לא נטשתי
הייתה לי דילמה, הנקודה שהתמקמתי, עם הפרקליט (שהקליט), הייתה מושלמת לצפיה אבל מחורבנת מבחינה אקוסטית. רמקול ימין נבח עלי כחולה כלבת וווינטר נשמע עמום כמו סופת שלגים בתוך טורנדו. אז שיפרתי לאחור כדי שהמנטליות שלי לא תקרוס לתוך עצמה. מצאתי נקודה טובה אקוסטית אבל ללא ויז'ואל, אחר כך נדדתי בתוך הברבי עד שלבסוף התמקמתי בנקודת פשרה. רק אז התחילה ההופעה באמת, מבחינתי.
נהניתי מאוד אתמול, אבל יצאתי קצת מאוכזב. הייתה הופעת רוק מצויינת, כבדה ורועשת. כל שיר היה גיחת הפצצה. ווינטר ניסה להוכיח שהוא עדיין חי ובועט. והוא הצליח. הבעיה הייתה שהוא בכלל ניסה להוכיח משהו.
תאום הציפיות שלי עם ההופה היה על הפנים. אני מכיר את 4 האלבומים הראשונים, את האחרון הורדתי לפני כמה ימים, מכיר את ההופעה שבאה עם גרסת הדלוקס של סקנד ווינטר וההופעה אתמול לא הזכירה שום דבר מזה.
אילו הייתי נקלע להופעה אתמול בלי לדעת מי זה, הייתי נהנה בלי הסתייגויות בכלל. אבל מצד שני, לא הייתי קונה כרטיס במיוחד.
לדעתי ג'וני ווינטר, בניגוד למה שנאמר כאן, הוא בין הבודדים שידעו לתרגם את הבלוז השחור לרוק לבן בלי לאבד בדרך אף טיפה של בלוז. זה שם אותו בקבוצה אחת עם מייק בלומפילד, צ'רלי מסלווייט, רורי גלאגר. את זה רציתי לקבל, ושיהיו איזה שניים-שלושה ג'אמים איטיים שנוכל לשמוע את הגיטרה הווינטרית קצת מתייפחת, לא רק מרביצה.
זה לא קרה ולכן יצאתי בתחושה שהייתה הופעה מצויינת של האלטר אגו המטאלי של ווינטר, נקרא לו ג'וני סאמר, לצורך העניין.
הביצוע לג'מפינג ג'ק פלאש היה גדול.