help

• פותח הנושא HARBE
  • פורסם בתאריך

HARBE

New member
help

הבעייה : נשואים שנתיים. באמצע גילאי ה 30. היו לי טובים יותר במיטה לפניו. + לא מסכים לתדירות של פעם ביום או יומיים אלא פעם בשבוע. בניגוד ליצר הטבעי שלי שדורש יותר. מה שגורם לי לחשוב על סקס ללא הפסק בעבודה, בפגישות חשובות וכ'. ולחשוב על סקס כל היום בעצם. שאלה : ל א לעניין ? ? ? מה דעתכם יקיריי ? ? ? מה עושים ? ? ? איך מתמודדים ? הלנצח נחייה על הויברטור ? ? ?

magenta73

New member
למה הוא רוצה רק

פעם בשבוע? הוא תמיד היה ככה? או שזה חדש?

טוב לא אציע לך את הפתרון שלי

כי תיכף ישאלו בתמימות - אז בשביל מה נשואים. אבל הגעתי אתו להסכמה מלאה של חירות מינית, כי הוא , מה ל'שות, לא מתעניין ממש בסקס, זכותו, ולדעתי וגם לדעתו, אין לו זכות להגביל את הצרכים המיניים שלי.

Vdrums

New member
כנראה שגם לך אין תשובה או שאת ממש מתביישת

בסיבה.

magenta73

New member
תומר-

אני לא מאמינה גדולה בבגידות. האחרונה, אפילו, אבל אם הבחורה אומרת שזה משהו שהיא בעלה דיברו עליו ומסכימים איתו - אני לא מבינה בדיוק איפה הבעיה שלך. ואם הוא א-מיני ועדיין רוצ משפחה וילדים, ומודע לכך שהאישה שאיתו, שאותה הוא אוהב, צריכה משהו שהוא לא יכול לספק לה ולכן יש בחירה מוסכמת בין שניהם למעשים שלה?... יש בגידה ויש זוגיות פתוחה וזה שני דברים שונים לגמרי, ובכל מקרה - אסור לשפוט אדם לפני שאתה שומע את כל הסיפור.

Vdrums

New member
אין קשר, את תמשיכי לחשוב שאני שמרן ואני אמשיך

לחשוב שזה כל כך מבייש או טיפשי שאת לא מוכנה לספר.

סליחה על הפלישה..

אני לא מכירה אתכם (ולא קראתי דבר כאן עד עכשיו, כזכור לי), לכן נחמד להכיר אני רק רוצה לשאול- מדוע אתה מחליט שרצון לשמור על משהו כפרטי הוא מבוכה לספר, בושה או טיפשות? כדבריך. זה בערך כמו שמישהו באתר הכרויות לא מפרסם תמונה- ומחליטים שהוא מתבייש. או לא יפה (שזה סובייקטיבי, כן?) או שמארינה (בפרק האחד שצפיתי בו) החליטה, נדמה לי, שהיא לא נכנסת לפרטי שירותה הצבאי, והחליטו שהיא כזו וכזו וכזו. או מישהו שלא מדבר על המיניות שלו (ארון או לא ארון)- פשוט כי זה לא ענינו של העולם ואחותו מה מישהו עושה עם מי.. מפורסם או לא. באינטרנט או לא. בלי שום קשר לבושה או מבוכה או טיפשות. מדוע יש לך צורך שמישהו ייחשף מולך במה שנכון ומתאים ל-ך שייחשפו מולך? יש דבר שנקרא פרטיות. ענווה. שלי. פרטי. אישי. אספר אם וכאשר אמצא לנכון לשתף דווקא אותך, דווקא בזה, דווקא כאן ודווקא כרגע. זה לא אתה, אתה מבין? זו אני.. לא כי יש לי בעיה, אלא כי זה מה שנכון ומרגיש לי. העולם לא מסתובב הרי סביבך, או סביב הבעיות שלי. אלא לעתים אנשים באמת עושים מה שמרגיש להם. וזה נפלא. זה שמישהו אחד בעל ערכים מסוימים (לא נטול או לקוי) לא עושה את האחר תלוי בהם.. אתה מבין? וזה נכון גם אם האדון מעליך מבלה את חייו בלספר לכל העולם מה כמה ולמה הוא עושה כל הזמן במיטה ומחוצה לה. דווקא כרגע- לא מתאים לו ולא לך. נו, אז? למה לך יש את הצורך, אבל? למה לך זה מציק כל כך..

