איזה כיף לך ~~~ O: תהנה ^_^
נ נוגה ילדת האנימה New member 15/10/06 #20 כיף לך!!!!! כיף לך שאתה ביפן, אני כל כך מקנאת;; יש כמה זמרות ג'יי-פופ בשם Anna אני חושבת@_@ נמ..תודה על התמונות^^
כיף לך!!!!! כיף לך שאתה ביפן, אני כל כך מקנאת;; יש כמה זמרות ג'יי-פופ בשם Anna אני חושבת@_@ נמ..תודה על התמונות^^
מ מ א י י ק New member 16/10/06 #23 יאאא איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif פגשת יפנית ביפן מוצקה וחיה והצטלמת איתה ועוד זמרת Jpop לא סתם יפנית, משהו משובח התמונות ממש יפות,תודה רבה על המידע ותמשיך להנות ביפן ולכתוב לנו גם כשתחזור
יאאא איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif פגשת יפנית ביפן מוצקה וחיה והצטלמת איתה ועוד זמרת Jpop לא סתם יפנית, משהו משובח התמונות ממש יפות,תודה רבה על המידע ותמשיך להנות ביפן ולכתוב לנו גם כשתחזור
נ נוגה ילדת האנימה New member 19/10/06 #24 לפגוש יפנית זה לא דבר מיוחד.. גם לא בשביל כאלו שגרים בישראלXD אבל לפגוש זמרת יפנית ביפן זה דבר מיוחדO: נמ..אני הצטלמתי עם יפנית0_0 הצטלמתי עם ריאה סנסייDD:
לפגוש יפנית זה לא דבר מיוחד.. גם לא בשביל כאלו שגרים בישראלXD אבל לפגוש זמרת יפנית ביפן זה דבר מיוחדO: נמ..אני הצטלמתי עם יפנית0_0 הצטלמתי עם ריאה סנסייDD: