goodbay

נעשה לך מילון מיוחד במילון ../images/Emo8.gif

"המילון להבנת Shipper Heart (חח)

shipper heart

New member
חיחי יאללה...חחחחחח

לא ברצינות אנ'לא כזאת לומובנת...יש יציאות פה ושם אבל עדיין...חיחי... אם תרצה אני אעזור לך עם המושגים *מלאך*

cjharm

New member
ראיתי אותו אתמול!!!!

אני פתחתי את השרשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט אתמול החדר שלי היה הפוך לגמרי, והיום באה העוזרת אז הייתי חייבת לסדר אותו - עדיף לפני אחת - כך שלא היה לי זמן להגיב. ואני כן בZULU לא באמת - תני לי לחיות בעולם הלא שפוי שלי בבקשה!

shipper heart

New member
התכונתי ל141 דרכים להרוג את האידיוט

מאוז...גרר חחח אה ואת מוזמנת להצטרף לעולם שלי

cjharm

New member
אהה... כן!

סליחה על ההתפרצות(?!) זה ממש חמוד הקטע זה צריך להתחיל משהו כזה בפורום רעיונות?

shipper heart

New member
גרר גרר גרר ../images/Emo58.gif לא מגלה שומדבר

What the Shippers are dying to know is, When are Harm (David James Elliott) and Mac (Catherine Bell) going to get it on? ''I've been putting off the romantic connection between them for eight years, and…I'll continue to put it off,'' says Bellisario. ''Maybe at the end of the show, I'll just let them go their separate ways. That'll really infuriate the Shippers אז ככה זה פה -> בצד זה DPB תכעסו עליו....נתעלל בו יחד עם ברמבי? נביא את נסדו מהקבר כדי שחליף אותו? *מלאך* טוב טוב אז אני שטן אז מה?!!!

../images/Emo58.gif אפילו לא מצחיק!!!!!

יווו... אם הדביל הזה יעשה את זה.... אני יצית אותו באש!! אסור לו!!! אוף זה לא פייר שיש לו מונופול על הסדרה.. צריך לעשות מהפכה.... ד"א בנוגע לכל השרשור הזה... שיפר באמת אל תשתני!! קריאת ההודעות שלך זה אחד מהרגעים המהנים בסדר היום שלי... :)))באמת... אני לא מכירה אותך כל כך, אבל אני מתה עלייך רק לפי ההודעות שלך@ :)))) תמשיכי ככה~~ (תחח.. אני בטח מהזה לא קשורה פה לשוםדבר.. שולחת הודעות מזורות פה ושם.. מקווה שאני לא תקועה לכם.. :))

shipper heart

New member
זה לא היה אמור להיות מצחיק...זה

אמיתי...לרוע המזל... חחח ואל תדאגי...גם אם אני ארצה אני לא מסוגלת להשתנות...חח אני נמצאת בפורומים יותר מדי זמן ביום כדי שזה יעלם ככה...חח
את לא תקועה...חחח וכל הודעה מוזרה היא הודעה טובה...כמה שיותר מוזר יותר טוף
אניוויס אני מסיימת לקרוא ת'פיק ועפ(צ)ה לישון בה-ביי

THEchosen1

New member
מווואאאהההה .. ילדע../images/Emo187.gif

אהבתי ת'רעיון , אני מאחורייך מישהו צריך לסדר לו את קו המחשבה ... אגב i'm back .. 4ever now so get use2me קצת באיחור אבל .. Goobyes זה פרק פשוט מדהים .. הארם הזה חסר רגש לחלוטיןןןןןןןן מי לא היה בוכה כשהפרצוף היפה של מאק מזיל דמעות מולו??? אהההה כאילו קיבינימאט מה הקטע שלך לבכות ? תבכה שפוך הכל אתה יודע שאתה אוהב אותה ואת מה את לא מצליחה להגיד מה שאת מרגישה , פעם ראשונה בחיים שלך בעעעע זה מתסכל . אבל חפיף (או שלא) אקיצר היה פרק יפה והיום גם יש פרק יפה לכל מי שבבית - אסור להחמיץ

shipper heart

New member
יאיייייי חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והוא היה על סף דמעות אבל עצר את עצמו כי הוא ידע שאם הוא יתחיל לבכות הוא לא יוכל לעזוב את ג'אג...חח

למעלה