Gay Play Group - חלק א'

אבא גאה

New member
והילדים שלהן?

איזה פליי גרופ צריך לפתוח כדי שיהיה להם ייצוג? תראי, הפליי גרופ זה כדי שהילדים יפתחו את העיניים והלב ויראו שיש סוגים שונים של משפחות , כי בינינו, ילד שיש לו שתי אמהות ואין לו אבא - המודל הרחוק ביותר שהוא יכול לדמיין לעצמו הוא המודל של שני אבות ללא אמא. זה אנחנו הגדולים שרואים את ההקשר. מה שהילדים כן רואים זה שיש ויש....יש משפחה רק עם אמא ויש משפחה עם שתיים, יש משפחה רק עם אבא ויש משפחה עם שניים, יש משפחות עם שני אבות ואמא אחת ויש משפחות עם שתי אמהות ואבא אחד....יש כל מיני סוגים של משפחות וכאן הערך הגדול ביותר של הפלייגרופ.....ולכן גם הפולאמורסיניטיות האלו מתאימות בול! יש סוגים שונים - הנה עוד סוג. היפ היפ הוריי. זה אנחנו המבוגרים שמרגישים לא נוח עם המודל הזה, לא הילדים.

הילדים שלהם?

והסיומת שלי יש לה משמעות. יש עוד המון ילדים בעולם שנולדים לסיטואציות לא מי יודע מה. יש אהבה? יופי. גם אצל הדתיים החרדים עם הפאות והקפוטות יש המון אהבה לילדיהם. הייתי רוצה שאחד כזה יהיה בפליי גרופ עם הילדים שלי? לא. כשהשוביניזם נוטף מכל פינה אני לא רוצה שהילדים שלי יחוו את זה. מספיק יש להם בטלוויזיה, בבית הספר, בחברה ובסרטים. אז שהילדים יעלו כיתה. אבל לא בבית ספרנו. פוליטקלי אינקורקט.

אבא גאה

New member
שוביניזם?

כל אחת התחתנה ואח"כ גילתה שהיא מאוהבת בשכנה והחליטו כולם לנהל מערכת יחסים פתוחה......(סנריו לא בדוק) זה שוביניזם?

אורי 0

New member
כלומר ששני הגברים יזדיינו

ואז הכל יהיה בסדר! בוא נציג את זה במסגרת הפליי-גרופ: "חברות יקרות, אין לנו שום דבר נגד פוליאמוריות. הבעיה שלנו שגבר עם שתי נשים שגם מזדיינות אחת עם השניה זו פנטזיה הטרוסקסואלית שובניסטית ולכן- לא בבית ספרנו. לעומת זאת, אם היחסים היו בין שני גברים הומואים ושתי נשים לסביות, הכל היה בסדר - זו דרך חיים קוירית מוכרת. אז בבקשה, מה אכפת לכן, תגידו לבני זוגכן להזדיין רק פעם אחת, רק למען הפרוטוקול..."

../images/Emo10.gif

אני למשל, בין כל החלומות הלא ממומשים שלי, היה גם החלום לחיים הפוליאמוריסיים. העניין הוא, שיש לי באישיות, מדף שלם של חלומות לא-ממומשים מטעמי חוסר כשרון. למשל: החלום להיות זמרת אופרה, ארוז בקופסא של חוסר היכולת "לשמור טון" (=שזה מינוח יפה ל-"זייפנית איומה"). החלום לחיות בחווה פארמקלצ'רית בערבות אוסטרליה - ארוז בשקית של חוסר יכולת להנתק מהארץ ומהמשפחה... מאז ומעולם רציתי לחיות ב"אחווה" - והקטע הפוליאמוריסי נראה לי בדיוק מה שנחוץ בשביל שקומונה כזו תפעל היטב... א-מה-מה? לא הולך. מונוגמית . מוגבלת. אז- מה פתאום שאחרים ייהנו
???

אורי 0

New member
../images/Emo39.gif מכירים Triad

שיר של דייויד קרוסבי, אבל שרה אותו הכי יפה גרייס סליק... You're asking me What will it be Me and him Or you and Me You stand there, your long hair flowing Eyes and eyes, mind still growing I don't really see Why Can't we go on as three. יש גם המשך, לא זוכר את המלים המדויקות שבו הם רואים בעיני רוחם את אמא שלהם עומדת ואומרת You cannot do that, it against all the rules You learned in school וכו' וכו'.

עוד רגע אחד...

אני לא חושבת שהייתי בחיים רוצה לחיות במערכת כזו ספציפית. המערכת שהוצגה היא מערכת שוביניסטית טהורה שכל חיי אני מנסה להילחם בה. לעומת זאת, אם זה היה אישה/אישה/אישה/אישה? ממממממ.... הייתי חושבת פעמיים. אבל אז, זה כבר לא אותו מום, נכון?

gilagi

New member
פוליאמור

לפני מספר ימים שודר בערוץ 8 (או דיסקברי, מי זוכר?) סרט טלויזיה דוקומנטרי על זוג אמריקאי והתנסותו בנושא של פוליאמור. הם סיפרו איך החלה "התנועה" הזו בארה"ב ע"י משפחה מסויימת שכיום מונה גבר ושתי נשים (וילדיהם). דובר על הקשיים אשר במסגרת זו. אכן זה נראה כייף, אפשר לשכב עם מי שרוצים, להתנשק ולהתגפפף עם כל אחד מבלי לתת חשבון ומתוך התרוץ המדהים של "אני טיפוס מרובה אהבות(פוליאמור)"-חזון אחרית הימים. אך במקביל הם הראו גם את הקנאה שיכולה להתפתח , הבעיות אי ההבנות ועבור זוג אחד אלו אף הובילו להתאבדות של אחת מבנות הזוג במהלך צילום הסרט. התאבדותה הותירה שלישיה מאחור, הגבר שנותר לבד הצטרף למגורים משותפים על כל האספקטים הכלולים עם הזוג השני, והם כנראה חיים באושר ואושר עד עצם היום הזה. לא ידעתי שזה קיים בישראל, לאור העובדה שגם בארה"ב זה דיי חדש ולא לחלוטין מקובל. אני חושבת שאין לזה אפילו 10 שנים רישמיות. מה שכן , זה אכן מוביל אותנו לחשיבה הדיי מעודדת, שלא בהכרח יש דרך אחת לבנות משפחה. לא רק אבא ואמא... אלא גם אמא ואמא, אבא ואבא, אבא אמא ואבא, או אבא אמא ואמא, לכו תדעו מה טומנות בחובן עשר השנים הבאות. אני חושבת שלילדנו יהיה קצת יותר קל בנושא. או לסרוגין, יותר מבלבל בגלל עודף אפשרויות ?.........

למעלה