אוקי את כבר יודעת מה החלטתי, אבל שווה כניסה.
מכיוון ואני כל כך אבל כל כך (!!!!!) מבינה אותך, כי היייתי באותו המצב אני אגיד לך מה נסגר איתי בסוף ואיך. אני כל כך תכננתי ללכת לנייטוויש והיה כאילו שום דבר לא ייעצור אותי והייתי כל כך מאושרת לדעת שאני הולכת אשכרה לראות את תומאס ואת כולם בהופעה חייה! לא יכולתי לדמיין את זה, וניסיתי להזמין כרטיס כמה שיותר מוקדם, אבל מכיוון ורציתי לחסוך לי את כל ההוצאה (199 אם אני זוכרת נכון חח) אז חיפשתי כל בן אדם אפשרי כדי שישיג לי הנחה עם ישראכרד, ושום בן אדם ששאלתי לא היה לו מספיק נק' או לא היה לו ישראכארד. בקיצור די התחלתי להתייאש והנחתי שאני אקנה את הכרטיס במחיר המלא כי הזמן רץץ ולא רציתי להפסיד כרטיס להופעה כזו חשובה בשבילי. ובקיצור ממש כמה ימים לפני שתכננתי להזמין כרטיס... פוף! יש שמועה! טוקיו הוטל באים לארץ! באיזה תאריך? כן, כן! בתאריך הקדוש ה-6.10.07!!! ואני כזה.. מה יש לי ביום הזה.. המ.. אאעאעאעאעא נייטוויששש לאאא, ובאתי למות.. בקיצור, בלי יותר מידי חפירות (למרות שנראה לי שtoo late חח) אחרי שנשבר לי הלב בלדעת שאת אחת מההופעות אני לא אראה בכל מקרה, עשיתי מה כדאי לי ואיפה ומה פחות כדאי ואיפה.. בקיצור זה ייצא שטוקיו הוטל יותר שווה לי כי- א. אני אוהבת שם את כללל הלהקה, את ביל במיוחד ואני ממש לא רוצה להספיד אותו פה בארץ, אני חייבת לראות אותו לייב. ב. יש לי הנחה בכרטיס, במקום 219 159 שילמתי, כי יש להורים של לאומיכארד. ג. אני אפגוש שם את כלל המעריצים ואת החברים שלי מהפורום שהם גם מעריצים שאני חייבת לפגוש אותם סוף סוף!! ד. הם הולכים לקדם את הדיסק החדש באנגלית, למרות שכנראה יהיו גם שירים בגרמנית, ואני אוהבת ויודעת את כולם וזה יהיה לי יותר מהנה ללכת בהרגשה שאני מכירה את כל השירים ואוהבת את כולם.. ה. זה פשוט טוקיו הוטל . אין לי למה לא ללכת. ובקשר לחסרונות של נייטוויש,(עד כמה שיכול להיות בהם חיסרון..) א. טאריה לא באה , זה כבר מוריד לפחות רבע מהחשק . ב. מן הסתם הם עם אנט, ואני לא מתה עלייה, וגם לא כל כך על הקול שלה, יש לה רמה, אבל אין על טאריה. וסורי, הן לא אותו דבר. ג. אני לא מכירה כמעט כבר את השירים החדשים שלהם, כי.. נו, משהו התקלקל,שוב זאת לא טאריה. ד. אין לי הנחה בלאומיכארד, הייתי משלמת מחיר מלא. ה. הייתי הולכת עם עוד חברה או שתיי ם וזהו, אין מעריצים שאני מיודדת איתם או חברי פורום שאני נקשרתי אליהם או להוטה לראות אותם.. וזהו בקיצור, סורי על החפירה המטומטמת שבטח קרעה לך כבר את התחת חח אבל חשוב לי שתקראי את זה , זה עלול לעזור לך מאוד!
מקווה שתצליחי להחליט בלי שברון לב גדול מידי עד כמה שאפשר!