GraspOfAir

Vdrums

New member
אחרי שייבשת אותי?! חצופה! ../images/Emo46.gif קבל:

1. איך אתה אוכל קרמבו? 2. איך אתה אוכל מילקי? 3. ביסלי או במבה? 4. האם הזלת דמעה שמרקו פגש את אמא שלו? 5. מה שם המשחפחה של נפו מהקטקטים? 6. עוגה אהובה? 7. משקה אלכוהולי מועדף? 8. טבעי או סיליקון? (זה בהשפעת האלכוהול מהשאלה הקודמת
) 9. לא זה לא או לא זה כן? 10. שלוף משפט להתחיל עם מלצרית במסעדה

GraspOfAir

New member
1. קרמבו

אני אדם מסודר
...אוכל מלמעלה ועד למטה, ובסוף העוגיה. 2. מילקי - כנ"ל...קודם הקצפת (יאמי) ואחר כך השוקולד. 3. רק במבה, לא אוהב ביסלי. 4. מי זה מרקו?.....חחחח...סתם, סתם. לא עקבתי אחרי הסידרה, אז התשובה היא...לא. 5. קטקטים - מאיפה לי לדעת?...תזכרו שאני מבוגר מרוב החברה כאן. 6. עוגת שוקולד חמה עם גלידה, או כל עוגה עם שוקולד, רצוי מריר. 7. לא שותה אלכוהול כמעט, אבל אוהב בריזר אשכולית אדומה. 8. חחח...יש מישהו שמעדיף סיליקון? 9. לא זה לא, אבל לפעמים לא זה לא עכשיו, ויכול להיות שאחר כך זה יהיה כן. בכל מקרה, הכל רק בהסכמה בסופו של דבר. כפייה (מכל סוג) זה אחד הדברים שאני הכי רגיש לו והכי מקומם אותי. 10. "אוהב את הדרך שאת מסדרת את הסכו"ם...זוגות זוגות. לא טוב היות המזלג לבדו."
אויר לנשימה

גראספ,

כמה זמן יצאת אם אישתך לפני שהבנת שזו זו האהבה? איך הצעת לה נישואין? כרגע, שאתם במערכת יחסים פתוחה - א. איזו אשה 'עושה לך' את זה? ב. מה היחסים שלך עם הגברים של אשתך? מהי הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך עם בחורה? [לאוו דווקא בקטע רומנטי] איזה סרט אתה הכי אוהב? איזה שיר הכי קרוב ללב שלך?

GraspOfAir

New member
הממ...

ההתרגשות הגדולה התחילה מהפעם הראשונה שנפגשנו, אבל אני מניח שזה בגלל שאשתי היתה הבחורה הראשונה שאי פעם התחלתי איתה. אני לא יכול לשים את היד על הזמן המדויק. התחתנו אחרי ארבע שנים, אבל הייתי מכור לרגשות שלי, ולא הייתי שולל נישואין יותר מוקדמים, אפילו אחרי שנת היכרות. אז היינו שנינו צעירים ותמימים, ונראה לי שלא יכולנו להפריד את ההתאהבות מהדברים היותר רציניים. הצעת הנישואין שלי לצערי לא יצאה רומנטית. אחרי כמעט שלוש שנות היכרות דיברנו על זה, וסיכמנו שהזמן לא מתאים ונעשה זאת אחרי שנה. כשעברה שנה אשתי (אז החברה) "הזכירה" לי את זה, והחלטנו שעושים את זה. זה לא ששכחתי את זה, אבל זה לא היה חשוב לי, הטקס, הרשמיות. הרגשתי נהדר גם בלי זה. אחרי ההחלטה זה התנהל בזריזות. כעבור חודש וחצי היינו כבר נשואים. איזו אישה עושה לי את זה? אוףףףף...כשאני חושב על זה כך זה נראה המון דברים, אבל הכל בסופו של דבר מסתכם להרגשה שלי. אז ככה: מישהי שהשיחה איתה תזרום, שנוכל לדבר על כל נושא, גם אם הוא רגיש, שתהיה כנה, פתוחה, נבונה, שתדע לעקוץ ולהיעקץ בקלילות (אוהב את זה), שיהיה לה חוש הומור, שארגיש הדדיות ביננו, וגם כמובן שיהיה ביננו קליק גופני. אני מרגיש סיפוק כשלמישהי כיף איתי, אז אני מניח שאני צריך מישהי שיודעת להעריך ולהראות את זה. נראה הרבה ומסובך? זה לא כך, צריך פשוט לזרום ולראות איך זה להיות ביחד. היחסים שלי עם המאהב של אשתי (יש רק אחד) הם של כבוד והערכה. כמעט הגענו לפגישה על קפה, אבל אני השתפנתי. הפאדיחה הגדולה עם בחורה? הדבר היחיד שעולה בדעתי הוא כמעט פדיחה. שכחתי את השם שלה...היא אומנם לא הבחינה, אבל עד שנזכרתי זה היה מלחיץ. סרט? מטריקס זוכה, ובגדול. שיר - Shugababes - Too Lost In You
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
שאלי ביתי ונען ../images/Emo13.gif

איני יכול לסלוח כיום, כי אשתי לא מבקשת סליחה על מה שקרה. למרות ההבנה שלי למצב שבו היא היתה, אני עדיין חושב שזה היה יכול להיות גם אחרת, אך לצערי היא עדיין תולה בי את האשם לבגידה שלה. אם אתבקש לסלוח, לא תהיה לי בעייה לעשות זאת מכמה סיבות: 1. אני לא כועס עליה על כך - הפסיכולוגית שלי אומרת שהנישואין הפתוחים הם "פטנט" שמצאתי כדי לא לכעוס עליה. פטנט או לא...אני לא כועס. 2. מה שקרה גרם אצלי לשינוי אישי חיובי גדול שחורג בהרבה מהיחסים ביננו: פתחתי בלוג, קיבלתי חיזוקים חיוביים דרך התגובות, קיבלתי ביטחון עצמי ואהבה עצמית שהיתה חסרה לי, הבנתי שיש לי הרבה מה "למכור" בחוץ, שהפסדתי המון חוויות בעבר ושאני מחפש אותן כיום. אז אני יכול לומר שיצאו דברים מאוד חיוביים ממה שקרה. אף אם אסלח לה, לא יודע לומר אם יחזור לי האמון בה. אחרי פעמיים שנבגדתי...לא רוצה להיות שם בפעם השלישית.
אויר לנשימה

למעלה