God Damn

animfanatic

New member
../images/Emo207.gif שאלה בקשר לראיון או

שעשועון אני לא יודעת מה זה היה.... ביל וטום היו שם והם עמדו גב אל גב וכל אחד החזיק כף יד בצבע ורוד וכחול מישהיו יכול לתת לי קישור לתוכנית הזו???

animfanatic

New member
קישור לדיבוב שביל

עושה לארתור מ"ארתור והמינימונים" שווה צפייה: http://www.youtube.com/watch?v=OhmLXecnpFM&mode=related&search=

אממ, יש פינת בקשות למטה אבל

אני אענה לך פה.. זה היה בתוכנית ויוה, הם היו צריכים להגיד נכון\לא נכון כשכחול מסמל לא נכון וורוד מסמל נכון. סירטון חמודי :) זה בהמשך יש עוד כל מיני קטעים לפני זה.. הנה==>

תגידו..[גם בקשר להופעה]../images/Emo223.gif

אין איזה מבצעים/הגרלות/הנחות על הכרטיסים?

SisterToSleep

New member
שלום לכם =]

קוראים לי לירי, בת 18 וקצת.. קניתי את הדיסק של ט"ה לפני חודש ומשו...וממש אהבתי את השירים והכל. כששמעתי שהם באים לארץ, כמובן שקניתי כרטיסים
[אובססיה מהירה הפעם
] אממ..אז דבר ראשון נעים מאוד
דבר שני, אני רוצה קצת מידע על הלהקה, גילאים וכאלה... אני גם אשמח לקבל קישורים לקליפים שלהם, ושירים שלהם בגרמנית [וגם אנגלית =]] תודה!!
אולי אני אשכרה אכנס פה לפעולה

בכיף! ברוכית ../images/Emo24.gif

אז אני אתחיל! פרטים- יש את ביל (הסולן) וטום, שהוא הגיטריסט שהוא אחיו התאום של ביל. טום גדול מביל ב-10 ד'ק. יש את גיאורג וגוסטב, גיאורג הוא הבסיסט וגוסטב הוא המתופף, טום וביל פגשו את גיאורג וגוסטב באיזו תחרות כשהם היו קטנים, והם גילו שהם יכולים להסתדר יחד והם התחילו לנגן יחדיו והשם ללהקה שלהם הייתה "דביליש" (devilish) באיזה שהוא שלב גילה אותם מפיק אני חושבת, והוא רצה להתחיל לעבוד איתם, ככה הם הוציאו לראשונה את הקליפ הראשון דורצ' דן מונסון )durch den munson) - מה שבטח מוכר לך היום בכל תחנות הרדיו כ-מונסון. הם הוציאו את shcrei (צעקה) שכולל 12 שירים מדהימים, לאחר מכן הוציאו אלבום שני zimmer384 (חדר 384) שגם כולל 12 שירים. וכמובן ייצא האלבום החדש שלהם scream שהוא כולל 12 שירים של ט"ה משני האלבומים השונים שהיה ניתן לתרגם לאנגלית ושזה יישמע יפה :) וזהו בעיקרון :) עכישו לקליפים-

SisterToSleep

New member
תודה! D:

עוד משהו, קצת [הרבה] לא קשור.. למישהו יש אוצר מילים קצת בגרמנית?
אני אשמח מאוד לדעת קצת! D:

X Slider

New member
../images/Emo207.gifהסינגל הבא-חדש של טוקיו הוטל ../images/Emo47.gif

אחרי Ready Set Go שתופס בימים אלה תאוצה ברחבי אירופה, צפוי לצאת Scream. הנה הקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=XGmaYys18_U בהצלחה לבנים עם הסינגל השלישי!

X Slider

New member
לא יודע איפה זה יוצא אבל סקרים יהיה הסינגל

הבא בבריטניה ובישראל וכמובן שהוא באנגלית

ElinorLahav

New member
יאאאאו אני כ"כ אוהבת את השיר הזה !

חיכיתיייי שהקליפ יצצצצצצצצא !
וברוכווות למצטרפת החדשה

SpongBobit

New member
הקליפ הזה לא יצא כבר ?../images/Emo2.gif