help

  • פותח הנושא HARBE
  • פורסם בתאריך
אחות שלו -

ניסיתי, באמת ניסיתי להבין מה הקשר בין הדברים שאת כותבת לסוג מסויים של סדר בדברים.... וכל מה שאת עושה - וברצינות - זה להפיל פצצה וללכת. את כותבת משהו שממש לא ברור, מסמנת בסמיילי קורץ תחת סגנון עדות "והמבין יבין" - ואח"כ ששואלים אותך לפשר הדברים - את שוב מוציאה שלא נמצא באותו איזור חיוג של השאלה המקורית. אז במילים עדינות - מה את רוצה ?
 

lightflake

New member
רק זהירות לא להביא למיטה מחלות

בניגוד למחשבה הנפוצה, קונדום לא מגן נגד כל המחלות.
 

ת ו ק

New member
לדעתי..ודעתי בלבד

סקס הוא מרכז החיים..אשה לא מסופקת..מקור לויכוחים ולא חשוב על מה.. גבר לא מסופק -מקור לבגידות ומה לא..השאלה היא אם הזוגיות כלכך טובה אז למה בגיל כזה (..הלוואי עליי הגיל הזה..בגיל הזה לא זיינתי כל יום..זיינתי כל היום..)הבעל רוצה פעם בשבוע..את צריכה לברר את זה (..גם בצורה מקצועית ..)..אולי הוא מתבייש לספר לך..אולי יש סיבות אחרות..תבדקי לפני שאת פונה לאפיקים אחרים ..(..אל דאגה חנויות הסקס עדיין יהיו פתוחות..).. ..ועוד דבר.. עצם ההשוואה -מקור לבעייה.."היו לי יותר טובים"אומר הכל..תחשבי על זה..גם את בבעייה..עם עצמך..
 

yolia gozmo

New member
היי

אני חושבת שחובה להעלות את הנושא בשיחה רצינית ולהעמיד דרישות מינימליות. אחרי הכל, לסקס יש מרכיב מרכזי וחשוב בנערכת יחסים, ואני מתכוונת למגע בכלל ולא תמיד סקס כאקט המלא. אמנם אם המצב היה הפוך אני בטוחה שאני לדוגמא הייתי כועסת על הצבת דרישה שכזו ואכן נשמע מוזר שהגבר דווקא הוא זה שרוצה פחות לעשות את זה. בכל אופן אם המצב יימשך אני לא מאמינה שהקשר יחלים אלא יילך לסוף דרכו אחרי שתמצאי מין טוב במקום אחר... כדאי ללכת לייעוץ כלשהו, אני מאמינה בדברים האלה, יש הוכחות מוצקות שזה כבר עזר להמון זוגות ומשפחות. תוכלי לסיים במשהו שאני מוסיפה לך - חיוך יחד עם מסקנות - ממש פה. בהצלחה בהמשך.
 

הל

New member
אני מאוד מבין לליבך

ממש אבל. יש לכם ילדים?
 
למעלה