Gay Channel

• פותח הנושא DJNYC
  • פורסם בתאריך

DJNYC

New member
Gay Channel ../images/Emo34.gif../images/Emo44.gif

שני רשתות הענק MTV ו - Showtime נמצאות בשיחות רציניות לגבי הקמת ערוץ גאווה תוך שנה. בתוך התחלה, SHOWTIME שכבר עכשיו מציגה את QAF תתחיל ברצועת שידורים לגייז של ארבע שעות החל מחודש מרץ. לפרטים נוספים - הקש כאן. עד כאן מבזק החדשות לערב זה. המשך שיטוט מהנה.

MARMELAD

New member
נשמע מעולה

אני רק מקווה שהם ישכילו לעשות ערוץ שלא יפנה רק לגייז אלא ערוץ קצת יותר מעניין מזה. (סה"כ - כמה אפשר לראות QAF?)

spainbar

New member
מישהו סיפר לי היום שיש בת"א...

מישהו סיפר לי שיש בת"א בימי שלישי ושישי שוק בנחלת בנימין? באיזה שעות? ומתי עדיף בשלישי או שישי? ויש בכלל מה לעשות שם?

המרחפת

New member
מדרחוב נחלת בנימין

מפעיל כל שלישי ושישי יריד יוצרים, מהבוקר עד חמש או שש אני לא מוצאת הבדל גדול בין שלישי לשישי, מלבד העובדה שבשישי הרבה הרבה הרבה יותר עמוס (יותר אנשים). מומלץ ללכת לפחות פעם אחת, לראות את כל הדברים היפים. ואז, או שמתמכרים, או שלא. אם לא, לא חוזרים.

גם אני גם אני

למרות שאני די שנאתי ללכת לשם בימי שישי כי בדר"כ היו שם מלאאאאאאאאאאאא אנשים ואני שונאת מקומות כאלה. שונאת אנשים חיחיחי סתם אבל הייתי מכורה תקופה מסויימת אוף לא אוהבת אותכם אתם כל הזמן מדברים על תל אביב אוף אני מתגעגעת

MARMELAD

New member
שוק נחלת בנימין

אני ממליץ ללכת בימי ששי. הרבה יותר מעניין. השוק הזה הוא שוק של כלי בית, פסלים, תמונות, מאפרות, צעצועים, פרחים, שעונים - הכל. שוק נורא אומנותי, נורא צבעוני, ונורא מעניין. המחירים הם ברובם הגדול סבירים, וההיצע - ענק. אני לא מכיר אפילו בנאדם אחד שהלך לשם ולא מצא משהו לקחת הביתה. אם תלך לשם בימי ששי - אתה יכול לשלב את זה עם טיול קטן לשוק הכרמל - כדי לקנות תותים או בקלאווה - ואח"כ לעבור את הכביש לרחוב שינקין - לשבת בבית קפה ולהסתכל על כל הטיפוסים שמסתובבים ברחוב. במילה אחת - חוויה.

spainbar

New member
שאלה - אולי מוכרים שם כנאפה ???

אני מת על כנאפה + כוס קפה שחור.....

MARMELAD

New member
איזה מין הומו אתה?

אתה ממש לא עונה לקריטריונים
קפה שחור? כנאפה? אני לא מהאוכלים (אוכלים?) את הדבר הזה.

המרחפת

New member
הפודינג של הערבים.

עם "שערות" כתומות עליו. מתוק מתווווווק, ומאד כתום.

nir2323

New member
כאפה- מאפה אטריות גבינה וסירופ סוכר

זן מעין עוגה, קרובה רחוקה של משפחת הבקלאוות.עשויה מאטריות בצק. עם גבינה, וספוגה בסירופ סוכר. להלן מתכון

spainbar

New member
קודם כל מעולם לא אמרתי....+

קודם כל מעולם לא אמרתי שאני הומו :) ...(מקסימום בהכחשה) דבר שני, על הקפה השחור באמת הייתי מוותר אבל על הכנאפה לעולם לעולם לא..... ואני מבקש לא להעליב את הכנאפה בלקרוא לה "הדבר הכתום השעיר שכמו פודינג" .. לא הייתם אוהבים את זה אם הייתי מתאר אותכם ככאלו :) אין אין אין אין כמו כנאפה חמה ואתם יודעים מה בליווי תה עם נענע (או ארל-גריי) ואם כבר בנושא, זקוק למידע על בית קפה ללכת לשם אם אני באזור? (לא מקומות קהילתיים מוגדרים). ס´

spainbar

New member
בהחלט....

מעדן מלכים.... קינוח משתי שכבות, העליונה סיבי בצק דקיקות כתומות ממי ורדים, ומתחתיהם שכבת גבינת עיזים = אלוהי, בעיקר אחרי שבוע בשטח, פתאום לשבת בלילה קר מתחת לכיפת השמיים בצפון הארץ ולאכול כנאפה חמה, אוהההה, יכול לגרום ל.... :)

למעלה