Vdrums

New member
זהממש לא קשור למיטה. זה אינטרנט, אף אחד

לא מכיר אף אחד ואין פרטים מזהים. להעלות נושא ואח"כ ולהתעלם נראה לי מטופש. אם היית יודעת מה הסיפור אולי היית חושבת אחרת. ומי זו מרינה לעזאזל.

אין קשר, לא רלוונטי פשוט

אינטרנט או לא אינטרנט- אתה נשאר אתה. האדם תמיד נשאר אדם, אלא אם כן היותך אדם והערכים שלך הם תלויי סיטואציה ומקום. הנט והיותך בנט הוא פשוט ביוטי, פן מסוים של איך שאתה כאדם. זה הכל. אתה לא שונה בנט ממה שאתה בנישואין או בעבודה או עם אמא שלך. זה רק תירוץ נוח, השלכה. מול עצמך, כמובן. שלך, של כל אדם אחר שלי. אבל אלו שקרים לספר לעצמנו. אתה יכול לומר לי מה שתרצה- אבל אתה אומר את זה לעצמך. כך שחבל לי על הכוחות שלי לקרוא. נראה לך מטופש? אשריך. לי שום דבר לא נראה מטופש. זה שאיש לא מכיר איש- לא נראה לי רלוונטי, וכולם מכירים את כולם, בעקיפין או במישרין. כך או כך. זה רלוונטי שאתה אולי מכיר ואולי לא מכיר מישהו? ואם זה ניק של אמא שלך בעצם? או של הבן שלך? רק בשינוי פרטים? אתה בודק IP של כולם? כי אז זה כבר ניצול לרעה של היותך מנהל, אבל גם זה- ניחא. זה לא עקרוני מה הסיפור- וכבר כתבתי את זה. כתבתי לך כנקודה למחשבה. אבל זו היהירות שלך והענין שלך איך לקבל את זה. סבבה לי שמישהו אחר קיבל זאת אחרת, ובכיף שלו. לא מבינה למה אתה מגדף, אגב. זה שיש "סיפור"- לא קשור לגישה שלך. וזה שיש "סיפור" לא קשור למקרה ספציפי. אבל שוב- זה ענין של ערכים. כל טוב, וחבל שתגיב לעצמך:)

Vdrums

New member
אני לא בודק IP, זה לא מעניין אותי

ולא באתי לשפוט אף אחד, רק רציתי להבין כמה דברים. לא איכפת לי מי נמצא מאחורי הניק ואני לא מתכוון להשליך עליו שום דבר. השאלה שלי היתה פשוטה ביותר בלי חפירות. איפה גידפתי? שכתבתי לעזאזל? או מטופש? חבל שתמשיכי לחפור. יום טוב.

תומר, בהלכה כתוב

על פי שנים יקום דבר, אז נכון שאנחנו נשים שפסולות לעדות, אבל כדאי שבמקום שתיכנס למגננה ותגיב בתוקפנות מיותרת, שאולי תעצור לרגע, תקח אוויר, תנסה להבין מה המחייכת ואני אומרות, ותוריד את הלחץ. זה לא נעים לראות גבר נלחץ כל כך. הוא מזיע הוא מתגרד מייד צריך לשלוח אותו למקלחת ולתת לו למצוץ איזה ציץ כדי להוריד את רמת "הנרווים" לא חראם, מתוק

Vdrums

New member
בינתיים את זו שמפחדת לכתוב פה. לא אני.

אבל תמשיכי להסתובב סביב הזנב שלך, זה משעשע אותך.

שנייה - אני רץ לאינציקלופדייה....

את באמת קוראת את מה שאת כותבת ? ואם אני לא מבין כמו תומר ? מגיע לי עונש ? אם לא שואלים לא לומדים - אז הנה - אני אשאל שוב - ובמידה ותהיי מעוניינת ללמד אותי שיעור - אני אצפה לתשובה, או שלא... מה עניין שמיטה להר סיני ? מי הוריד כאן את ערך הנשים עד לכדי אמירה והצהרה שלנשים אין זכות עדות ?

למעלה