GraspOfAir

מבחן הנאמנות ../images/Emo26.gif

גראספ, מה אתה מעדיף? סבון נוזלי או מוצק? את סקארלט או את דן? 'מה נשים רוצות' או 'מה גברים רוצים'?

GraspOfAir

New member
שלום לכולם...הגעתי

סבון מוצק - אוהב לשפשף ולקרצף. מי זה דן? (יש לי זיכרון סלקטיבי...מה הפלא?) כמובן שמה נשים רוצות. עברתי?
אויר לנשימה

ושאלה קצת חטטנית -

אם הבנתי נכון, אשתך בגדה בך ועכשיו את נשוי שמחפש, נכון? מה העניין? לא עדיף לפרק את הבאסה ולהתחיל משהו, אממממ, בריא?

GraspOfAir

New member
חיטוט נעים

העובדות המוזכרות נכונות. תראי...לשבור את המסגרת יכול אולי להיראות קל. אשתי ואני עדיין אוהבים אחד את השני, למרות שברור שמה שקרה משפיע, אבל עברנו גם עשר שנים בנישואין שהתדרדרו שלא הצלחנו לתקן, ועדיין נשארנו אוהבים. עכשיו, כשכל הקלפים על השולחן, כששנינו השתנינו מאוד ויודעים יותר מה אנו רוצים, לפני שננקוט בפרוק המסגרת אנו מנסים את הפיתרון הזה. אם נצליח שיהיה לנו נעים וכיף בבית במקביל למה שיקרה מחוץ לבית, הרי זה נהדר. לומר לך שזה יהיה מספק? לא יודע. אני לא יודע איך ארגיש בעתיד, אבל אני יודע שלפרק את המסגרת תמיד נוכל. אם יהיה לנו רע ביחד זה מה שנעשה. זה ברור לשנינו. אנו יודעים שלילדים יהיה טוב כששנינו נהיה בסביבה בלי מתחים. כשאני מתחיל לחשוב שאם ניפרד לא אראה אותם כל ערב, לא אוכל לשחק איתם לפני השינה, להיכנס לחדר שלהם כשהם ישנים ולהביט בהם...כל אלה מעלים דמעות בעיניי. אולי זה נראה אגואיסטי, אבל אני מאמין שהאינטרס של הילדים ושלי זהים: שאני אהיה בסביבה ושאהיה מאושר.
אויר לנשימה

זה לא קשה?

לא היית רוצה מישהיא שהיא שלך, ואיתך ואתה לא צריך להתחלק בה? לא קשה לחשוב על כך שבת זוגתך עם אחרים ולהיפך?

GraspOfAir

New member
נשאלתי את השאלה הזאת המון פעמים

התווכחו איתי על הרגשות שלי, בדקתי את השאלה הזאת עם עצמי, עם הפסיכולוגית שלי, ו... לא, אין בליבי כיום שום רגש של קנאה או רכושנות כלפיה. אני רוצה שיהיה לה כיף ושתהיה מאושרת, ואיני חושב שזה שיש לה מאהב צריך לפגוע או להוריד מהקשר שלנו. אני מאמין שזה סוג שונה של אהבה, אליו ואלי, ושני סוגים אלה יכולים לחיות זה לצד זה. הייתי רוצה שנהיה יותר חברים אחד של השני, וגם היא רוצה את זה, ואנחנו משתדלים ממש בימים אלה. בכלל, כיום אני חושב ששיוך אהבה לרכושנות וקנאה היא לא דבר הכרחי, אלא נובע ממה שמחדירים לנו לראש מהיום שאנו נולדים.
אויר לנשימה

אני האחרונה להתווכח על רגשות

לך תדע, אולי יום אחד העולם יאמץ את הגישה שלך
וכדי לשמור על השרשור, אנא תגובתך בנושא הבוער הבא: אכילת קרמבו - העוגיה בסוף או בהתחלה??

GraspOfAir

New member
אני לא מחפש לשנות את העולם

וגם לא לשכנע אנשים אחרים. זה מה שאני רואה לנכון לעשות בחיי כרגע. העובדה הפשוטה היא שמוסד הנישואין הקלאסי קרס ואינו מתאים יותר לתקופתנו. העוגיה? רק בסוף.....אחחח...איזה סיום מתוק זה משאיר. זה רק אני או שהעוגיה הזאת יותר טעימה מעוגיות "רגילות"?
אויר לנשימה

זה בהחלט לא רק אתה!

העוגיה של הקרמבו היא מלכת העוגיות! (זה כמו המסטיק בתוך סוכריה על מקל.)

GraspOfAir

New member
תודה תודה

מאחל בחזרה, המון אושר לך, ובעצם לכולם. החיים לפעמים לא פשוטים, אבל מי שיזכה הוא זה שיילך אחרי האושר שלו.
אויר לנשימה

עכשיו אני...

מהי הפנטזיה שלך? ומהי הפנטזיה המינית שלך? אם היית יכול להיות עכשיו במקום מסוים, היכן זה היה?

GraspOfAir

New member
שאלות קשות עבורי

כי אני רגיל להיות בן אדם ריאלי, מחושב. מהי פנטזיה? משהו שרוצים וכמעט ואין סיכוי שיתגשם? אם זה הפרוש, אז הרצונות שלי לא מגיעים לרמה של פנטזיה. אם זה איננו הפרוש, אז יש לי כמה פנטזיות: 1. הייתי רוצה להיות בעל ביטחון עצמי גם בחיים, כמו פה, מעל דפי הרשת. אני עובד כיום על עצמי כדי לממש את זה. 2. הייתי רוצה להיות במצב כלכלי שיאפשר לי לעבוד פחות ולהינות יותר מהחיים, לא להיות חמור עבודה כמו היום. גם זה...אולי יהיה בעתיד הרחוק יותר. פנטזיה מינית...זה קשה במיוחד, כי הייתי ילד טוב ירושליים עד לפני מספר חודשים, ורק מאז אני נחשף, עדיין כמעט ולא חווה, אבל נחשף לדברים שעבורי היו קודם תאורטיים לחלוטין, וכמו ילד בחנות ממתקים אני רוצה את זה, ואת זה, ואת זה...את הכל. אז אני לא יכול להצביע על משהו ספציפי, רק הרצון לחוות הרבה ומכל הסוגים שימשכו אותי.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
להיות במקום מסוים?

הייתי רוצה לטייל עם מישהי שאני אוהב באיזשהו מקום בעולם, גם מקום עם הרבה ירוק, גם חוייה של מפגש עם תרבות אחרת, לפחות חודש כדי לחוות, להתרענן ולמלא את המצברים. ובאמת...מה זה משנה איפה?
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
האמת היא ש...

זה חדש גם לנו, וכרגע יש לנו קשיים, שרובם לא קשורים למערכת היחסים הפתוחה, אבל שנינו רוצים להצליח, ומנסים להסתגל למצב, ולמצוא את האיזונים המתאימים.
אויר לנשימה

למעלה