Hi Power Puff Girl

ענבר פ

New member
אחח, הייתי בנסיונות האלו...

באמת לא שווה. לא כדאי. החיים יפים יותר.

ענבר פ

New member
והיום זה ליל הסדר

ערב של תקווה. נהיה שמחים היום ולא נחשוב על דברים רעים. נכון? חג שמח לכולם/ן.

Freeda

New member
Hag Sameach Maaian

Just stay put, relax, observe, conclude, and return to us safer, stronger and happier. Hugs and Smiles Freeda

Freeda

New member
You are strong

You are super strong dear, from what I could hear You got a 5 liter engine and can easily become a great race car All you need is a set of super-breaks strong enough, to allow that car to get a licence for the road :) And a great stirring wheel, to drive your life safely to happiness Being young, you drove your car into walls instead of around them :) and sure enough got some smashes You learn fast my dear child from every bit of experience just keep it that way - learn learn learn in particular - how to be careful abut the dearest thing in your life YOU Hugs and Smiles Freeda

אורי 0

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo34.gif../images/Emo29.gifמעיינוש חג שמח!

תחזיקי מעמד, סדר זה לא נורא, וכשתצאי ממגדריים (איפה שיש רק גברים ונשים) מעבדות לחרות, נעשה סדר פאגאני לאור הירח המלא. תחזיקי מעמד, כדאי לך! אני תקוע אצל אמא שלי אז אין לי חופש התבטאות מלא...

אורי 0

New member
אז מה?

כתוב שם שהורמונים, שניתנים במסגרת תכנית מסודרת לטרנסיות בוגרות, זה אחלה: משפרים להן את הרגשות החיוביים, אם כי עושים אותן יותר כעסניות. לא כתוב שם שהורמונים ממולצים לטיפול בטרנסיות מתבגרות שסובלות מדיכאון או מהפרעה פסיכוטית אחרת (או לא, אין לי מושג מה יש למעיין) ומנסות להתאבד כל יומים. כלומר אין קשר.

קצת להרפות

מעיין היקרה, אני שולחת לך הרבה אהבה וחיבוק גדול ((((מעיין))) נראה לי שהדבר הכי חשוב בשבילך עכשיו הוא קצת להרפות מניסיון להכיל את כל מה שמציף ומסעיר אותך להסתפק בניצחונות קטנים יותר. את יודעת למצוא יופי בדברים תביטי ביופי הזה ותאהבי אל תחשבי יותר מדי סמכי יותר על אנשים אחרים קחי כדור ליום, כפי שרשמו לך, כמו שגם פרידה יעצה לך, סמכי על המטפלים שלידך, לא משום שהם צודקים בהכל, אלא פשוט כי זה הדבר הכי טוב בשבילך עכשיו להרפות להתמסר לטיפול שמנסים להעניק לך ולהאמין אני מאוד מאמינה בך, ואני בטוחה, שאף אחד פה לא התנגד, אם אני אכליל גם אותו בעניין - כולנו מאמינים בך, שאת תצליחי ותפרחי ותנבעי, ממש כמו שמך - מעיין. אוהבת סתוית

מה עם החברות שמצאת?

התפלאתי ממך איך את כל-כך מהר מתאהבת באנשים. תכונה מדהימה יש לך, להתחבר. ועוד דבר- נסי לא להתייחס אל המקום הזה לפי השם שלו או איך שמקובל בחברה לראות אותו, כפי שאמרת בחלומך: גהה, אברבאנל... אלה רק שמות, מאחוריהם יש רק קירות, ובין הקירות אנשים. אל תכלילי לגבי האנשים האלה הכללות. כל אחד ואחת הם עולם ומלואו וגם את - עולם ומלואו הרבה יותר רחב מאשר המקום שבו את נמצאת יכול להכיל.

רק שסגורים פה..., והמקום הזה הוא

ממש ממש מוזר.. מאוד כיף איתם! מצאתי חברה שקוראים לה שני!(כמו השם

אני שמחה שמצאת חברה

נסי להתעלם מהאספקטים ה"מגעילים" האלה. יש לך חברה. את רחוקה ובטוחה מאח שלך. את יודעת, הכוס המלאה...

אני אשמח

יש אפשרות לביקורים? גם לא למשפחה? אני יודעת שהשארת את הטלפון שלך כבר כמה פעמים בפורומים פה, אבל לא העתקתי אותו. אז אני צריכה שתגידי לי מאיפה להשיג אותו, ומתי אפשר מחר להתקשר אלייך. לילה טוב :)

אורי 0

New member
תחזיקי מעמד, מעיינוש../images/Emo29.gif

אני יודע (לא מנסיון אישי, מסיפורים) שלא יהיה לך קל. אני מקוה שתוכלי לצאת מהר. תשמרי על עצמך, תשתפי איתם פעולה (אין בררה עכשיו). תעזבי טבעונות ופאגאניות. העובדה שאת בת היא מספיק פלונטר בשביל מוח של פסיכיאטר עסוק. כולנו איתך.

למעלה