Gay Channel

• פותח הנושא DJNYC
  • פורסם בתאריך

deriarie

New member
נחלת אבותיינו

א. אכן אחלה מקום ב. ביום שלישי יש פחות סיכוי לפיגוע ג. אגב פיגוע, יש דוכן עם שעוני קיר מגניבים. הכי קול זה שעון טרומפלדור עם הכיתוב "טוב למות בעד ארצנו" ובמקם מטוטלת יש יד שמתנדנדת ימינה ושמאלה. ד. לשמור 50 שקל עודף מהקניות ולקנח בהמבורגר באגאדיר בתחילת הרחוב (ואחר כך לרוץ למכון כושר להוריד את השומנים)

המרחפת

New member
אם כבר המשולש הקדוש

אני מגיעה לשם ביום שלישי. למישהו יש המלצה על חנות חדשה ומומלצת שצצה לה, משהו שאסור לפספס או בית קפה נורמלי?

deriarie

New member
אמת או חובה

חובה לפספס: קפולסקי בנחלת אסור לפספס: עסקית באלי אולי

deriarie

New member
זה שם

לפי מיטב זכרוני (אחרי 4 שוטים של וודקה לא בטוח כמה הוא שווה) זה בתחילת רח´ ברנר, קרוב לאלנבי (קל לזהות - זה הרחוב שדחפורים מכסחים לו את הצורה). לא לשכוח לדפוק את הראש עם הייונות הספרדיים המעולים שיש שם (כן, גם בצהריים!)

deriarie

New member
כמעט שכחתי...

... את הגבינריה בשנקין - אפשר גם להנות וגם לא להכריז על פשיטת רגל כשמקבלים את החשבון

אלי פלס

New member
זכרונות מהגבינרייה

יש שם בחור חמוד עם ישבן מהמם. הוא נוהג להתכופף מידי פעם כדי להחליף את בלוני הגז בעמודים האלו שמחממים... שווה צפיה.

deriarie

New member
אבשלום קור - מאחוריך!

מעתה אמור "עגבינרייה" לחברה שלא הולכים להוציא 10 בלשון עברית, ציטוטים מהמילון: עגבות - ישבנים (buttocks) עגבן - חשקן (lustful) זהו - מבטיח לא לטמא יותר את הפורום במשחקי מילים של אבשלום קור

המרחפת

New member
אהבתי

אני תמיד אוהבת משחקי לשון. לאלי אולי לא הגעתי. גם בגלל הדחפור האימתני, גם בגלל שלאחותי ההריונית התחשק המבורגר מאגאדיר. וכך הגעתי להמבורגר השלישי תוך שבוע (כמות זהה של המבורגרים אכלתי במשך כל שנת 2001). היה טעים. אחותי הזמינה המבורגר עם סלט חצילים נפלא, שאם היה מותר לי לאכול גבינה הייתי אוכל יותר ממנו, ולי היה המבורגר עם פטריות פורטבלו. יאמי, אבל עוד לא הדבר המנצח. הסתובבתי בשינקין, קינג ג´ורג´ ונחלת בינימין בחיפוש אחר מתנות לחברות שלי (מתנת גיוס ומתנת יומולדת), אני הולכת כל כך לאט שאין מי שיפספס אותי ולקח לי כמה שעות טובות לסרוק את המשולש הקטנטן הזה, וזה בלי להכנס בכלל לחנויות בגדים..... ראיתי דברים יפים ראיתי דברים יקרים ראיתי דברים מאד יקרים ואני רוצה לחזור!!!!! יש עוד כל כך הרבה דברים שלא מיציתי, דברים שלא ראיתי. או שסתם לא העזתי לקנות.

deriarie

New member
אין לי רעיון לכותרת

אם המבורגר מאגדיר הוא לא הדבר המנצח אז מה כן? (שאלה רצינית - מיצי הקיבה שלי משתוללים אחרי שבועות של מאמא עוף וטובשילים) לקנות דברים זה הדבר הכי כייפי בעולם (נו טוב, כמעט). כל מה שצריך זה איזה sugar daddy שיממן את הזבל... דרך אגב - לקח לך שעות טובות לסרוק את המשולש הקטנטן? אני מכיר המון בנות שהיו מתות שיעשו להן את זה...

המרחפת

New member
שימותו

או שימצאו מי שיעשה להן
המבורגר מאגאדיר זה משהו לא מהעולם הזה. פעם ראשונה שראיתי המבורגר מוגש בצורה הזו, ובהחלט סביר להניח שהוא היה ההמבורגר הראשון שאכלתי שלא היה שייך לרשת מרובת סניפים. אבל, אני עדיין מחפשת את התוספת הכי טובה שלו. לא אהבתי את הגריל בפורטבלו בגריל, והחמאת בזיליקום לא מי יודע מה מורגשת על המבורגר. איכשהו הפרטנריות שלי (אני צריכה להסתובב יותר עם בנים....) תמיד מזמינות משהו יותר מוצלח. אחד הזמינה כבד, והשניה חצילים (שהמיסו אותה לחלוטין). המלצה על תוספת כלשהי?

deriarie

New member
המלצה

א. לקחת המבורגר בגודל מיני ב. אני וג. יפית ממליצים על ביצה עין ובייקון כתוספת ג. בירה טובה ליד (לף ברון, למשל) ד. כן - כדאי להסתובב גם עם בנים - אנחנו חמודים, מתוקים ומבינים באוכל ובשופינג אה כן, ובקשר לתחילית - אכן שימותו
או שישיקעו 500 ש"ח בתחליף (אם קונים 8 בטריות מקבלים את הארנב של דורסל במתנה)

למעלה