Hello:)

SuperPupik

New member
Hello:)../images/Emo140.gif

שלוםלום:) אני ליהי, ביטלמאנית כמובן (הביטל האהוב הוא ג'ורג') ו...בנאדם שמייח:) חחח.. אני גם בפורום ביטלס בהייד פארק...ו..אממ..זהו
(יש פה סמיילים ממש חמודים!!)

שלום לך!

תהני מהפורום הכי טוב ברשת... ולכולם: לא הייתי פה כמה ימים מסיבות כלשהן, והקטע המזעזע (הבדיקת עיניים...) זה לא אני שמתי, זה חבר שלי ששם את זה על שמי. (והספקתי עוד להתנצל ולהזהיר כמה דקות אחרי שהוא שם את זה...) בכל אופן אם משהו נפגע, אני מבקש את סליחתו על חוסר האחריות שלי. שלכם, אליאור.

i love lucy

New member
ברוכה הבאה! ולמאור ואליאור:

1) מאורקה באמת לא היית פה כמה זמן... טוב שחזרת! 2) אליאור הפחדתי חברה שלי בבדיקה הזאת והיה ממש מצחיק! וחוץ מזה: יום טוב כולם!

SuperPupik

New member
ת'אמת...

עברתי לידו אתמול, ונזכרתי במפגש...*מתגעגעת*
וזהו...איזה חמודות אנחנו!!:)

אלרוס

New member
ברוכה הבאה

וטפסי הקבלה הנוכחיים: אני ___________ מתחייב/ת בזאת לא להציף את הפורום, להיכנס לצ'ט בתשע כשאני יכול/ה, לבחור בקונספירציות של אלרוס אם תהיה תחרות נוספת, להודות שתשובות האוף של אלרוס הן הטובות ביותר. בנוסף עעליך לנסות לגלות את הפרטים הבאים: א. מיהם המרואיינים ב. פרטיו המאיתיים של חבר הפורום לשעבר (או שלא?) מ ק ר ט ני הידוע בכינוייו מקה, סיר פול ופולקע. ג. לנסות לגלות אם הביטלס באמת היו קומוניסטים. בנוסף את מתחייבת שאת מתאימה לתנאים הבאים: א. שונאת את יוקו אונו (מאור הצטרף לפני שהומצא כלל זה ולכן הוא התקבל) ב. אוהבת את הביטלס. ג. תומכת בעצומה נגד קיפוחו של רינגו סטאר הידוע בכיוניו ריצ'רד סטארקי. ד. אוהבת אוכל... בנוסף את מתחייבת לבוא להפגנת הפורום ב1 במאי לפי קונספירצית האמת "הביטלס והקומוניזם". על החתום ______________ אושר ע"י אלרוס, מנהל ועד קבלה

מאור 87

New member
../images/Emo3.gif.. ואפרופו יוקו..

ראיתם אותה בטקס הגראמי שהיה ביום ראשון

למעלה