Gay Play Group - חלק א'

אבא גאה

New member
Gay Play Group - חלק א' ../images/Emo12.gif

אז אחרי שממש וכמעט התייאשנו מלמצוא כאן בסביבה הומואים ולסביות עם ילדים, זה קרה. מיילס קרא שישנה קבוצה של ילדים בגילאי 0-6 שלהם הורים עליזים ועליזות שנפגשים פעם בשבוע וקוראים לזה PLAY GROUP. כמה שמחנו, מיד התקשרנו לברר היכן הקבוצה נפגשת ונדהמנו לגלות שהם נפגשים ממש ממש מול הבית שלנו באיזה תואם מתנ"ס מקומי. הלכנו והיו שם כחמש זוגות לסביות ואנחנו...... פעם ראשונה בחיים שהרגשנו מיין סטרים..... היתה שם אשה אחת שכנראה לא ממש אוהבת גברים (במובן הלא אוהב של המילה) והתעקשה להתעלם מאיתנו גם כשבירכנו אותה לשלם וגם כששאלתי אותה משהו... והיו שם זוג נשים צעירות עם תינוק צעיר עוד יותר שישבו ושתו קפה, מיילס ניסה להתיידד ושאל מהיכן הן, הן ענו שכל אחת גרה במקום אחר. מיילס שאמנם נולד בקנדה, אבל שמונה השנים האחרונות באור-יהודה עשו ממנו ישראלי עיקש וחסר טאקט אמר :מהזתאומרת"? והן הסבירו שכל אחת מהן נשואה לגבר (
) איתו היא חיה בזוגיות מאושרת (
) ונעימה, וגם בין שתיהן יש מערכת יחסים מינית כשהבעלים מודעים לה (
) ואפילו שמחים כיוון שכל אחת מהן שוכבת גם עם הבעל של השניה (
) בקיצור היא אמרה קוראים לזה "פולאמירוס" או משהו כזה. כשסיפרתי את זה לידידה שלי שאוהבת מין והרבה....אמרה היא שעד היום היא חשבה שהיא סתם שרלילה מעכשיו היא תאמר "פולאמוריסטית"......

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חשבתי תמיד שאני לא פוליאמירוסית, אלא מונואמירוסית, עד שפגשתי אותך, כמובן...

א---י ל-...

ההודעה נערכה על ידי סיירת פולניה.... פסיכים ביבשת שלנו ופסיכים ביבשת שלכם. כמה שלא תאמינו, הישראלים הם הכי שפויים. המחוקים היחידים שנתקלתי בהם בישראל היו...... אמריקאיים....

אברקסס

New member
ככה הגיבו פעם גם על לסביות והומואים

היי, מה עם קצת פתיחות למודלים משפחתיים שונים?! פוליאמוריס - מלשון פולי (מרובה) ואמור (אהבה). אולי יש לנו דוקא מה ללמוד מ"האמריקאים", גם בתחום הזה.

תאמינ/י לי שהייתי מעדיפה שהאמריקאים

ילמדו הרבה מהישראלים ושהישראלים ילמדו קצת מהאמריקאים. וחוץ מזה מה כל כך שונה במודל הזה? שני זוגות נשואים גבר/אישה וכולם משתרללים עם כולם. לעומת זאת עם היה מדובר על מודל של שני זוגות גבר/גבר ואישה/אישה אז אפשר היה לפתוח דיון. כשהבסיס הוא הטרואי/שמרני לחלוטין אני לא קוראת לזה שונות אני קוראת לזה מוזרות. מוזרות של אנשים משועממים שיש להם הכל בחיים ומחפשים להוסיף איזה טעם. חג שמח.

אברקסס

New member
קוויריות

אחרי שהבנו שיש יותר מדרך אחת להיות אשה (ולא רק מוגדרת ביחס לגבר) יותר מדרך אחת להיות משפחה (לא רק אמא, אבא וילדיהם), למה לא יותר מדרך אחת להיות זוג, להיות מינית, להיות אהובה ונאהבת. זה לא רק "השתרללות", זו יכולה להיות שותפות מורכבת. כמו שאנחנו לסביות לא רק בשביל הסקס (כי אז יכולנו כמו שאמא שלי מציעה, להתחתן עם גבר ולעשות מה שאני רוצה עם החברות שלי). הרי אנחנו מתעקשות על הטענה שכל מה שנעשה בין בוגרות/ים, בהסכמת כל הצדדים, הוא מוסרי וראוי. ואם כתוצאה מ"שעמום בחיים" יש יצירתיות שמרחיבה את הגבולות של נהוג / לא נהוג, מותר / אסור - הרי זה מצוין!

מה לעשות?

אני לא כל כך מבינה בתיאוריות. רק במעשים. וכשהבסיס הוא תמיד אותו בסיס מוכר של גבר/אישה וממנו מתנסים בכל התיאוריות אז לי יש בעיה. כמו שיש לי בעיה עם המורמונים שמתחתנים עם הרבה נשים. תיאוריה? דת? אצלי זה לא מסתדר.

