזמן ה-GAMEPLAY זה ממש לא..

evilplate

New member
הוא לא באמת לקוח מה PS3

סתם קשקוש, זה טריילר in-engine שאפילו לא רץ בזמן אמת אלא באופליין ע"י חווה קטנה של 8 מכשירי PS3, בקיצור הוא סרטון וידאו pre-rendered לכל דבר, כמו כל סרטוני המעבר במשחק.
&nbsp
ד"א עם אנצ'רטד 4 לראשונה מזה הרבה זמן מצד נוטי דוג, כל הסרטוני מעבר רצים בזמן אמת, ככה שאם דרייק למשל תפס נשק מסויים בגיימפליי שמתרחש לפני הסרטון, אז הנשק הזה יופיע על המודל של הדמות במעברון, בניגוד לבעבר שלא משנה עם איזה נשק או skin תשחק, הסרטונים תמיד יהיו זהים כי הם לא היו בזמן אמת.

voguemaster

New member
היה כתוב שהוא לקוח ישירות מ-PS3

אם כי היה ברור שהוא לא בזמן אמת. כלומר, זה לא GAMEPLAY אלא SEQUENCE שרונדר מראש ע"י המנוע. אתה גם אומר שזה בוצע ע"י 8 מכונות PS3? מרשים

evilplate

New member
אם אתה רוצה אני אחפש לך אפילו תמונה של זה

הם בעצמם צייצו בטוויטר תמונה של החוות פס3 שלהם עם ההסבר שהיא מרנדרת את סרטוני המעבר (של אנצ'רטד 3 בזמנו אם אני לא טועה אבל זו שיטת העבודה שלהם לאורך כל הדור של הפס3), יש פה הטעייה בנוגע לכיתוב שראית בתחילת הסרטון, זה לא רץ בזמן אמת על הסוני, אלא אם כן פס3 שמנגן קובץ וידאו זה נחשב מבחינתך לזמן אמת, אולי לזה הם מתכוונים כשהם אומרים שזה רץ מהפס3...
&nbsp
בגלל זה גם כשאתה בוחר תחפושת לאלי (נפתחות לך כאלו בסוף המשחק) עדיין כמעט כל הסרטונים רצים באופן זהה עם המודל של אלי המקורי ללא שינוי.
&nbsp

voguemaster

New member
זה חבל

כי אפשר לעשות סרטוני מעבר שמרונדרים בזמן אמת על המכשיר. כל עוד לא מדובר בגיימפליי אפשר לעשות הרבה מאוד..

evilplate

New member
כן אפשר

ונכו אפשר לעלות את הרמה מעל הגיימפליי, אבל הימור שלי זה שהבעות הפנים בזמן אמת לא היו מספיק משכנעות על החומרה של הפס3, תראה למשל כשהדמויות מדברות בדיאלוגים שמתרחשים בגיימפליי, זה די רובוטי ומוגבל ביחס לספקטרום הרגשות שאפשר להציג לך בסרטוני המעבר שלא רצים בזמן אמת, אם ככה זה נראה בזמן גיימפליי, קשה לי להאמין שבסרטון מעבר בזמן אמת זה יראה מספיק טוב בשבילם.
&nbsp
בשביל משחק עם מרכיב רגשי די חשוב, ובאופן כללי לנוטידוג חשובה מאוד הפרזנטציה בקטעי המעבר שלהם, אפשר להבין אני חושב למה הם בחרו בזה.
לפחות עם הפס4 הם מפסיקים עם זה :)
&nbsp
ד"א מצאתי את הציוץ אבל לצערי התמונה הוסרה:
https://twitter.com/cbalestra/status/104624986450440192
&nbsp
תסמוך עלי שבתמונה הראו 8 מכשירי PS3 מחוברים ביחד :)

CallMeCavanaugh

New member
יש דרך פשוטה מאוד לבדוק את זה

אחד האנימטורים שעבד על הבעות הפנים במשחק הוא ישראלי בשם טל פלג. אפשר לשאול אותו.

evilplate

New member
אני לא הולך להטריד אותו :)

אם יש לך דרך ליצור איתו קשר וזה מסקרן אותך אז לך על זה.
&nbsp
&nbsp

PlayGirl3

New member
Nolan North פולט שנוטי דוג עובדים על TLOU2

אמנם זאת לא הפתעה לאף אחד, אבל עכשיו זה סמי-רשמי?
בתשובה לשאלה האם הוא עובד על פרויקטים נוספים עם נוטי דוג מלבד אנצ'רטד, נורת' (הקול של דרייק מאנצ'רטד, דיוויד מ-TLOU ורבים אחרים) ענה שהוא יודע שהם עובדים על TLOU2 אבל בהתחשב במה שקרה עם הדמות שהוא שיחק שם, כנראה שהוא לא יעבוד על המשחק הזה.

1:06:25 בסרטון

למעלה