Hillary forPresident Bayh/Edward VP

שירלי2ב

New member
Hillary forPresident Bayh/Edward VP

to American jewish community: copy: JDC, the joint Support Hillary for ``Presidanta`` - she will pick eather Bayh or edwards for her VP. she wants senator Evan Bayh for vp, and also edwards is good - eather one is fine for Hillary`s VP.

אשרת

New member
כי מנהל הפורום

בטוח שהספמארית שירלי2ב תורמת המון לדיונים. במיוחד כאלו שהיא פותחת :D

s k y b l u e

New member
למה סתם ללכלך?../images/Emo12.gif

שירלי היא לא 'ספאמרית' גם אם אין לך עניין בהודעותיה.

s k y b l u e

New member
גם לא ראיתי שמישהו מגיב להודעותיה

ה'תגובות', אם היו בכלל, היו לגופה של הגולשת ולא לתוכן דבריה. למה אתה חושב שהיא צריכה להגיב ל'תגובות' כאלה?

JaboGirl

New member
בפורום הליכוד דווקא כן התפתחו

דיונים על הפוליטיקה האמריקאית, על גבי הודעותיה.. מעולם היא לא הגיבה.

s k y b l u e

New member
נכון ציפי, מצאתי דיון אחד כזה

בנושא 'הסטיקר של אדוארדס'. זה יוצא מהכלל שמעיד על הכלל.

אשרת

New member
סליחה. טעות שלי.

היא מציפנית. מתי לאחרונה ראית אותה משיבה לתגובה כלשהי בהקשר ישיר להודעה שהיא פתחה? אתה יודע שאני גולשת ותיקה וגולשת בפורומים נוספים, ואני יכולה לומר שבאף אחד מן הפורמים, היא לא ממש מגיבה. נקודה למחשבה.

אשרת

New member
אם היינו "מציפנים" כמוה...

היינו נחסמים כבר ממזמן
זכותך להאדים את מי שאתה רוצה בפורום שלך, זכותנו לגחך על זה. you know דמוקרטיה וכאלו....

trigotrigo

New member
לו כולכם כתבתם הודעות רציניות,

ולא פתפותי ביצים, הפורום היה נראה אחרת.

Haemek

New member
לו ההנהלה היתה רצינית

הפורום היה מקבל ביקורים של קהל רציני. להאדים משהו כי "בא לך" ושהנהלת פורום תפוז "נתנה לך את הכוח" אינה סיבה רצינית. וכמובן, למחוק הודעות רלוונטיות (כמו שמחקת הודעה שלי) וכמובן ללא הודעה לכותב ורק כי הן מעצבנות אותך, זה לא אתי. יש לי צילומי מסך כי כבר הכרתי את "שיטת הניהול" שלך. ההתנהלות שלך היא הסיבה ל"פטפוטי ביצים" בפורום, כי זה הקהל שנותר.

trigotrigo

New member
אם האידיאל שלך לרלוונטיות זה בעצם

לכתוב שטויות, אני לא אתן לך לקלקל את הפורום.

Haemek

New member
ואיפה בתקנון פורום תפוז מוגדר המושג

שטויות? או שזה כמו שבא לך? כי אתה המנהל הגדול והנורא מכל? התנהלות שלך דומה להתנהלות של קדימה. הכוח עלה לך לראש והפכת לצנזור מימי הביניים, שמוחק לפי איך שבא לו ולא לפי חוקי הפורום. לדעתי האישית, אתה לא מתאים לנהל פורום. אתה צריך להתבגר קצת ולהבין את המשמעות של "לנהל פורום ולא לצנזר אותו".

trigotrigo

New member
כרגע אתה לא מתאים להיות פה.

הצנזורה שאני מפעיל היא אפסית, כיוון שכל דבר שאתםפ אומרים מפתח דיון כזה או אחר, וחבל שאתה לא מצליח להבין את זה.

אשרת

New member
ומה זאת הודעה רצינית?

הודעה אשר תכיל את "הו אולמרטטטטטטטטטט, תעשה לי ילד?" :| או "אולמרט בכלל לא מושחת, זה הכל בראש שלכם". נו באמת.. כן, אני יודעת שקשה מדי פעם לראות את המצב האמיתי של המפלגה שלך, אבל ההתמודדות הרצינית היא בתשובות של אנשי קדימה לטענות שמועלות פה ולא האדמה של מישהי שמעולם לא הגיבה למשהו שהיא פריסה, וטענה שכל שאר הגולשים כותבים "פתפותי ביצים". נחמד לדעת שזה מה שמנהל הפורום חושב. שיהיה.

trigotrigo

New member
אני לא חושב שזה קשור,

הרי המאמרים של שירלי אינם קשורים לקדימה עצמה. אם גם אתם תכתבו בצורה של מאמר מסודר וריאלי את דעתכם, זה יתרום הרבה יותר, את לא חושבת?

אשרת

New member
אני לא חושבת שמישהו פה צריך

להתחיל לכתוב מאמרים ונאומים ארוכים על קדימה. אנשים פה מעלים נושאים שקשורים ישירות למפלגת קדימה , גם אם זה לא נעים לך (ואני בהחלט יכולה להזדהות) , דבר שבהחלט לא הופך את אותם הודעות לסתם פתפותי ביצים , בניגוד להודעות של גברת שירלי, שהם בהחלט פתפותי ביצים.

trigotrigo

New member
אף אחד לא ביקש ממך לכתוב עבודת גמר

גם פיסקה אחת היא בסדר גמור. אבל שתהיה רצינית, ולא אוסף של טענות הזויות.

למעלה