help help help

Maladict

New member
help help help

עם תחילת הלימודים התבסרתי שאני צריך ללמוד פסיכולוגיה אירגונית (אין לי מושג למה) ובמקום מבחן אני צריך לעשות עבודה על אירגון מסוים אפילו אם הוא דמיוני. לכן בקול תרועה רמה(תרועת המוות?) החלטתי לעשות על האירגון החשוב מכולם *תופים בבקשה* "אנק מורפורק" ולכן אני צריך כל פיסת מידע שתוכלו להשיג לי, על הגילדות, ויטנארי "אצילים אחרים, ויימס ושאר הנפשות הפועלות (גם על גילדת הקבצנים) בתודה מראש

Lord bigfoot

New member
בקשה צנועה ביקשת ../images/Emo122.gif

כמות הידע פה היא אדירה, תהיה חייב להיות קצת יותר ספציפי.

sapirit14

New member
../images/Emo150.gif

"אחת מן התרומות הגדולות ביותר שתרם לתפעול האמין של אנק מורפורק, התבצע בשלב מוקדם של שלטונו: הכנסתה של אגודת הגנבים העתיקה למסגרת החוק. פשיעה היתה קיימת תמיד, היתה טענתו, ולכן אם ממילא תהיה לנו פשיעה, לפחות שזו תהיה פשיעה מאורגנת. כך עודדו את הארגון לצאת ממחבואו ולבנות בית אגודה גדול, לתפוס את מקומו במשתאות האזרחים, ולהקים מכון להכשרה משלהם, עם קורסים על בסיס יומי ותעודות של העיר ושל האגודה וכל זה. בתמורה לכך שיקטינו את המשמר, אגודת הגנבים הסכימה לשמור על רמת פשיעה שנתית מוגדרת מראש. העובדה העצובה היתה, שהגנבים הצליחו הרבה יותר בפיקוח על הפשיעה מאשר המשמר. הרי המשמר היה צריך לעבוד קשה כפליים כדי לקצץ ולו במעט בפשיעה, וכל מה שהאגודה היתה צריכה לעשות היה לעבוד פחות." זה על וטינארי ואגודת הגנבים. עוזר?

ophler

New member
אחרי שתגמור

את העבודה, אני מניח שיהיו הרבה אנשים (20?) שירצו לקרוא אותה. חוץ מהמרצה ולואיס מי שבידו זמן פנוי וספר (לי יהיה ביום שבת, שוב, את שומרים שומרים) יוכל לכתוב פסקה קצרה בנושא. חוץ מהמוממחים שיכולים לצטט מהראש ולהרצות על הנושא עם מקלדת קשורה מאחורי הגב. בכל מקרה אם מתקרב הדד-ליין ואין לך מספיק חומר, תודא שהמרצה לא מכיר, ופשוט תמציא. אגב, מה היקף העבודה (דפים, משקל, פירוט) בהצלחה אופלר

DviRincewind

New member
מי זה?

די עם החדשים! מעכשיו, כל מי שרוצה להצטרף לפורום, צריך לפנות אלי באופן אישי, להגיע אלי לראיון אופי, ולעבור בוחן מסלול לפני שהוא יכול לכתוב הודעות. ברור?!

ophler

New member
../images/Emo46.gif

אני מוחה. דביר, עם כל הכבוד לצה"ל, (ויש גם כבוד) אתה, לצערנו הרב, לא יכול להיות בשני מקומות בו"ז. אני לא כ"כ חדש, ואם החיפוש המתקדם היה עובד גם הייתי מוכיח זאת באותות ובמופתים. אני מופיע כאן כ ophler או offler. נכון שאני לא מבין את כל הבדיחות (מי זאת לעזאזל מישל22?, והאם יש לה מזגן?). אבל גם אני כמו רבים וטובים אחרים, נכנסתי לפיתה של מלדקיט, גם אני הקרבתי אסלה, וחצי שעה מחיי כדי לענות על ארבעה מבחנים. השקעתי מעט יותר רק כדי לגלות שאני הכי מתאים לגילדת הקבצנים (ובמקום השישי גם לגילדת התופרות). יש עוד אבל זה לא כזה חשוב (רק כדי להפיח מעט הודעות...) מי זה? אופלר.

DviRincewind

New member
מצרי? בחור כלבבי

עברת את המבחן, ברוך הבא לפורום

ophler

New member
אמממממממממממ

אני מוכן לבדוק את העבודה שלהן, אבל בלי להתחייב לכלום. (יש איזה מבחן שבודק איזה אל אתה?) אופלר

Athaclena

New member
טוב: נפשות פועלות, באנגלית

כי אין לי כח להחליף כל פעם בשביל השמות.
Teachers guild Fools guild - headed by Dr. Whiteface Assasins guild - Cruces, then Downey Beggars guild - Queen Molly Alchemists guild Thieves guild - Boggis (I think?) Lawyers - Slant (zombie) Seamstresses - Mrs. Palm Musicians guild guild of envragers I'm sure I've missed some but these are probably the most important Unseen University - Mustrum Ridcully (& others before him) Main priest (for blind io?) - Hughnon Ridcully The Nobleman who come to mind first is Ronald Rust (after Sybil Ramkin). There's also Selachii and numerous others mentioned. Vetinari has a dog he loves (Wuffles), and an aunt.​

ויימס

New member
וואו... טוב.

יש גם גילדת שרברבים, אבל אני לא יודעת עד כמה זה קריטי. לי, למה לא לקחת אחת מהגילדות בתור אירגון במקום את כל אנק? זה היה הרבה יותר פשוט...

Nico Tine

New member
או שאפילו היית בוחר דת כלשהיא

אני הייתי הולך על הין-בודהיזם

sapirit14

New member
גילדת הקבצנים...

התפקיד הכי גרוע שם זה הקבצן הראשי. אנשים פשוט נוטים לסרב כשאתה מבקש מהם 12,000 דולר

Maladict

New member
אפרופו קבצנים....

האם חמשת הקבצנים היותר חשובים הם גילדה בפני עצמם?

למעלה