Grey's anatomy 11X01

זה היה נורא

לחשוב שבימים אלה ילמדו אין לצמצם את השטויות האלה שלא יהיה כזה בולט

הדס178

New member
את אומרת שסצינת ההליקופטר היתה ממוחשבת?

איך הם עשו את זה?

יש קטעים כאלה שאת רואה שזה כאילו דמויות ומיטה ממוחשבת

כשהם קרובים להליקופטר-תסתכלי על זה.
ולעשות סצנה ממוחשבת לא נראה לי בעייתי. נראה הזוי אבל לא מסובך.
אור בטח תדע לענות יותר ברור ממני...

OKDeSign

New member
אה האמת שאני לא יודעת

כאילו כן יש אפקטים שהם ממש בסיסים וכל ילד עם תוכנת עריכה יכול לעשות, אבל אני לא באמת מבינה באפקטים לדעת מה הולך וכמה דברים עולים.
אני כן יודעת, שלדוגמא הסדרה היו היה פעם, נראת כמו סדרה עם הרבה תקציב, והמסך הירוק שלהם זה אחד הדברים הכי מביכים שיש (הם השתפרו בעונה החדשה אבל עדיין) אז כנארה שזה הרבה יותר יקר ממה שאנחנו מניחים..
מה שכן, הייתי אומרת לשונדרה פשוט לוותר על הסצינה :S

מסכימה כל כך בנוגע לאחות

עיצבנה אותי כל כך האחות המיותרת שדחפו למרדית.... והקטע שבו אליס ניסתה להתאבד זה כאילו שאם לא סבלתי ושנאתי את אליס גרי כבר ממקודם אז חיפשו לתת עוד סיבות????אלכס ומר היחידים שהצילו את הפרק העגום הזה

YaeliPeretz2

New member
ראיתי

אהבתי:
1. אלכס ומרדית "you r my person" "i dont what it means" חחח גדול
2. קאלי ואריזונה מתגברות על הבגידה עם עוד "פייק" בייבי ודיבורים על אמוץ
3. אמיליה שפרד!!! יהיי סוף סוף קצת תחרות של הנוירו גאדס
4. את הסצנה בהתחלה עם וובר ואמיליה.... גדול :)
5. אפריל מתחילה להיות נסבלת ולא מעצבנת (אולי ההריון? או העובדה שהתרגלנו אליה)
6. אואן מבקש את יאנג וחוזר בו ומבקש את אחותה למחצה של מרדית..
7. העגלה נפלה להם על הוואן באמצע קיום יחסי מין חחח גדול
8. הריב בין מרדית למגי בסוף, וובר מקשיב מאחורי הדלת, מזכיר לי משפחה מוזרה כזו

&nbsp
לא אהבתי:
1. את אחותה למחצה של מרדית, לא הבנתי כמה עוד אחיות יהיו לה? ראינו את מולי (שנעלמה אחרי 2 פרקים) לקסי ז"ל
ועכשיו את מגי הזו... חלאס שונדב חפרת עם עוד סיפורים להמציא, איך וובר לא ידע שיש לו ילדה?? איך הוא לא ידע שאליס בהריון? זה חארטה!!
2. יאנג, איזי, ג'ורג', לקסי, מארק... לא נמאס להעזיב/להרוג דמויות?? הגזימה שונדה ריימס
3. התחרות בין אלכס לביילי לכסא, אני מצטערת ביילי הפכה להיות יהירה, מעצבנת וחסרת עמוד שדרה, איפה הנאצית של פעם? איפה ביילי שהחזיקה את הסדרה עם הלב והנשמה הגדולה?? איפה היא נעלמה ואיך הצליחה שונדה ריימס להרוס לי את הדמות הכי אהובה עליי EVER??
4. כל הקטע בהתחלה עם המסוק והעגלה, מבויים, לא נראה גרפית טוב, ורואים שזה סתם ליצור דרמה.. תמציאי קצת יותר (יש לשונדה דמיון ממש פורה)
5. מי זו ד'ינה דיוויס ולמה היא הצטרפה לסדרה??? למה לא מביאים את אדיסון שתחזור?
6. המתמחה אדוארדס תעופי כבר מהסדרה!
&nbsp
זהו סיימתי..
אז מי שזוכרת זו אני יעל או yaelip22 (לשעבר) חזרתי בשם אחר

GiraffAdida

New member
ידעתי שאני לא היחידה שחשבה שזה מוזר שוובר לא ידע שיש לו בת..

למרות שיש מצב שפשוט הוא היה עם אליס, ואז היא עזבה אותו ונעלמה מהאופק והוא לא ידע שהיא בהריון... או אולי היא אמרה לטאצ'ר שזה הילדה שלו... (פחחח ממש. שחורה..)

