Hellaw, my name is...

miss mcmillan

New member
Hellaw, my name is...

נמ. היה פה כבר פעם שרשור "מי אני ומה שמי"? נו, שאנשים אומרים כמה מילים על הניק שלהם לטובת ציבור הבורים? אז אולי שיהיה?

0Pandemonium0

New member
נאה דורש נאה מקיים.

למה לא הסברת את שלך? איי, איי, אל תרביצי לי (חזק)! >< טוב, אז אני אסביר ראשון: את Pandemonium שמעתי בסדרה בה זה היה שמה של אם כל השדים והמלכה שלהם. השם מצא-חן בעיניי, אז המשכתי לחקור וגיליתי שבגן-העדן האבוד של מילטון זה השם של היכל השדים, איפה שיושבים השטן ושריו. זו כנראה מילה שהוא המציא, והיא מגיעה מלטינית daemonium (שד) ומיוונית pan (כל). גם daemonium מקורו במילה היוונית daimonius (שד). אז הפירוש המילולי הוא בעצם "כל השדים", והוא בדרך-כלל מפורש כ"מקום כל השדים". והמילה הלכה והתפתחה עד שהיום היא נהגית pandemonium, שזה באנגלית "כאוס, מהומה, אנדלמוסיה". בונוס: לפני הניק הזה הייתי כאן בניק 5 0 6, אם אתם זוכרים. הוא בעצם אמור להיות 506, אבל בגלל הרווחים תפוז הפך את הסדר וזה נהיה 605. בכל-אופן, אם תסתכלו במטריקס הראשון, ממש בהתחלה, כשטריניטי מדברת עם סייפר, זה המספר שמופיע: 506. ראיתי את הסרט כשחשבתי על ניק, ואז בחרתי בזה.

0Pandemonium0

New member
הייתה לי הרגשה שזה יקרה...

ההודעה הייתה: "נכון. טוב לדעת שכבר יש לנו קוראים
אמנם תרמתי רק שתי כתבות, אבל יחסית למעט שיש שם, זה די הרבה."

MetalSinagouge

New member
האתר קם כבר מלפני כמה חודשים, נכון?

דמונולוגיה יהודית ונוצרית
אגב, עם במעשים מתועבים עסקינן, קראת את פאראדייז לוסט אני מבין? אתה חושב שצריך לדעת לקרוא "בין השורות" כדי להבין אותו?

0Pandemonium0

New member
*ניסיתי* לקרוא את פרדייס לוסט../images/Emo3.gif

בחיי שניסיתי, ואני עוד אקרא. בינתיים הוא קצת "כבד" מדי בשבילי, לצערי. אבל אם שאלת, אז לא. לא צריך לדעת לקרוא "בין השורות", כי אין שם מה לקרוא "בין השורות". מילטון היה אדם דתי שבאמת האמין במה שכתב. אם אתה מחפש ספרים על המיתולוגיה הנוצרית שאפשר לקרוא בהם "בין השורות", נסה את הקומדיה האלוהית של דנטה. לא קראתי אותה, אבל שמעתי עליה ואני יודע פחות או יותר על מה היא, מה גם שעד כמה שאני יודע דנטה לא היה כזה אדוק ולא ראה את עצמו כנביא כמו מילטון.

MetalSinagouge

New member
חלילה! אני שונא לקרוא בין השורות.

ותודה לשיעורי ספרות על כך. כשמדובר במיתולוגיה, יש לי רמת אינטליגנציה שהיא קצת פחות איכותית מזו של האנשים שחיברו את המיתולוגיה, בלי להבין למה הם חיברו אותה כך או אחרת.

miss mcmillan

New member
ואני אומרת

ממש חסר טעם בהשוואה לשלך. מיס מקמילן היא טרישיה מקמילן, או טריליאן, מספרי מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. הדמות שלה לא מרתקת (על כל פנים לא עד הספר האחרון, שם מספרים עליה טיפה יותר), אבל היא התחברה להרגשה שרדפה אותי הרבה בזמנו של גורל שאי אפשר לברוח ממנו, וכמובן לתאווה מטורפת to hitchhike the galaxy. השארתי את זה מיס כי אז לא אהבתי את טרישיה. עכשיו אני כבר טריש
השם נבחר בסקר פה בפורום, לאחר קרב צמוד עם הכינוי "כוסית בת 20 המקורית", ובסופו של דבר היה פשוט בריחה מהכינוי הבלתי נסבל הקודם שלי. "אוראינסוף" <גאד זה נורא> זה מושג קבלי למה שהיה לפני הבריאה, כלומר לאלוהים, ומה שמבטיחים לך אמנון יצחקים בשקל אם לא תסתכל על מחשופים ולא תדבר לשון הרע. אחרי שתמות כמובן.

miss mcmillan

New member
דרך אגב, לא מצאתי

רק את זה, וזה לא הדבר. גם אם היה, סביר שזה ישן מאוד. לא נראה לי שהוספו הודעות לטאגליינס בשלש השנים האחרונות.

miss mcmillan

New member
אופה

הנאצית מרחיבה את תחום השפעתה לשפה הצרפתית. ימים קודרים לפנינו...

למעלה