HeadioRed במחווה ל-Radiohead

Adidason326655

New member
HeadioRed במחווה ל-Radiohead

חברי פורום יקרים. אני שמח לבשר על הבכורה שלנו למחווה ל-Radiohead. מוצ"ש 10.7.10 בשעה 22:00 במועדון ה-Sublime בת"א. מחיר כרטיס - 30 ש"ח לחברי ה-VIP של המועדון - 10 ש"ח 18+ מקווים לחגוג עם כולכם את המוסיקה האדירה הזאת בערב אדיר. מוזמנים בינתיים להתרשם מהקלטת חזרה שעשינו ב-MySpace ולחבור אליינו ב-FaceBook בקרוב פרטים נוספים! שווה לעקוב.

The Walrus

New member
אבל למה 18+??

זה יוצא בדיוק 19 ימים לפני יומולדת ה18 שלי
. עד כמה זה קריטי? ובקשר להקלטות במייספייס, קשה להתרשם מהם האמת, לטובה או לרעה. אלו שירים לא מאוד קשים לביצוע מבחינת להקה, בחירות קלות מה שנקרא, ובלתי אפשרי להסיק מהם מה יקרה כשתנסו לבצע את השירים היותר... רדיוהדיים, של רדיוהד. גם מהזמר קשה להתרשם, נראה שהגבוהים פחות טבעיים ועוצמתיים אצלו מאצל ת'ום אבל גם הוא נהנה מבחירת השירים הקלה... שוב, אי אפשר לדעת מה יקרה כשהוא ינסה לשיר את how to disappear או את the tourist.

קוֹבּ

New member
מה קשה לבצע ווקאלית בHOW TO DISAPPEAR?

ולמה אתה כל הזמן מתלונן ולא יודע לפחות לשתוק אם אתה לא מצליח לפרגן? אני שואל ברצינות, לא בקטע רע.

קוֹבּ

New member
מה קשה לבצע ווקאלית בHOW TO DISAPPEAR?

ולמה אתה כל הזמן מתלונן ולא יודע לפחות לשתוק אם אתה לא מצליח לפרגן? אני שואל ברצינות, לא בקטע רע.

The Walrus

New member
דבר ראשון, זה שיר קשה ווקאלית

לאו דווקא בגלל הקטע הטכני אלא פשוט כי הוא שיר מאוד מרגש ומאוד אישי ובהרבה מקרים זה לא עובד שמישהו אחר שר אותו. יש שירים שמאוד אופייניים לזמר ספציפי, וhow to disappear הוא כזה של ת'ום, לדעתי. בקשר לנקודה השנייה, זה לא עניין של חוסר פרגון או לא, זה פשוט דעה. דיברתי פה ושם עם עדי ואני בכנות מאוד מאוד מקווה שיצליח להם עם המחווה, מגיע להם ואני חושב שיהיה נהדר אם תהיה פה מחווה טובה לרדיוהד. כל מה שאמרתי שעל פי השירים האלו אני עדיין לא יכול לדעת אם המופע יהיה טוב או לא, זה הכל. אחרי המופע אגיד את דעתי המלאה, ואני מאמין שהיא תהיה חיובית...

קוֹבּ

New member
סבבה.

לקרוא לבחירות שירים קלות או להגיד שלמרות שהשירים יחסית פשוטים ווקאלית הזמר עדיין לא נשמע בהם זורם וטבעי זו אכן דעה. כל הכבוד על הכנות. לגבי השיר קשה ווקאלית או לא, היצירה אמנם חד פעמית בעוצמתה והרגש שהיא מביעה, אבל אפשר לבצע אותה נהדר גם בלי להיות תום. השיר לא קשה ווקאלית, הוא פשוט מלא ברגש ושם טמון הקושי. אם אתה כבר ביקורתי להחליא אז תדייק.

Adidason326655

New member
אנחנו עובדים על פתרון יצירתי.

יש לנו חברת להקה שלא תהיה בת 18 אפילו ככה שזה עלול להיות מגוכח אז אנחנו עובדים על משהו, אבל בנתיים This Is What You Get

למעלה