GOOD MORNING

• פותח הנושא emmy5
  • פורסם בתאריך

emmy5

New member
נא להכיר פרינצס ,שותפה שלי בהפועל

שחכתי יש לי שותפה אדומה פעם הינו צוות עם אחי זל"

כל הכבוד

לאמילי ופרינסס ליז ליז כתבת יפה.(לרגע נכנסתי לבלבול,איך נפלתי לפורום 40?) אמילי - לא שואל יותר עד שלא אומרים... כל הכבוד לשתיכן ולסיום בדיחה קטנה ששמעתי היום...

emmy5

New member
שני,עכשיו רק מספר נעלים חסרים

יודעם הכל ... לא אוכלת גיל ...מי אשם? הפועל חיפה

emmy5

New member
אתם נוסעים לחוץ לארץ?

אז הנה עוד בדיחה אחד נוחת בנתב"ג ונכנס לאולם עם שני תיקים גדולים. בבדיקה במכס מוצא המוכס בתיק הראשון חבילות של שטרות מסוגים שונים. "איך השגת את הכסף?" שואל המוכס. "לא תאמין" עונה הנוסע "אבל נסעתי בכל רחבי אירופה. בכל מקום שהגעתי נכנסתי לשרותים ציבוריים. כל פעם שראיתי מישהו משתין, הוצאתי סכין גדולה ואמרתי לאדם "תרום כסף לתמיכה בישראל או שאני חותך לך את הביצים". "זה סיפור מאד מעניין" אומר המוכס "ומה יש בתיק השני?" "לא תאמין כמה אנשים באירופה לא תומכים בישראל" עונה הנוסע. --------------------------------------------------------------------------------

bimbo.

New member
או! את לא הראשונה ששואלת.../images/Emo12.gif

אז ככה: רציתי במבי, והתברר שכבר יש אז עשיתי סיבוב קטן ויצא בימבו. האמת היא, שלא ידעתי את פירוש המלה, כי אם הייתי יודעת, לא הייתי לוקחת. בנתיים, עד שנודע לי מה זה (הילדים שלי הואילו ליידע אותי, מזועזעים לחלוטין), כבר התרגלתי ובפורום אחר שאני משתתפת, התייעצתי איתם ואמרו לי שהצליל נחמד ושלא אדאג. הם יודעים שאני לא "בימבו".

emmy5

New member
אז אנחנו כולנו אוהבים אותך BIMBO

עכשיו אני גם למדתי מה זה ...שאלתי את הנכד הקטן שלי .. הראיון שלך היה לא רעה ..עכשיו אנחנו יודעים קצת יותר

למעלה