Hello:)

SuperPupik

New member
חח אלרוס../images/Emo6.gif

את המרואיינים אני לא ממש מכירה...(הסבר קצר?) מקרטני, נשמע כמו המקרטני שהיה אצלנו בהייד פארק...אני משערת שהוא אותו אדם, הוא כמעט בא למפגש פורום שלנו...חבל שלא...:(( הביטלס קומוניסטים?
לא הייתי חושבת על זה...אולי ג'ון קצת..חח..:) אממ...אני מקווה שאני אתקבל בכל מקרה..אבל אני לא שונאת את יוקו...:/ מצטערת... אני בהחלט אוהבת את הביטלס!!!! את העצומה אני מכירה ותומכת בה כבר ממזמן..:) אני מתה על אוכל!!!!! אחת מאהבות חיי.. ליהי

אלרוס

New member
כן, זה אותו מקה

האמת, אני פיספסתי אותו בחצי שעה בהופעה שהתבטלה בבלוזט. הביטלס והקומוניזם זו הקונספירציה המנצחת בתחרות הקונספירציות שנכתבה ע"י מקה. לא שונאת את יוקו? זה מקשה על ההחלטה, אבל את לא ממש אוהבת אותה? נכון? נראה לי שנקבל אותך (אבל על תנאי, בגלל יוקו)

i love lucy

New member
חחח

אלרוס אתה עושה את זה לכל חדש..! זה מצחיק בטרוף!
אבל גם למקה היו תשובות אוף מצחיקות... אוווו אני כל כך מתגעגעת אליו!!!
ומאור יוקו באמת הייתה מתוקה בטקס... *מודה*

nowhere woman

New member
אולי קנאית אבל צודקת...../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

ואני ראיתי קטעים מהגראמי ומה שקשור לביטלס היה: יוקו דיברה על ג'ון, אוליביה- לא ראיתי אותה מדברת אבל ראיתי אותה. דייב מת'יוס ועוד כמה אמנים ביצעו שיר(ים?) של הביטלס.. והכי חשוב: פולי מקרטני דיבר(מעט) ושר את יסטרדאיי... זהו(ממה שאני ראיתי).

אלרוס

New member
פיספסתי

בינתיים אתה מהגר בלתי חוקי... עד שתעשה קופי פייסט לטופס ותמלא בו את הפרטים שלך...

אלרוס

New member
לוסי!!!!!!!!

מכיוון שמקה פרש (או נרצח, או נחטף, תחליטי...), את מחפשת משרת חדש למזימותייך הזדוניות?

למעלה