GAZA

dovyair

New member
אלן אלדה נגד ג'ימי סמיתס

אלדה משחק כרגע את נציג הרפובליקנים וסמיתס את הדמוקרט, אבל לדעתי מיד לאחר החלפת הנשיאים הסדרה תיגמר - הרי אי אפשר להמשיך בלי ג'וש, טובי ולהקתם.

buffgirl

New member
אוי איזה פרקים.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

איזה יופי של פרקים =)אוי, ג'וש ג'וש ג'וש...איך כאב לי הלב כשראיתי את הצלם מנשק את דונה. ג'וש שלי.. אוי מסכן.אוף, תעשה עם זה משהו, יא חתיכת מטומטם! הרי ברור לך שאתה אוהב אותה, זו לא סתם הגנה על מישהי חשובה לך מפני אנשים שאתה לא מכיר, אתה פשוט רוצה אותה. לך ותעשה משהו עם זה, יא חתיכת נמושה.אוף
אהבתי את הפרקים, הם היו ממש טובים.ובקשר לחיילים, אתם יודעים כמה חיילים יש עם מבטא עברי ואוצר מילים טוב באנגלית? בחייכם, טוב שלא הפכתם את ישראל למדינה שלא יודעת אנגלית. יש המוני חיילים שיודעים אנגלית ברמה טובה ויש להם מבטא, מה לעשות, זו עובדה.חוץ מזה, אני גם לא מסכימה שחייל פשוט יבוא ויגיד את זה למישהי שהוא פגש רק לפני חצי דקה, גם אם הוא מכיר את הצלם שהציג לו אותה.

geviaz

New member
אחלה של סיום

ועוד אי-דיוק- כשהם כאילו ביקרו בהתנחלות היה שם ברקע אוטובוס צהוב של ילדים אבל אמריקאי! (כמו בסימפסון- למי שלא מכיר).

buffgirl

New member
כן, זה היה יכול להיות ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מגניב.. אותנטי

ועוד אי-דיוקים

מחסום ארז הוא לא במדבר ואין שם הרים. זה איזור עירוני למדי, עם מחסומים אלקטרונים וקרוב לים. בכפר דרום אין אוטובוסים צהובים, אין מוסך בכל בית (להבדיל מארה"ב) ואין מדשאות צמודים לבתים. רכבים אמריקאים אינם נושאים לוחיות צהובות אלא לוחיות לבנות-דיפלומטיות, עם הסימון CD.

buffgirl

New member
וולפייפר שהכנתי לפרק ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

Version 1 Version 2 מה דעתכם?

Nimst

New member
הודעות כאלה

לא בפורום. בפעם הבאה ההודעה תמחק. אם אין לך משהו נחמד להגיד, והמשהו הלא-נחמד שלך לא תורם בשום דרך, צורה או אופן - אל תגיד כלום.

buffgirl

New member
אח, אם רק היה לי הזמן.../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אם לא הייתי לומדת כל הזמן לבגרויות, הייתי ממשיכה להדריך שנה שניה בנוע"ל. חבל רק שבית ספר צריך לבוא קודם ושהנוע"ל רחוק ממני שני באוטובוסים ושההורים שלי לא רוצים להסיע אותי שישי-שבת, הספיק להם שנה שעברה. אני מקווה ששנה הבאה, כשיהיו לי פחות בגרויות אני אוכל לחזור לנו"על, כרגע אני עמוסה בלימודים (כמו מבחן ענקי, טרום מגן, במתמטיקה למשל,) אז כשיש לי שעתיים פנויות, אני מעדיפה לכתוב סיפורים, כתבות לעיתון או להכין וולפייפרים, במיוחד כשנחה עליי ההשראה. אם לא טוב לאדוני, אדוני לא חייב להיכנס להודעות שלי. שלום ותודה.

נטע1111

New member
העונה ה 6

שלום לכולם מה יהיה עם סדרה 6 כל כך לא פיר להשאיר אותנו עם פרק אחרון שכזה

למעלה