God Damn

PerfectSP

New member
את\ה יודע מה השאלה הטובה?! ../images/Emo190.gif

למה זה ביום של נייטוויש?!?!?!?!?!?!?!

בהחלטטטט למההה >>>.<<<<'''

זה כזה מציק, אם טאריה הייתה באה לסיבוב הופעות בכלל הייתי מתה.. איך לעזאזל הייתי יכולה לבחור בין טאריה המדהימה לטוקיו הוטל המשגעים, זה היה בכלל הוארג אותי

lotem levi

New member
אומייגאדד

זה בדיוק מה שכתבתי לפני שניה XD אני כ"כ מתבאסת מזה שההופעה לא תהיה עם טאריה, אז זה מגדיל ת'סיכויים שאני ילך לטוקיו...למה תומאס היה חייב לפטר אותה?!?!?! למה!!?!?!?!?!?!?!?! טאריה תחזריייייייייייייייייי!!!!!!!!!! (הלוואי והיא הייתה יכולה לחזור). כי אם טאריה הייתה באה להופיע בארץ לא הייתי בדילמה אפילו לשניה: ברור שהייתי הולכת לנייטוויש, אבל אנט לא משו..אז זה מבאס....

lotem levi

New member
וגם...

אני אוהבת ת'כינוי שלך...EVER DREAM השיר האהוב עליי. אני מתה מבפנים כל פעם שאני שומעת אותו XD סתם סתם..הוא באמת יפה. ראית ת'הופעה שהם הוציאו בDVD? שתומאס בכה כשהוא התחיל לנגן ת'שיר? זה היה כ"כ עצוב...

אעע נכון!! סוף סוף מבינים אותייי

אני כל כך מבינהה אותך!! אם טאריה הייתה פה רוב הסיכויים שהייתי משיגה כבר כרטיס על הרגע הראשון שהיה נודע לי שיש כרטיסים לנייטוויש חח אבל מכיוון ולא השגתי על המקום כרטיסים וגם זה עם אנט,שאני גם, פחות אוהבת, היא בנייטוויש, זה אומר שיש לה פוטנציאל גדול, אבל אבל אבל אבל.! אבל! אין על טאריה! היא שולטת!

lotem levi

New member
כ"כ נכון!!!!

אין על טאריה!!! טאריה שולטת! אם היא הייתה אין מצב שלא הייתי קונה כרטיס, ואין מצב שהייתי בדילמה הזאת עכשיוו כששמתי ת'DVD אז אבא שלי אמר שהם ממש טובים, ואז אמרתי לו שפיטרו ת'זמרת והוא אמר "איך הם יכלו לוותר על זמרת כזאת?איך?!" ואני כזה "כי תומאס מטומטם! זה למה". (כמובן שלא התכוונתי לזה, אבל..את יודעת..זאת טאריה).

כמובן...

אין תחליף לטאריה. אפילו אמא שלי אהבה אותם. א-מ-א שלי. והיא ממש הצטערה שפיטרו אותה, וכל כך חבל לי, הם יכלו לשגע פה מיליוניייםם של מעריצים יותר כי נו, טאריה. XD

lotem levi

New member
אכן.

טאריה. שמעת ת'שיר החדש שלה...? i walk alone שיר יפה דווקא, אני אהבתי. וגם...יצא לו קליפ לפני כמה ימים..שווה בדיקה..רק...שאיפרו אותה ממש מוזר...

כןן שמעתי, נפלא למדי!

