Help
I need somebody...

המממ...

אני נולדתי בשנת 80', שזו גם השנה בה ג'ון נרצח. *סביר להניח שנשמתו התגלגלה לתוכי.*

גרמה

New member
המממ..המממ...

ספרי לנו סינתיה... איך הרגשת אז? באותו רגע? אני מת לשמוע ממקור ראשון :)

ראה-

קשה להסביר תחושה כזו במילים. הרגשתי שרוח אדירה שורה עלי. וכמובן, שלפתע חשתי מטען של גאונות ננטע בתוכי. כאקט סופי צרחתי על עצמי: "ג'ון לנון תעשה לי ילדים"! והמשכתי בחיי.

StarDustGirl

New member
come together\ aerosmith

ואני חייבת להגיד (למרות שיסקלו אותי) שהקאבר שלהם בהחלט טוב כמו המקור.. גם יש לנירוונה קאבר לtwist n shout ו...אני חושבת שלaoasis יש לhelp... המממ..לpish יש "while my guitar gently weeps" זה כל מה שאני יודעת

קאבר לwhile my guitar jently weeps

של להקת ג'ף הילי ואפילו ג'ורג' בכבודו ובעצמו מנגן אקוסטית ברקע שם!

The Mad Hatter

New member
אלה שאני יודעת עליהם-

the mamas and the papas-I call your name- יותר טוב מהמקור, לדעתי. P: deep purple-help וגם we can work it out, אם אני לא טועה. crosby, stills, nash & young-blackbird יש גם את כל הפסקול של הסרט "קוראים לי סאם" )I am sam, אני חושבת) שאני לא בדיוק זוכרת איך הוא נשמע. יש דיסק שראיתי לפני כמה ימים בחנות הדיסקים (שהיום גיליתי שסגרו אותה :( ) עם גרסאות ג'אז לשירי הביטלס. יש קאבר של ארת'ה פרנקלין, אם אני לא טועה לאלנור ריגבי ושל הרולינד סטונס לyer blues (משמיעים לי את שניהם כל הזמן ברדיו של יאהו..) וגם לפראנק זאפה יש כמה גרסאות כיסוי, אבל אני לא זוכרת בדיוק מה הן היו... ו...זה מה שעלה לי לראש כרגע..

גרמה

New member
we can work it out

יש גירסא מעניינת של סטיבי וונדר fאנקית..:)

מאור 87

New member
2 הקאברים הכי טובים ששמעתי בחיי..

הם: 1. Marianne Faithful - I'm A Loser 2. Shirley Bessay - Something

Another Girl

New member
כמובן שיש את הקאבר הנצחי

של ג'ו קוקר ל-With a little help from my friends, שיש הטוענים שהוא עולה על המקור. לטעמי הוא פשוט לוקח את השיר למקום אחר.

ג'ו ג'קסון?

עושה קאברים בהופעות חיות, ובאלבום Summer In The City יש את Eleanor Rigby.
Ah, look at all the lonely people...​

אתה צודק

בכך שהם לעולם לא ישתווו למקור. מבחינתי הביצוע של שון לנון ל"ג'וליה", הוא היפה ביותר.

Mr Peiser

New member
הקאבר של אירוסמית'..

ל Come together ענק! למרות שאפשר לחשוב מה כבר יש כל כך לחדש בשיר כזה..אבל בכל זאת קאבר מגניב.

למעלה