:-\ אני לא רוצה שיהיה את השם שלי על החולצה או את הטוויטר והפייסבוק
S StayAwake New member 18/7/11 #17 :-\ אני לא רוצה שיהיה את השם שלי על החולצה או את הטוויטר והפייסבוק
F Fool With Dreams New member 18/7/11 #19 מדוע? ../images/Emo2.gif כאילו, את השם אני מבינה אני אחשוב על משו אחר אבל הטוויטר והפייס... אנשים שהם מעריצים של אטל יוכלו למצוא אותנו וזה
מדוע? ../images/Emo2.gif כאילו, את השם אני מבינה אני אחשוב על משו אחר אבל הטוויטר והפייס... אנשים שהם מעריצים של אטל יוכלו למצוא אותנו וזה
S StayAwake New member 18/7/11 #20 כי זה יהיה מוזר../images/Emo6.gif לא יודעת תעלי את מה שעשית בינתיים ומקדימה אפשר לכתוב איזה משפט משיר שלהם שמתקשר אלינו... אה ומאחורה אפשר לכתוב:"DONT FORGET ABOUT US" ומתחת את הטוויט והפייס
כי זה יהיה מוזר../images/Emo6.gif לא יודעת תעלי את מה שעשית בינתיים ומקדימה אפשר לכתוב איזה משפט משיר שלהם שמתקשר אלינו... אה ומאחורה אפשר לכתוב:"DONT FORGET ABOUT US" ומתחת את הטוויט והפייס
F Fool With Dreams New member 18/7/11 #21 Shameless self advertisement ../images/Emo6.gif בקשר לתמונה... עכשיו שאני חושבת על זה... זה יותר מתאים לפלייר
Shameless self advertisement ../images/Emo6.gif בקשר לתמונה... עכשיו שאני חושבת על זה... זה יותר מתאים לפלייר
S StayAwake New member 18/7/11 #22 זה באמת מתאים לפלייר../images/Emo6.gif אולי נכתוב מקדימה GET DIRTY DO WORK ונוסיף משהו על הישראלי האסטלרס או משהו כזה?
זה באמת מתאים לפלייר../images/Emo6.gif אולי נכתוב מקדימה GET DIRTY DO WORK ונוסיף משהו על הישראלי האסטלרס או משהו כזה?