לא ראיתי את הקליפ 0: אני אבדוק אותו מחר, פשוט אני חולה היום קצת ואני צריכה ללכת לישון מוקדם מחר יש לי יום ממש עמוס בבצפר. וכשאני אומרת לעמוס אני מתכוונת שעד 5:40 אני לומדת.. (כי אני מרחיבה ספרדית אז דפקו אותי >.<''''') הוא בטח מדהים והיא בטח עוד יותר ^^ השירים שלה מדהימים לדעתי.

lotem levi

New member
באמת שירים יפים

התאהבתי בשיר הזה
ו..באסההה 5:40? באסהההה (איזה מעודדת אני הא? XD)

lotem levi

New member
../images/Emo207.gif אני בדילמה

אני צריכה עזרה: ההופעה של טוקיו הוטל ושל נייטוויש (אם מישהו מכיר) יוצאת באותו יום וכמעט באותה שעה..אני מאד אוהבת את שתי הלהקות, למרות שהם מאד שונות בסגנונות שלהם.. יש לי הרבה חברות שהולכות להופעה של טוקיו הוטל, אבל אני רוצה יותר ללכת לנייטוויש, הבעיה היא שאין לי עם מי ללכת ואני מפחדת להיות שם לבד...קיצר...מה נראה לכם? למה כדי לי ללכת? (ואל תגידו "ברוררר שלטוקיו!!" רק כי אתם מעדיפים אותם..תחשבו שאני אוהבת את שתי הלהקות באותה מידה) + אני מתבאסת שההופעה תהיה עם הזמרת החדשה של נייטוויש, הקודמת הייתה הרבה יותר טובה..אז זה די מבאס.

../images/Emo220.gifשמעי..נייטוויש באים הרבה לארץ

הבנתי שהם היו פעם.. אני אישית הולכת לטוקיו הוטל בגלל שלנייטוויש יהיו עוד הופעות בארץ(ככה הבנתי מכמה ידידים שלי שמעריצים אותם מאוד..) וממש רציתי ללכת לנייטוויש..כמעט קניתי כבר כרטיס ואז התחילו השמועות ובלה בלה בלה.. הם אומרים שנייטוויש יגיעו שוב כנירא שנה הבאה(או לפחות ככה הם טוענים שהם אמרו בראיון או משהו כזה..) אבל היי.. בכל הופעה אפשרי להכיר אנשים.. ובאמת תלכי למי שאת יותר אוהבת.. אני יודעת שאם נייטוויש יופיעו שוב בארץ אני הולכת אליהם(אם זה לא יצא יום גרוע..) אבל הפעם טוקיו הוטל.. וגם נייטוויש..לא יודעת הזמרת החדשה סבבה אבל אין כמו הקודמת:)

תראי..

לפי מה שאת כותבת, אני הייתי הולכת במקומך לטוקיו [לא בגלל שאני אוהבת אותם, אני גם אוהבת את נייטוויש] כי אין לך עם מי ללכת לנייטוויש ואת מפחדת להיות לבד, וגם רוב הסיכויים שהם יבואו עם הזמרת החדשה.. אז למה להתבאס?

lotem levi

New member
וואלה

מודקת. אני צריכה לחשוב על זה..כי אולי..אני ימצא מישהו שיבוא איתי..אני בדיוק מדברת עם חברה והיא אומרת שיש מצב שהיא תבוא. אז אם היא תוכל, ואני יוכל..אז..נייטוויש. ואם לא, טוקיו. טנקס.

אוקי את כבר יודעת מה החלטתי, אבל שווה כניסה.

