תודה אחי
N nothingwoman New member 25/6/10 #22 יש מצב שהסולן שלכם היה סולן של להקה שעשתה קאברים לרדיוהד לפני איזה 12 שנה? (כשרק יצא KIDA) אולי עם איזה באסיסט שקראו לו "שוקו"? (שדפק ביצוע מטורף ל- WOLF AT THE DOOR) מוכר למשהו? בהצלחה ! (ואתם מבצעים בהופעה את GLASS HOUSE, נכון?)
יש מצב שהסולן שלכם היה סולן של להקה שעשתה קאברים לרדיוהד לפני איזה 12 שנה? (כשרק יצא KIDA) אולי עם איזה באסיסט שקראו לו "שוקו"? (שדפק ביצוע מטורף ל- WOLF AT THE DOOR) מוכר למשהו? בהצלחה ! (ואתם מבצעים בהופעה את GLASS HOUSE, נכון?)
A Adidason326655 New member 25/6/10 #23 מה ננעלתם על גלאסהאוס? זה לא הוא, לפני 12 שנה הוא חי בל"א כמדומני. אני מאמין שנבצע נתח גדול מהשירים על גבי ההופעות, אבל חבר'ה לאט לאט.
מה ננעלתם על גלאסהאוס? זה לא הוא, לפני 12 שנה הוא חי בל"א כמדומני. אני מאמין שנבצע נתח גדול מהשירים על גבי ההופעות, אבל חבר'ה לאט לאט.
T The Walrus New member 25/6/10 #24 כי זה שיר מדהים ../images/Emo13.gif אחד השירים הכי גדולים של רדיוהד אי פעם, אתה מתפלא שאנשים ננעלו עליו? אגב לצערי הוא דורש רביעיית נשפנים לביצוע מלא... אז אולי זה יהיה קצת בעייתי.
כי זה שיר מדהים ../images/Emo13.gif אחד השירים הכי גדולים של רדיוהד אי פעם, אתה מתפלא שאנשים ננעלו עליו? אגב לצערי הוא דורש רביעיית נשפנים לביצוע מלא... אז אולי זה יהיה קצת בעייתי.
T throught the way New member 25/6/10 #25 ככה זה בפורום רדיוהד, אנחנו חופרים ולוחצים../images/Emo3.gif
N nothingwoman New member 28/6/10 #26 אתם נורמלים? זה היה בצחוק! בגלל שהוא לא סובל את השיר הזה - כאמור לעיל (לא התווכחנו מספיק על זה?), ובעיקר בגלל שזה שיר שבחיים, אבל בחיים, לא הייתי רוצה לשמוע קאבר שלו!
אתם נורמלים? זה היה בצחוק! בגלל שהוא לא סובל את השיר הזה - כאמור לעיל (לא התווכחנו מספיק על זה?), ובעיקר בגלל שזה שיר שבחיים, אבל בחיים, לא הייתי רוצה לשמוע קאבר שלו!
M MilkShack New member 30/6/10 #28 יאללה אני מגיע, מי שצריך טרמפ מאזור המרכז שידבר איתי. יבנה-רחובות-נס ציונה-ראשלצ כזה...
M MilkShack New member 2/7/10 #30 יאללה קול אני בא עם חברה שלי יש לנו מקום אחד, אני אהיה בקשר אם בטוח תבואי, ואם אני בטוח אלך ...