Happy new Year

rastotman

New member
מוווווווווווווווווווווווווווווווואה

שנה באה שנה הלכה קודם כל אני מבטיחה לארגן את השוק החופשי (בתקווה שזאת הבטחה לחודש החדש יותר מאשר לשנה החדשה), להפוך את המירפסת שלי ליער, להשיג עבודה (שוב, יהייה יותר יעיל אם זאת תהייה הבטחה לחודש ולא לשנה), לחסוך לשיעורי נהיגה ולהוציא רשיון לפני סוף השנה, ותעודת זהות בהיזמנות באמת, להפסיק להבריז ממתמטיקה, להפסיק להבריז בכלל, לראות הרבה פחות טלויזיה גם בלי לנתק אותה, לא לדפוק את החברים שלי (תמיד טוב)- ולעשות בכלליות כמה שיותר גם לפני שאני מבינה מה ולמה אני עושה. (כמו שעמיר אמר לנו פעם). לעצמי אני מאחלת גרעין מגניב, כלב בריא וכמה שיותר בריאות נפשית, אצלי ואצל כל סביבתי הקרובה. ושבשנה הבאה כשאני אקרא את ההודעה הזאת אני אוכל לטפוח לעצמי על איזשהי שכם על זה שבשנה הזאת הייתי כמה שיותר טובה אל הסביבה שלי וגם אל עצמי. לכל החבריה בפורום אני מאחלת שתדעו מה אתם באמת רוצים ותצליחו להשיג את זה השנה, ולעולם שבחוץ אני מאחלת שנה טובה (בלי להיסתבך יותר מדי). נשיקות לכולם
.

Veggie John

New member
שנה טובה טבעונים יקרים שלי

(וגם לך גל, אוכל ביצים שכמוך [no pun intended]) לכבוד 2003 בזאת אני מתחייבת: * לעבור לדירתי החדשה בתום השיפוצים. * לרהט אותה כראוי. * לערוך מסיבה מפוארת לחברי הפורום! ווהוו! * לצמצם את אחוז הקרניבורים הארצישראלי בעזרת טבע מסיבי (כל אחד ושיטותיו הוא). באשר לנשיקה
- מיותר לפרט עם מי התנשקתי, לא?
ניסיתי גם לנשק את הלת´, אבל היא ברחה לה למסיבה פצצתית, שם אני בטוחה שכולם זכו לטעום ממנה. אפלייה!

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo41.gif הייתי בסילבסטר עם בחורה ! ../images/Emo41.gif

אבל לא עשינו כלום
היא סתם ידידה קרובה שלי, פשוט ידעתי שהכותרת תמשוך את חברי הפורום המודעים לתכונתי המיוחדת (שג´ון פשוט can´t get enough from). בקיצור, הייתי בים בהרצליה (ההורים מרשים לי לנסוע!), שתיתי קפה חם וטוב וקשקשתי על פוליטיקה. ולא, לא היה לי את מי לנשק בחצות (חוץ ממנה, ומה לעשות - אני מעדיף שטוחות גבריות עם בולבול).

Gal-Mo0D

New member
LOOLLLLL ../images/Emo6.gif

רק עכשיו הבנתי את הקטע של האוכל ביצים

Veggie John

New member
הצתה של פלורסנט

אבל לא נורא, מאחר ואתה כזה יפה עיניים מותר לך. ואם היית מתנשק עם בחורה היית שובר את ליבי!

haleth

New member
נראה לך?

איזה "זכו" ואיזה "טעמו" - רק הוצאתי לכולם את העיניים (והעיניים יצאו, תאמיני לי). ואת בכלל לא ניסית! - אומנם זה בניגוד לנטיותי, אבל במקרה שלך אולי הייתי עושה exception.

Veggie John

New member
מה את אומרת ../images/Emo123.gif

בסדר גמור, אני אהיה מלאני ואת לינדזי.

דורון ק

New member
אורי-אתה מאכזב...../images/Emo4.gif../images/Emo8.gif

איפה ה-ווווו-הוווו
ומי זאת מלאני? ומי זאת לינדזי? ומה הן עושות ביחד? ולמה אני לא מכיר אותן,אם כך?

למעלה