מכיוון ואני כל כך אבל כל כך (!!!!!) מבינה אותך, כי היייתי באותו המצב אני אגיד לך מה נסגר איתי בסוף ואיך. אני כל כך תכננתי ללכת לנייטוויש והיה כאילו שום דבר לא ייעצור אותי והייתי כל כך מאושרת לדעת שאני הולכת אשכרה לראות את תומאס ואת כולם בהופעה חייה! לא יכולתי לדמיין את זה, וניסיתי להזמין כרטיס כמה שיותר מוקדם, אבל מכיוון ורציתי לחסוך לי את כל ההוצאה (199 אם אני זוכרת נכון חח) אז חיפשתי כל בן אדם אפשרי כדי שישיג לי הנחה עם ישראכרד, ושום בן אדם ששאלתי לא היה לו מספיק נק' או לא היה לו ישראכארד. בקיצור די התחלתי להתייאש והנחתי שאני אקנה את הכרטיס במחיר המלא כי הזמן רץץ ולא רציתי להפסיד כרטיס להופעה כזו חשובה בשבילי. ובקיצור ממש כמה ימים לפני שתכננתי להזמין כרטיס... פוף! יש שמועה! טוקיו הוטל באים לארץ! באיזה תאריך? כן, כן! בתאריך הקדוש ה-6.10.07!!! ואני כזה.. מה יש לי ביום הזה.. המ.. אאעאעאעאעא נייטוויששש לאאא, ובאתי למות.. בקיצור, בלי יותר מידי חפירות (למרות שנראה לי שtoo late חח) אחרי שנשבר לי הלב בלדעת שאת אחת מההופעות אני לא אראה בכל מקרה, עשיתי מה כדאי לי ואיפה ומה פחות כדאי ואיפה.. בקיצור זה ייצא שטוקיו הוטל יותר שווה לי כי- א. אני אוהבת שם את כללל הלהקה, את ביל במיוחד ואני ממש לא רוצה להספיד אותו פה בארץ, אני חייבת לראות אותו לייב. ב. יש לי הנחה בכרטיס, במקום 219 159 שילמתי, כי יש להורים של לאומיכארד. ג. אני אפגוש שם את כלל המעריצים ואת החברים שלי מהפורום שהם גם מעריצים שאני חייבת לפגוש אותם סוף סוף!! ד. הם הולכים לקדם את הדיסק החדש באנגלית, למרות שכנראה יהיו גם שירים בגרמנית, ואני אוהבת ויודעת את כולם וזה יהיה לי יותר מהנה ללכת בהרגשה שאני מכירה את כל השירים ואוהבת את כולם.. ה. זה פשוט טוקיו הוטל . אין לי למה לא ללכת. ובקשר לחסרונות של נייטוויש,(עד כמה שיכול להיות בהם חיסרון..) א. טאריה לא באה , זה כבר מוריד לפחות רבע מהחשק . ב. מן הסתם הם עם אנט, ואני לא מתה עלייה, וגם לא כל כך על הקול שלה, יש לה רמה, אבל אין על טאריה. וסורי, הן לא אותו דבר. ג. אני לא מכירה כמעט כבר את השירים החדשים שלהם, כי.. נו, משהו התקלקל,שוב זאת לא טאריה. ד. אין לי הנחה בלאומיכארד, הייתי משלמת מחיר מלא. ה. הייתי הולכת עם עוד חברה או שתיי ם וזהו, אין מעריצים שאני מיודדת איתם או חברי פורום שאני נקשרתי אליהם או להוטה לראות אותם.. וזהו בקיצור, סורי על החפירה המטומטמת שבטח קרעה לך כבר את התחת חח אבל חשוב לי שתקראי את זה , זה עלול לעזור לך מאוד! :) מקווה שתצליחי להחליט בלי שברון לב גדול מידי עד כמה שאפשר!

LiHiLuSh

New member
אני קראתי../images/Emo13.gif

אבל אני לא קשורה חח
וואי רשמתי את ההודעה הזואתי ליפני שעה וזה לא שלח חח

lotem levi

New member
קראתי ../images/Emo13.gif

את צודקת במה שאת אומרת...וגם..הדיסק החדש שלהם עם אנט יוצא בישראל בדיוק יום לפני או בדיוק ביום של ההופעה...אז..לא יהיה לי זמן להתרגל לשירים ולשיר אותם בהופעה...חוץ מ amaranth, אווה ו-ביי ביי ביוטיפול (שיר אכזרי מדי..כתבו אותו לטאריה..ממש אכזרי..) אז....אני חושבת שאני ילך לטוקיו בסוף..חוץ מזה..אם ההופעה של נייטוויש בישראל תהיה מוצלחת, הם בטח יבואו שוב, לא? (בואי נתפלל שכן XD)

למעלה