hii..:(

SMADAR55

New member
הילדה זכאית להסעת חינוך מיוחד שאוספת אותה מפתח

הבית עם מלווה ומחזירה אותה בסוף היום
לכן שיבוץ מחוץ ללוד אפשרי

Eden Shalev S

New member
hi..

היי קודם כל תודה לכן על התשובות המפורטות..דיברתי עם אלו"ט הם אמרו לי להמתין לתשובה של משרד החינוך ששם יהיה כתוב היכן בסוף החליטו להשים אותה...והם כמובן שינסו לעזור לי...אני אלחם ואפנה גם לתיקשורת ולרדיו אם במקרה הבת שלי תשובץ לגן ערבי..אפילו בעלי לא מעוניין שהיא תכנס לגן ערבי...אני אעשה הכול בכדי שזה לא יקרה..כשאמרתי שהילדה צריכה גן יהודי עם כמה שיותר אנשי מקצוע הם ציחקקו..חוסר הכבוד והזלזול היה פשוט דוחה..ברגע שהתחלתי להרים שם את הקול שלי ולהתעקש..הם אמרו "שינסו" לבדוק אם יש לה מקום בגן יהודי כי הם טענו שאפילו מחוץ לעיר אין להם מקום.

Eden Shalev S

New member
smdar

אני כבר לפניי שבוע וחצי שלחתי את כל האבחונים לביטוח הלאומי..הגשתי עירור כי בהתחלה לא היה לי שום איבחון..בנוגע לרווחה יום ראשון אני אמורה לפתוח לה תיק שם..

SMADAR55

New member
יכול להיות שלא יסכימו לפתוח לך את התיק ברווחה ללא הכרה של

ביטוח לאומי. תבקשי שבכל מקרה יפתחו את התיק ושתעבירי להם בהמשך את המסמכים החסרים .

TikvaBonneh

New member
ביתך זכתה באם חזקה ומסורה

שמוכנה להילחם למענה.
האם באלו"ט אמרו לך שיש מקום בגנים שלהם?
אני בטוחה שתצליחי להשיג עבור ביתך מהמערכת את כל מה שמגיע לה, גם עכשיו, וגם בהמשך.
חבל מאוד שהמערכת,שמקבלת תקציבים כדי לעזור לילדים ולמצוא להם את המקום הנכון, לא עושה את תפקידה.

Eden Shalev S

New member
.....toda

תודה רבה..באלו"ט אמרו לי להמתין להחלטה של משרד החינוך ..הם כבר יצרו איתי קשר..שמרו אותי במאגר שלהם..כמובן שגם אני אתקשר אליהם..שלחתי גם מיילים למפקחת הארצית..

SMADAR55

New member
יש חדש? האם קיבלת תשובה ממשרד החינוך? שיבוץ אחר?

האם אלו"ט ממשיכים להיות בתמונה?
האם התקבלה ההכרה של בטוח לאומי?
פתחת את התיק ברווחה?

עדכני אותנו

למעלה