בלבבי

New member
משהו שלא הבנתי

בהתחלה כשרואים את אליס גריי, אנו רואים את סצינת ההתאבדות או את הלידה של מגי או מה?
כי רואים את הדם ורואים את הידיים שלה חבושות ואח"כ שומעים אותם שואלים האם היא רוצה לראות אותה? (התינוקת?) והיא עונה לא!
או שזה אמור להיות שילוב של שני הסיטואציות?

GiraffAdida

New member
זה לא קשור למגי... בהתחלה מר סיפרה על הילדוּת שלה, ואת איך

שהיא חוותה שאיבדה את אמא שלה, ואז חוותה ניסיון התאבדות שלה.
רואים דם על הריצפה, זה מרמז על ניסיון התאבדות.
ואז כששואלים אותה בבי"ח "whould you like to see her?" והיא צועקת "nooo" זה בעצם "האם את רוצה לראות את הבת שלך, מרדית, שמחכה פה מאחורי הוילון כדי לראות שאת בסדר"? והיא צועקת: "לא, אני לא רוצה לראות אותה" (כלומר - את מרדית)...

פגית

New member
אעאעאעאע איכ

טוב תפוז מתנכל לחיי ולכן נעלמתי, מקווה שהוא יחזור לאהוב אותי בקרוב

בכל מקרה, דיי מה זה היה??

המסוק ברוח?! והאלונקה??
-מרידית': "האם זה בטוח להיות פה בכזו רוח?"
-לא! לא! זה לא בטוח! שונדה-את לא זוכרת שרומנו(איאר) איבד יד ככה ואז גם מת ככה? מה נסגר??

החצי אחות? איכ להקיא

OKDeSign

New member
חחחחחח רומנו

אבל כן, סצינה סופר מיותרת. תכלס, עדיף את זה מאשר לפתוח את העונה בתאונת שרשרת של מסוק ספינה וכריש כדי שיהיה מגניב (!!!11)

CrazyB

New member
בשבוע איחור, אבל- היי! עונה 11!

תמיד אהבתי את "הפלאשבקים" של מר', אבל זה היה עשוי בצורה גרועה במיוחד לעומת שאר העונות...
על אלכס ומר'. הוא לעולם לא יהיה תחליף לטוויסטד סיסטר, אבל אני אוהבת את הקרבה המיוחדת ביניהם (ואת העובדה שאף פעם לא ניסו to hooked them up)
גריבינג אואן זה עצוב...במיוחד כשהוא ביקש שיזמנו את כריסטינה.
אני אוהבת שאמיליה הייתה בפגישת ה AA (למרות שלפי זכרוני היא צריכה NA, לא? כנראה סיאטל לא מפותחת כמו לוס אנג'לס...)
הStupid Long Lost Sister) SLLS) החדשה (AKA מגי) =
. אני מאד מקווה שהיא ומר' לא יתקרבו. טוב לי שהן ככה..
בכלל- אני חושבת שהדמות הזאת לגמרי מיצתה את עצמה.
נראה לי שהטוויסט האמיתי של תחילת העונה היה יכול להיות אם היו מוצאים את לקסי במקום המטייל הזה שהגיע עם החילוץ. זה היה יכול להיות נהדר!
אריזונה התייחסה לתאונת הדרכים כתאונה מוזרה. אני דיי בטוחה שעדיין לא דילגתי/ נרדמתי/ סידרתי את הבית תוכ הצפייה בעונה 7 (זה התחיל בסוף 8/ עונה 9) והיא זאת שהתנגשה ברכב כי היא לא הסתכלה על הכביש. זה לא מוזר. כשמטוס נופל מהשמיים בלי שום הסבר הגיוני- זה מוזר!
[מישהו מוכן להסביר לי איך אריזונה לא מתה ומארק כן?]

ביילי

אפשר שג'ינה דיוויס תהיה חלק קבוע, בבקשה? (יותר טוב- אפשר את אדיסון בחזרה, בבקשה?)
סצנות פתיחה מאוד מאכזבות לקאלזונה. אני רוצה לפחות 3 פרקי טיפול זוגי ועכשיו.

MoRoSH11

New member
קצת בדיילי

לא קראתי אף תגובה עדיין, אז אין לי מושג מה חשבתם על הפרק...
בגדול, אני חושבת שהיה אחלה פרק פתיחת עונה. אמנם בלי שום דבר גרנדיוזי (ותודה על כך) או יוצא דופן במיוחד, אבל ככה זה הכי טוב.
המקרים הרפואים היו טובים (ולא גרמו לי להרמת גבות/גלגול עיניים).
הרופאה החדשה/האחות של מרדית כבר מעצבנת אותי.
אלכס ומרדית
.אני כ"כ אוהבת את החברות שלהם. פתאום הבנתי שהם אשכרה היחידים שנשארו מהשישה בעצם.
בילי, אלכס והמקום בשכחתי איך קוראים לזה- משעמם ומיותר.
אואן
. הסצנה שבו הוא ביקש לקרוא ליאנג
.
&nbsp
&nbsp

למעלה