וואי מתחילות להגמר לי הכותרות
O orlyshka1 New member 20/1/10 #19 *גארי שר לאורלי* "ye, you and me we can ride on a star, if you stay with me girl (im staying, im staying!) we can rule the world..."
*גארי שר לאורלי* "ye, you and me we can ride on a star, if you stay with me girl (im staying, im staying!) we can rule the world..."
R RobbiesOfficialBabe New member 20/1/10 #29 ממש התבגרת../images/Emo70.gif שנבקש מאורלי שתשאיל לך אותו לקצת..? לאב איז אין דה אייר.. אבריוור איי לוק אראונד.....
ממש התבגרת../images/Emo70.gif שנבקש מאורלי שתשאיל לך אותו לקצת..? לאב איז אין דה אייר.. אבריוור איי לוק אראונד.....
מ מורי לנצח New member 20/1/10 #34 לא לא לא זה בסדר אורלי יכולה לשמור אותו לעצמה אני עוד לא ברמה של זמן איכות איתו
O orlyshka1 New member 20/1/10 #38 זה מסתדר מעולה עם העובדה שאורלי לא משאילה את הגברים שלה. במיוחד לא אלו שמושלמים במיוחד. אז הסתדרנו...
זה מסתדר מעולה עם העובדה שאורלי לא משאילה את הגברים שלה. במיוחד לא אלו שמושלמים במיוחד. אז הסתדרנו...
O orlyshka1 New member 20/1/10 #35 אוי אלוהים תמונה קורעת, שאני בטוחה שהווארד של היום היה מעדיף לגנוז....