HangZhou - פברואר 2006

diegok

New member
איזה ממלכה ואיזה נעליים

כל פעם שאני אוכל שם אני מרגיש מועמד לחטיפה ולעניין אז אMור מי לוקחת שנזן או HZ ותהיה אובייקטיבי ולא הקירבה לHK לא נחשבת

אMור

New member
מצטער לאכזב אותך,

אבל למרות יתרונות הנוף, אוויר, אנשים נחמדים וכד', לא הייתי מוותר על שנז'ן. אחרי 3 ימים מיצינו את HZ. מרכז העיר קטנטן ואחרי פעמיים ב- Xi Hu, גם אותו ממצים... שנז'ן כבר מעבר לחצי הדרך להיות שנחאי הבאה של סין ותוך שנים מועטות גם תעקוף אותה. על זה אין ויכוח... תתארגן על עצמך לכאן לאיזה סופ"ש באחד ממסעות החתמת הדרכון שלך ותיווכח בעצמך... מה שכן, אם פייר - אז עד הסוף: זיהום האוויר כאן הוא קטע קשה לאללה...
(ארובות, כן?) אחד ה"פינוקים" הגדולים שהיו לנו ב- HZ זה האוויר ה(יחסית)נקי... לא רוצה לדמיין איך יהיה לחזור לשנז'ן מגווילין...

diegok

New member
טוב

כנראה שכל אחד והרשמים שלו... יצא לכם ליהיות בכל ההיקף של האגם? כי כל פעם שאני הולך עם הסיני הוא מגלה לי מקומות ופארקים חדשים... לגבי שנזן סבבה פעם הבאה אני אמור ליהיות שם בסביבות 8.3

רונןסין

New member
קהילת זרים ב HZ

איך זה שאתה רואה את שנז'ן עוקפת את שנגחאי? תוכל לפרט? יש איזה אתר אינטרנט לזרים בHZ? או משהו עם אינפורמציה מועילה למי שמחפש להקים עסק באיזור? סוף שאלות. המון תודה מראש.

Omiz

New member
אתר אינטרנט לזרים יש

בכתובת זרים בהאנגז'ואו להקים עסק איזור אני לא יודע....

Omiz

New member
YAHOO בגוגל?

לא הבנתי... בכל מקרה, היום חזרתי לנינגבו, שאנגחאי לא נראית על הפרק בזמן הקרוב...

diegok

New member
למה לא יודע

ספר על הניסיון להקים מסעדה ים תיכונית

Omiz

New member
לא ידעתי

שזה נחשב לי
בכל מקרה, זה בעיקר בתוך הראש שיל ולא התקדם יותר מדי משם. מה אתה אומר על סופש הבא ב-HANGZHOU? לא מחר, עוד שבוע
אם עוד מישהו\י בקטע אתם מוזמנים!

Omiz

New member
רגע היגעתי היום

אין מצב שאני כבר קופץ שוב... בוא נראה מה יהיה המצב שבוע הבא.

למעלה