Hillary forPresident Bayh/Edward VP

אשרת

New member
מה הזוי במה שנכתב?

אם מביאים לינק לידיעה אשר פורסמה בתקשורת.. מה הזוי בזה?

trigotrigo

New member
אם כותבים "זחוח" בכל משפט שני,

וכל משפט ראשון שלפניו הוא "הו, קדימה הולכת ליפול, נתניהו הוא מושלם", אז זה לא רציני בכלל.

אשרת

New member
אני לא מבינה.

קבוצת המעודדות הפרטית של נתניהו , היא זאת שמטרידה את מנוחתך בלילות?

gershon17

New member
שתי הערות

1. מה רציני בהודעה האחרונה שהיא כתבה? זו הרי בדיחה מוחלטת לחשוב שפרסום בפורום קדימה בתפוז, ואפילו כשהוא נעשה באדום, יגיע ולו למצביע אחד בפריימריז של המפלגה הדמוקרטית. 2. היחיד שנושא באחריות כלשהי למצב הפורום הזה הוא המנהל שלו, כלומר אתה. אם אתה לא אוהב את הפורום, אתה יכול לשנות אותו. אתה יכול גם לפרוש מניהולו. אבל גם לנהל וגם לקטר על הפורום? זה דבילי.

trigotrigo

New member
אני לא מתכוון לתת לכם את הזכות

להרוס את הפורום הזה ולהפיל את האחריות עלי. אני יכול לחסום את כולכם, אבל אין לי כוונה לעשות את זה, כי אני מאמין שאתם מסוגלים לקצת יותר מטמטום.

trigotrigo

New member
אתה כנראה לא יודע לקרוא.

אני לא מתכוון להסביר לך את מה שאתה נכשל להבין.

gershon17

New member
האחריות על הפורום הזה

היא עליך ורק עליך. אתה המנהל. אתה יכול לנהל אותו כרצונך, להביא לפה אורחים מגוונים, להפנות את הדיון לנושאים כאלה ואחרים - אתה המנהל וזה תפקידך. אתה יכול גם לחסום את כולנו ולהביא לפה אנשים אחרים אם זה מה שאתה רוצה. אבל במקביל, אם אתה לא מצליח לנהל, זה הכשלון שלך. אתה לא יכול לקחת את הסמכות בלי האחריות - הן באות ביחד. אתה זה שמחליט, ולכן אתה זה שאחראי. מצד שני, זה פורום מפלגת קדימה, ואולמרט בורח מאחריות כמו מאש, אז אולי אתה לא חייב.

trigotrigo

New member
רק אתה אחראי על עצמך,

אם אתה לא מסוגל לשלוט במה שאתה כותב, אולי באמת אתה לא צריך להיות פה, מה אני אגיד לך..

gershon17

New member
אני שולט יופי במה שאני כותב

אבל אני לא מתלונן שפורום קדימה מתדרדר בעוד אני המנהל היחיד של הפורום. תפסיק לקטר ותתחיל לנהל.

פני הפורום כפני המפלגה,

ופני מנהל הפורום כפני יו"ר המפלגה? האחריות על איך הפורום נראה מוטלת אך ורק עליך, אתה לא יכול לבוא ולהאשים גולשים בהתפוררות הפורום כמו שאהוד אולמרט לא יכול לבוא ולהאשים את הציבור בהתפוררות המפלגה שלו. אם בא לך לחסום מישהו כי אתה חושב שהוא מטומטם, תחסום. אם בא לך להאדים spammer שכותב הודעות שלא קשורות לכלום, תאדים. אבל שמור ת'תסכול שלך לעצמך ואל תשפוך אותו על דפי הפורום, זה לא עניינו של אף אחד.

trigotrigo

New member
אני לא שפכתי פה תסכול.

הודעתי חד וחלק - מי שלא מתכוון לשמור על מה שהוא כותב, ומעדיף לכתוב דברים שאינם אמת, לא יישאר. נקודה.

gershon17

New member
אולי תגיד לי בבקשה

כמה מקוראי פורום קדימה הם מהמכותבים של הודעתה? היא פנתה לכלל יהדות ארצות הברית באשר היא בקריאה נרגשת לתמוך בהילארי קלינטון. אין ספק שמדובר במאמר משכנע שמעניין מאד את כל כותבי הפורום. כמה מהמרים שהיא אפילו לא הודתה למנהל הצעיר על הפיכתה לאדומה?

s k y b l u e

New member
שירלי, הילארי מתמודדת. הללויה../images/Emo70.gif|!

אומרים שהסיסמא המרכזית בקמפיין שלה יהיו מילות האלמוות של קלינטון: I'VE NEVER HAD SEX WITH THIS WOMAN.

למעלה