Help
I need somebody...

moris2369

New member
אפשר בבקשה שמות של קאברים

יפים שעשו לביטלס כמובן שהם לא טובים כמו המקור

moka2

New member
../images/Emo7.gifגולייט

האם מישהו יודע משהו על כך שהשיר נכתב על אמא של ג'ון לנון אשר נדרסה לנגד עיניו ע"י אוטובוס בילדותו? תודה.

r o n i a

New member
אתם יודעים אולי

איך קוראים לשיר שביצעו מייקל ג'קסון ופול מקרטני - ביחד? אני מתארת לעצמי שזה היה בשנות השמונים.

היי,עזרו נא

מזמן לא הייתי פה,מה קורה? מקווה שהכול טוב אוקיי,נתנו לנו שיעורים באנגלית לכתוב חיבור על מנהיגים וחשבתי לכתוב על מנהיגים במוסיקה-הביטלס יקירנו למישהו יש רעיונות איפה אני אמצא חומר על זה? איך הם הנהיגו את עולם המוזיקה,איך הם השפיעו על רבבות של אנשים שהלכו אחריהם? תודה

ג'וליה, לא ג'ולייט

באמת שיר מאד יפה...
Half of what I say is meaningless But I say it just to reach you, Julia Julia, Julia, oceanchild, calls me So I sing a song of love, Julia Julia, seashell eyes, windy smile, calls me So I sing a song of love, Julia Her hair of floating sky is shimmering, glimmering, In the sun Julia, Julia, morning moon, touch me So I sing a song of love, Julia When I cannot sing my heart I can only speak my mind, Julia Julia, sleeping sand, silent cloud, touch me So I sing a song of love, Julia Hum hum hum hum...calls me So I sing a song of love for Julia, Julia, Julia​
אבל הכי הכי קורע אותי השיר מ-Plastic Ono Band -
My mummy's dead, I can't get it through my head, Though it's been so many years, My mummy's dead, It's hard to explain, So much pain, I could never show it, My mummy's dead.​
(גם אמא שלי... אז אני מזדהה...) ואני מנצלת את ההזדמנות שאני כותבת להגיד שלום. אני גוגי ליפשיץ

Another Girl

New member
הממ...

זה באמת אתגר. באתר הזה לא תמצאי את המיקוד על מ שביקשת,אבל אולי זה יעזור לך בהקדמה. אולי האתר כאן יעזור לך גם. לא ממש נגעתי בנקודה,אבל אולי מחר כשאהיה מעט עירנית יותר אצליח לחפש טוב יותר. (ואגב-כשאת משלימה את החיבור,את מביאה לנו אותו לכאן כמאמר
)

גרמה

New member
יש למקרתני קטע עם כושים..:)

את השיר הזה שרו מקרתני וסטיבי וונדר.

Chocoholic

New member
Say Say Say

זה שם השיר. זה הסינגל הראשון שיצא לאחר האלבום "Pipes Of Peace" ב 83'. מה פשר הזיווג הזה, אתם שואלים? בשביל זה צריך ללכת לתחילת השנה ולערב אמן שאני לא ממש רוצה להזכיר את שמו, אך אין ברירה... מייקל ג'קסון (הרבה לפני שהפך לבדיחה של עצמו) הוציא אלבום ב 83' ופול לקח את אחד השירים ועשה לו קאבר. אל תשאלו אותי למה... בכל מקרה, מייקל התלהב, צעק "וואו" בקול גבוה והתחבר עם פול. פול כנראה חיבב את הבחור והזמין אותו להקלטת אלבום,ליתר דיוק, שני שירים באלבום: 1) Say Say Say 2) The Man הראשון זינק לראש המצעד בארה"ב והשני פחות זכור ונשאר בצד ביחד עם שאר האלבום שהיה נחות לעומת קודמו.

2דרי

New member
היו שני שירים

היו שני שירים: SAY SAY SAY THE GIRL IS MINE (שהיה המוצלח יותר מבין השניים) מקארטני, אגב, כתב למייקל ג'קסון את השיר GIRLFRIEND אותו הוא ביצע בעצמו באלבום LONDON TOWN.

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

רק בקשה...בגלל עניין זכויות היוצרים אסור לשים את מילות השירים ישירות בפורום,אלא להביא לינק לדף שבו הן נמצאות.הפעם לא אמחוק

אופס, סליחה ../images/Emo5.gif

ממש לא עלה בדעתי! אני ממש מתנצלת! (בהמון פורומים יש שירשורי שירים, לכן לא חשבתי בכלל... מתנצלת מאד!)

Another Girl

New member
../images/Emo140.gif

ספרי קצת על עצמך, ואיזה אלבום את הכי אוהבת,איזה שיר,איזה ביטל...

מה באמת?

אז אני מיכל, ואני גרה בניו-זילנד. גדלתי עם הביטלס. כל היום אמא שלי היתה שומעת את Sgt. Pepper's ואת Abbey Road. אח"כ, כשהייתי בתיכון (מזמן מזמן זה היה), קניתי את כל שאר התקליטים. אז היו תקליטים. ולא היה אינטרנט, והיה רק את קוטנר, ואת "מסע הקסם המסתורי". כל יום שישי בצהרים. אלבום שאני הכי אוהבת? המממ... קשה... לא חושבת שאני יכולה לענות. אבל לאחרונה מקשיבה לא מעט ל-Revolver (אם כי, יש להודות, כל הדיסקים עדיין בארגזים מהמעבר הנה, ומדי פעם אני יורדת למחסן, ונוברת עד שאני מוצאת משהו שבא לי לשמוע. ככה שלמעשה, המבחר לא גדול... עוד לא מצאתי את האלבום הלבן בכלל...) גם לגבי שיר אהוב אני לא יכולה לענות. איך בכלל אפשר לבחור?! וביטל, ג'ון. כמה בכיתי. זה היה בחופש חנוכה של כיתה י'. וישנתי, ואמא שלי העירה אותי, ואמרה לי שג'ון מת. לא נתפס בכלל... (ו-16 שנים אח"כ, ב-8.12.96, נולד יותם, הבן הקטן שלי). ואני פורשת לישון, כי בנ"ז אחרי חצות. לילה טוב (מהאלבום הלבן (זה במקום לשים את המילים
))

Another Girl

New member
לילה טוב ../images/Emo13.gif

פעם ראשונה שאני שומעת ממקור ראשון סיפור של "איפה הייתי כשג'ון לנון נרצח"...(חוץ מההורים וכאלה) וזה נשמע חוויה קשה. מקווה שתמשיכי לשתף אותנו בחוויות ושתהני מהפורום.

למעלה