GAZA

GAZA

דווקא מבית הלבן אני מצפה למחקר רציני ושהתכנית תשקף את המציאות. בושה חבל

הו, איזה יופי

כבר אני רואה פתח לויכוח פוליטי סוער פה בפורום. מה לא שיקף את המציאות? העובדה שחייל במחסום עונד תג יחידה?

אור2221

New member
מה שעיצבן אותי קלות

זה איך החייל זימר בחופשיות על ההרג של הילדים ע"י החיילים בלי שניה היסוס, ובלי שכל החברה מהיחידה שלו יהיו עליו. כאילו, הוא לא קולט שהשלב הבא זו חקירה של מצ"ח וכלא? והאנגלית שלו היתה טובה מדי, כמה חיילים ישראלים מכיר את המלה Sacred :) אבל בכל השאר עשו עבודה ממש טובה, גם בהצגת שני צדדי המטבע.

אני מסכים שההצגה של החייל

היתה לא מציאותית. השימוש שלו אנגלית היה מצד אחד עם מבטא "ישראלי" כבד, ומצד שני עם אוצר מילים טוב מידי. גם העובדה שהוא התבטא ככה חופשי ועוד מול נציגה של הבית הלבן לא ממש משכנעת. אבל המידע שהוא סיפק אמין, ומבחינת התוכנית לא היתה דרך טובה יותר להעביר את זה לצופים. בסך הכל אני חושב שזה פרק מצוין, שמנסה להציג פחות או יותר תמונה מאוזנת (וכנראה הוקלט אי שם אחרי ההתנקשות ביאסין או משהו) של הדברים. הפלשבקים לתקופת טרום-הנשיאות של ברטלט היו טובים ברובם, ובכלל אני נהניתי. (מתי מגיעה לארץ העונה הבאה? וזה תלוי במי יזכה במכרז על ערוץ 2?)

אור2221

New member
כאב לי על ליאו על כך

זה לא שאני לא מבינה את ג'ד, אבל הצורה שהוא פשוט "שחרר" את ליאו עם ה"תודה" היה אכזרי. הפלאשבקים היו ממש טובים ונוגעים ללב, ליאו כל כך בודד, העבודה, ג'ד, הממשל - זה בערך כל מה שיש לו.

Nimst

New member
לי היה מוזר שהצלם הבריטי (?)

ידע עברית וערבית שוטפת, בלי מבטא. ("מה קורה, אחי?")

buffgirl

New member
תשמעי, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הוא שם כבר המון זמן, הוא מכיר את האנשים, הוא כבר למד את השפה והכל.. חוץ מזה השחקן הוא ג'ייסון יצחק (לוציוס
), והוא יהודי ואם אני לא טועה גם ההורים שלו חיים בארץ (אבל בהחלט יכול להיות שאני טועה לגבי פיסת האינפורמציה הזו). הוא שחקן בריטי מאוד מוערך.

Nimst

New member
לא לומדים עברית וערבית כ"כ מהר..

אולי אנגלית, אבל לא עברית וערבית. אפילו אם הוא שם הרבה זמן, לדעת את שתי השפות בכזאת רמה? זה לא נראה לי מציאותי..

buffgirl

New member
ברור שלא, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אבל כשאת נמצאת בסביבה מסויימת הרבה זמן את לומדת על המנהגים והשפה. הרבה עיתונאים וצלמים שנמצאים באותם איזורים כל הזמן יודעים את השפה המקומית, ככה הם מסתדרים במקום.

אור2221

New member
אוי, אני איתך!

מילא ערבית, אני מבינה איך צלם זר באיזור המזרח התיכון יטרח, אבל עברית? ועוד כזאת? חפה ממבטא בריטי לחלוטין?!!!! באמת לא הבנתי את הקטע.

Nimst

New member
מה היה לא משקף?

זה היה המקסימום שאפשר לצפות מתוכנית טלויזיה בידיונית. שני פרקים איכותיים.

עלעל1

New member
הלווווווווו? אנשים? מה עם דונה???

והנשיקה שהותירה את ג'וש פעור פה?! תאמינו לי כאב לי הלב.

Nimst

New member
טוב שהוא נזכר לקנא כשהיא שוכבת

חצי מתה בבית חולים
שיגיד לה כבר שהוא מאוהב בה נואשות ונסגור עניין.

gilriv

New member
אני מקווה שערוץ2 ישדרו את עונה6

בעונה6 ונראה איך דונה חוזרת לפעילות -קודם בטח אנשי הסגל ישלחו אותה הביתה לנוח כמה ימים מצפה לראות מה יהיה עם דונה וג'וש ?בטח הוא יציע לה נישואים כבר בבית החולים ??

עלעל1

New member
לא נראה לי שהם יסדרו לנו הפי אנד

עם ג'וש ודונה כל-כך מהר. מה שכן היה מגניב לשמוע 'תפתח לו איציק...' ובכלל שדיברו בעברית זה היה מגניב.

gilriv

New member
?

דפקה יש אמת בין הנשיא האמיתי {ג'ורג' וו בוש אכן הצבא הישראלי קיטר את ביתו ש בעזה את יאסר עראפת אז, והנשיע האמריקני לו מתערב יותר עכשיו
הנשיא כבר נותן מחמאות לאריאל שרון אחרי כל פיגוע בישראל זה מצוין לנו -ולדעתי הסידרה ומרטין שין הנשיא בארטלט וג'וש הביאו אזה את האמת לאמיתה
את פרק עזה ואת פרק יום הזיכרון

gilriv

New member
../images/Emo58.gif

יש טענות שמאיזה עונות המתקדמות הנשיא בארטלט יוחלף אולי באלן אלדה הוותיק מהסידרה מ.א.ש

למעלה