פרח7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בקשר להיא שהתעקשה להתעלם ממך... לא בטוח שזה נובע משנאת גברים... והרי ההסבר שלי: היא נמשכה אליך בטרוף, זה איים על הלסביות שלה, לכן, כדי להיות בשליטה על יצריה המתעוררים, היא עשתה כל שביכולתה להתעלם ממך. מתי יבוא חלק ב'?

אבא גאה

New member
חלק ב' - עשה לי עצוב בלב

כי בפעם שבאה מיד אחורי הפעם הזו באנו רק אנחנו.... ומסתבר שהרבה התקשרו לזו שמפעילה את המשחקיה ואמרו שנורא הפריע להם שהיו הפוליאמוריסיות וביקשן שהם יורחקו - נעשה לי רע כיצד א/נשים ממהרים לשפוט וממהרים לנדות א/נשים אחרים.

פרח7

New member
למה הדבר דומה?!

לקבוצות של מהגרים ששונאות או צוחקות על קבוצות מהגרים אחרות. זה תמיד מפתיע לראות אנשים שדורשים מהסביבה לקבל את שונותם, ומתקשים כל כך לקבל את שונות אחרים. מעניין אם הבקשה באה ממקום של שיפוט (יעני זה לא מוסרי לאהוב יותר ממישהו אחד) או ממקום של תחושת איום על מה שיש להן.

אבא גאה

New member
"אנחנו לא רוצים שהילדים יהיו חשופים

לסוג כזה של א/נשים" זו היתה ההצהרה. וזה בא מאותם א/נשים שעד לא מזמן (ואפילו עכשיו) יש מי שאומר עליהם :"אני לא רוצה שהילדים שלי יהיו חשופים לסוג הזה".

אבא גאה

New member
אמרתי את דעתי

כל מי שהיתה שם היא זו שמפעילה את המשחקייה (שהיא שכירה של העירייה) הבעיה היא שהעירייה הקצתה משאבים למשחקייה ולכן כל מי שמגיע/ה צריכה למלא טופס, אם יהיו מעט משתתפותים אז העירייה תסגור את המשחקייה אחרי חצי שנה. זו שמפעילה הסכימה עם דעתי אבל אמרה שכיוון שהם התקשרו לערייה ייתכן שאלו יגידו לה לומר להן להפסיק לבוא וזה לא תלוי בה. וכאן אני בקונפליקט, מצד אחד מבעס אותי אם יגידו להם להפסיק לבוא מצד שני לא ללכת ובכך לא לתמוך במשהו שהערייה עושה סוף סוף למען הומולסביות? אוף איזה חיים קשים יש לי.

אבא גאה

New member
הבעסה האמיתית היא

שאת ה"גירוש" דורשים ........אנחנו ההמולסביות .....יכול היה לי כ"כ קל לשנוא את "העירייה"....אבל ככה? שזה בא מתוך הקבוצה? זה ממש כואב. זה מזכיר לי איך לפני 12 שנה בערך כשהייתי קצת יותר פעיל באגודה שנקראת היום:"האגודה לשמירת זכויות הפרט להומואים, לסביות, בי וטראנס" ובזמנו דנו בכובד ראש האם לקבל לשורות האגודה גם את הטראנסג'נדרס?? שלא לדבר על הדיון הארוך ומא השינאה לגבי שמה של האגודה. הטיעונים שהועלו היו העיקר כאלה שאם אנחנו רוצים להצטייר כנורמאליים בעיני הסטרייטים (אייקון מקיא) אז עדיף שלא לצרף לשורותינו את החריגים ממש ....(אייקון מקיא עוד) .... לא היה רחוק בעיני שיחליטו שרק הומואים גבריים (לא כוסיות) יוכלו להצטרף לאגודה, כי אתם יודעים כשההומו גברי אז אנחנו יותר נורמאליים.....ואז הסטרייטים אומרים "באמת אתה הומו? לא רואים עלייך" ואז ההומו אמור להינמס מרוב תענוג שלא רואים עליו. נכון? איכס!

באמת אתה הומו? לא רואים עליך!

אבל האמת, ממי? אני הייתי פונה אל כל ההורים שם, ומשתפת אותם - במה שכתבת כאן! (רצוי לתרגם לאנגלית קודם שאתה שולח).

רגע, רגע, רגע

פליי גרופ למה? כדי שהילדים יראו משפחות דומות לשלהם. את המשפחות השונות הם רואים כל הזמן. ופליי גרופ למי? להורים הומולסבים. אני לא כל כך רואה הומולסביוuת בנישואין של הטרו. כמה קל להיות ולחיות כהטרו נשואים. ושימי לב שיחסי המין הם אישה/אישה/גבר. חלומו של כל הטרו שוביניסט מצוי. לי זו נראית צביעות ולא שונות. אני לא מוכנה לתת את החותם שלי לצביעות ולשוביניזם (ודרך אגב, הייתי מדברת אחרת לגמרי אם הדגם היה אישה/אישה/גבר/גבר וחותם הנישואין ההטרו לא היה קיים אצלהם.)

למעלה