goodbay

cjharm

New member
goodbay

ואווו!!!!!!!!!!!!! איזה פרק מדהים!!!! יש לי עוד המון דברים להגיד אבל אני חייבת לסדר את החדר אז תמשיכו

BlackTomCat

New member
באמת...

באמת פרק מדהים אהבתי מאוד... ואם לא הייתי יודע שיש עוד עונה הייתי משתגע.. קשה לי כבר לחכות לפרק של מחרת תחילת העונה החמישית

אה, לפני שבאים לצעוק עליי ../images/Emo3.gif

חחח, מעניין, מאוד משעשע שבמקרה שנייה לפני שהוא עוזב את המשרד במקרה כולם פתאום נמצאים שם, תמוה. ונכון הראו המון ספינות במעגן פילדלפיה
זה היה מחשב, וזה גם היה עלוב
, יותר טוב מ'כנפיים' אבל עדיין. אפילו אם אל ידעתי שהוא יחזור, זה ברור שהוא יחזור
. הו מאק בכתה, כמה חביב
... מה הקטע של באד והארייט
לזאטוט הראשון קראו איי. ג'יי., ולזאטוטה השנייה שרה
חחח
. היה פרק ענק
אני שונא את ברמבי, איך הוא הנהן בסוף: "אשכנזי ביך ביך למה באת לך לך" (מדברי הרב עובדיה
). לילה טוב

ים של דמעות בין שתי עניי...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

וזה כל מה שיש לי לומר הערב חבריי...כואף ועצוב. פרק קשה לצפייה לבעלי לב חלש וחובבי שרה מקנזי. (מודה באשמת שני הדברים).

אההההההההההה

כל כך עצוב... אבל כל כך יפה!!! יש לי כמה דברים להגיד- כרגיל- ברורים מאליו, שום חידוש, אבל אני חייבת להוציא את זה מהמערכת שלי! 1. אך.. האדמירל כזה כלי!!" כן.. בראמבי מחליף אותך.. כן אני חושב שמאק מחבבת אותו... " אה יופי שהארם לא עלה באש שהוא אמר את זה!! זה היה פשוט יפה.... אני נקרעתי מתחוק בקטע הזה!!! "מאק מחבבת אותו".. ענק... 2. מאק.. מוותק... אל תבכי...והארם.... אושי איזה מקקקססיייםםםםם "כן אבל אתה היית מאוהבת" ...."ואתה לא?"... " מה אהבה קשורה עכשיו?" אהבה זה הכל!!! אהההההההה תגיד לה כבר שאתה אוהב אותה לפני שהיא מתאבדת יא פוץ!!! אתה מקסים אבל סתום!!! למרות שנראה לי שהוא קצת הבין בקטע הזה שהיא אמרה על ה" דברים שאני רוצה להגיד לך אבל לא מסוגלת..." אויש.. חמודים.. והחיבוק הזה בסוף!!! והמבט שהיה לו בעיינים כשהיא חיבקה אותו... וזה שכולם הסתכלו עליו כשהוא יצא... אויש זה פשוט היה מקסים לחלוטין!! ייקח לי זמן להתגבר על זה... יו אני לא מאמינה שבארה"ב אנשים היו צריכים לחכות את ההפסקה בין העונות כדי לראות מה קורה!! אם הפרק הבא לא היה מחר.. הייתי קופצת מהגג של הבית שלי... גם מחר רחוק לי מידי!!! בכל אופן... : ) הייתי צריכה לפרוק את זה... סליחה. ותודה! לילה טוב~~~

yuval ba

New member
אכן כן

מסכים עם כל מילה ... אגב יש בפורום הזה עוד אנשים מעל גיל 20 ??? יובל

cjharm

New member
אין הרבה מה להוסיף.....

