Hi from Japan

Fantasy WRC

New member
Hi from Japan

מה נישמע? פשוט בא לי לספר לכם מהשהו מה שקרה לי אתמול, ייתי במקום שנקרא Akihabara שבטויו ופיתאום ראיתי הופעה קטנה שבחנות מוזיקה ענקית במקום. שמה של הזמרת JPOP היא ANNA. אין בארץ רבים מכירים אותה. היא רה שני שירים ויש להקול יפה. קניתי את הדיסק שלה וקיבלתי הקדשה מקורית ממנה, זה היה מאוד נחמד. אני מביא את התמונות שלה עכשיו.

Vivi Sparrow

New member
שמעתי עליה.

תודה על הסיפור והתמונות, נראה בהחלט נחמד!

nadav1232

New member
רגע, היא הייתה שם? O:

ואיפה זה היה? ^__^ לא מכיר אותה אבל עכשיו אני רוצה XD אממ ואני מחפש מידע עליה בגוגל אבל יש הרבה זמרות עם שם כזה..

dinora12

New member
../images/Emo210.gifכיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

חבל שאני לא הייתי שם! תודה ששיתפת אותנו ותודה על התמונות!

Fantasy WRC

New member
מה זאת אומרת לא הית שם? את ביפן כרג

מה זאת אומרת לא הית שם? את ביפן כרגע?

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהלוואי...(../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif)

ומה קשור ליפן רק אמרתי שהייתי רוצה ליהיות שם מה אסור לי

sonaku

New member
יאא איזה כיף לך!~ תהנה!!!^___^

יו יפן. הרבה תמונות ;;~

Fantasy WRC

New member
אני נותן קישור לאתר שלה וקישורים

אני נותן קישור לאתר שלה וקישור לוידאו שצילמתי אנא היו סבלניים עד שוידאו יתחיל לרוץ 1. אתר שלה:
2. וידאו שצילמתי: http://showfile.file.sc/15305/GDsHAPOF/dscf1038.htm יכול להיות שוידאו לא יעבוד כי גודל הקובץ באמת גדול אז אני מתנצל מראש על כך

Fantasy WRC

New member
יכולים להוריד

ניראה לי אתם גם יכולים להוריד קובץ על ידי קישור שבצד ימין בדף שנתתי

oracle

New member
היי! איזה כיף לך שאתה ביפן ^_^

אקיהברה זה כל כך המקום בשבילי... הייתי הולכת שם לאיבוד ונעלמת לעולם~~~ בקשר ל-ANNA, היחידה שאני מכירה היא anna tsuchiya ששרה את שיר הפתיחה של האנימה NANA אבל לא נראה לי שזו היא כי היא לא דומה לזו בתמונות שלך.. בכל אופן, כיף לשמוע ותמשיך להנות בטיול

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo45.gif אקיהבארה...

מדינת גיקי המחשוב והיי-טק XD למרות שיש שם אחלה מקומות וחנויות לאוהבי אנימה.
בכלל, יפן... P:

Omer Kun

New member
גם בת דודה שלי הייתה ביפן! D=

והיא גם חזרה עם מתנות בשבילי! ^_^ קיבלתי מגזין ענקי עם טונה מנגה ועוד שלושה ספרי מנגה של דוקורו צ'אן, ג'יגוקו שוג'ו, וקארין! ומן בובה קטנה כזאת! XD גם ננתי לה רשימה של זמרי ג'ייפופ אבל היא לא הצליחה למצוא... =\ ואם אתה נמצא עכשיו ביפן אתה צריך לסגוד לעצמך! ^_^

למעלה