אבל הפרק באמת באמת באמת היא נהדר, הפלשים של האור קצת (הרבה) עצבנו, אבל כל שאר הפרק באמת היא מקסים. אהבתי את הקטעים בין הארם וג'ורדן (כן כן, כבר ירקתי שלוש פעמים) הם נראו כל כך מרוחקים. על הקטע הסופי אני רק רוצה לרצוח את מיק!!!!! נ.ב למי שתהה למה אני ליד מחשב ב11:54 )ZULU) התשובה היא אני בשיעור אנגלית מאוד מוזר. ועוד משהו באתר "רוס גרדן" יש כתבה שנקראת 141 שבהם מיק ברמבי יכול למות, אני אהבתי.

shipper heart

New member
רק עכשיו ראית את זה?! חחח זה כזה

אדיר...חחחח ואת לא בזולו!! שקרנרנית!!! חיחי אניוויס הפרק- איזה מ-ו-ש-ל-ם ההארם הזה אני מתה!!
חיחי סקייטס חמודה אני אוהבת אותה חחח חוצמזה שהיא די אמממ לומשנה...ספוילרים וכאלה. מאק הייתה כזאת חמודה
איך שהיא באה אליו ככה במשרד *לא שלא ראיתי את הסצנה 203481724989 פעם (תאשימו את לייפליין!!)* אוףףףף למה הוא לא נישק אותה?! זה היה סותם לברמבי *מקיאה* תחיוך האוזי המגעיל שלו...איכס הוא כזה מן יצור.... AJ היה כזה חמוד חיחי...איך הוא ניסה לשכנע את הארם להישאר...חח ואחרי שלא הלך לו כזה הוא- damn it חחחחח קרע אותי חח.. אני יודעת שאתם כולכם נורא עצובים והכל שהארם עוזב אבל אני לא מסוגלת...חח הייתי טיפה עצופה כשהוא נכנס למעלית ואז אמרתי לעצמי- רגע למה לעזאזל את עצופה?! ראית אותו היום בDW ומחר את הולכת לראות אותו בFS!!!
it doesn't get much better than that *חוצמאתם יודעים מה...גרר אני שונאת תסריטאים....באופן כללי...* אניווי אני מחכה לפרק היום...רר יאמי חיחי ואל תתיחסו לתרגום המזעזע שדפקו לשם של הפרק...אל תקראו לו מלך הלוח הירוק תקראו לו king of the greeny boards ווויייהווווווו *באטרף כי יכול להיות שאין מחר בצפר
נו איט דאסנט גט מאץ' בטר דן דט
*

שיפר הארט, הידע שלך בראשי תיבות

של פרקים מרשים, אבל לטובת אלה שקצת פחות מעורבים בסצינה הבינלאומית... בבקשה תהיי קצת יותר ספיציפית כשאת מדברת על פרקים, כדי שגם נבין אותך

shipper heart

New member
אמממ לא שמתי ראשי תבות שקשורות

לפרקים...וגם אלה ששמתי כבר הסברתי...חחח אניוויס- FS-flight suit DW-dress white לשים עוד כאלה שאני משתמשת בהם?? DB-dress blue FCOL-for crying out loud LOL-laughing out loud LMAO-laughing my ass off OMG-oh my god WTG-way to go WTF-what the f**k STFU-shut the fuc* up יש לי עוד אבל אני לא כל כך משתמשת בהם אז לומשנה...חח

מציע להוסיף את הביטויים למילון

כדי שנוכל להבין את שיפר (לקח לי שבועיים להבין שיש מילון בפורום). לגבי הפרק היה נחמד. לגבי זקנים - אני הכי זקן פה בינתיים.

shipper heart

New member
חיחי אל תגזים....אני לא כל כך לא

מובנת...יש לי שפת פורומים מתקדמת זה כן *מה לעשות שזה לוקח חלק גדול מהזמן מחשב שלי (שלוקח זמן גדול מהחיים שלי)?* ויש לי כל מיני קיצורים שנובעים מהשפת פורומים ומזה שאין לי כוח לכתוב את כל הביטוי אבל אני לא כל כך לא מובנת...חיחי... waaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh אני רוצה כבר שיגיע ה9.1 גרר...

שיפר אל תשתני../images/Emo13.gif

הקיצורים שלך משעשעים וחשוב שגם אנחנו נתעדכן מהדברים שקורים בעולם הגדול
. לגבי המזל טוב - תודה, אבל להזכירך אני מזל דגים, תצטרכי לחכות למרץ.

למעלה